אז ככה אתמול יצאתי לדייט עם בחורה חמודה שהכרתי קבעצו לצאת לגלידה בשעה שמונה וחצי
הגעתי לכניסה לוואן פלזה זה מקום עם הרבה חנויות כמו ביג כזה רק קטן אני הגעתי עם המונית שלי ואיך שהוא למרות שהתכוונתי לאחר הגעתי ראשון היא הגיע
התחבקנו התנשקנו ואז הכנסתי יד למותניה והלכנו לאכול גלידה
אני: לידיס פריסט
היא: לא יודעת מה לבחור
אני: hemi first
היא גחחה הזמנו גלידה שאלתי אותה מתאים לך שאני אשלם על הכל היא אמרה חלילה וחס חצי חצי
ישבנו בחוץ והתחלנו לדבר לא ממש זוכר על מה אז היא אומרת
היא: וואי איזה קור!
אני: מאמי אני זורם את פשוט יכולה להגיד לי בוא נשב מחובקים וזהו ואני אסכים בכיף
התחבקנו וזה הסכמתי לעצמי לשלוח ידיים אבל בגבולות מסוימים כדי שהיא תתרגל למגע ושהיא תרצה לקבל אותו יותר ממה שאני רוצה לתת ושוב דיברנו היא חפרה על זה שקשה לה להתרכז בגללי
אני: אני יודע שאת אוהבת את זה
היא: נכון אני אוהבת
אני: תאמיני את לא הראשונה שאומרת לי את זה אבל מי יודע אולי את האחרונה שתגיד לי את זה לכי תדעי
היא: מה אתה חש ?
אני: גברת מכירה את חברים שלי מוזמנת לשאול
היא: בסדר אני אשאל
לא זוכר על מה עוד דיברנו וזה אז אמרתי לא יאללה בואי נלך קצת בכל זאת הכסאות שם גרמו לי כאב גב ועוד להיות מחובק איתה בתנוחה מסוימת לא היה כזה להיט לגב התחתון שלי
הולכים מחובקים וזה אה דבר חשוב ששכחתי היא בכיתה עיונית ואני במב''ר היא מהחכמים וכל פעם שהיה משהו כזה כמו טיז ונאג שאני לא ממש זוכר היא הגיבה מב''ר ואני למרות שאני מבר את עדין פה איתי סימן שאת נמשכת אלי ואת סתם משכנעת את עצמך שמה שאני אומר טיפשי וכו לא ממש זוכר
הלכנו דיברנו היא אמרה שיש לה אחות בצבא בחיל חימוש אני אמרתי לה עדיף לרדת לזקנה למנוש מאשר להיות בחיל חימוש ושאלתי מי יותר כוסית היא או אחותה היא אמרה שאחותה את יודעת אני זורם אם תרצי שלישיה תגידי כתובת אני בא ואז הגענו לספסל רציתי אווירה רומנטית לנשקיה שתעיף לה את הפוני לטיזאנאבי קיצר לקחתי תפלאפון שלה שמתי מוזיקה jeson the rolo watcha say
היא למה לא זרמתה איתי עד הסוף בל''ג בעומר בטח בגלל החברים שלך
אני את רוצה תאמת את כל האמת ורק את האמת
היא מכרכת יחסים בנויה על אמת לא
אני טוב אז אכלתי הרבה חריף
היא נקרע מצחוק
אני הסתכלתי לה על השפתיים ואז הרמתי את המבט אליה לפי הבעת הפנים שלה סוף סוף הינה זה בא ואז אני בא ביציאה זה אותו בוסם ששמת בל''ג בעומר
היא: כן
אני: חרשנית
היא: אבל בושם טוב
אני: תביא להריח
במקום להריח אני מתחיל לנשק לה את הצואר ברכות לאט לאט עולה לשפתיים
תוך כדי ליטוף כל הגוף ברכות (באזור שלמעלה) ואז אני מתחיל להרגיש שהיא מתחילה לשלוט בנשיקה ואז באתי בפאדוו נכנסתי עמוק יותר תוך כדי שאני לוקח אותה אחורה אחרי איזה 10 דקות כבר התחיל להגמר לי החמצן אני חושב איך אני עוצר ועדין שומר על המיניות אז הגיע לי הארה של חיי נשיקת פרפרים (זה שמקרבים ראש לראש העיניים אחת מול השנייה בנות אוהבות את זה ואין בת שלא מכירה ) קיצר 20 דקות צרפתית הפסקנו
אני: אמ אממ אחחם איך היה?
היא: חסרת מילים עדין בשוק מהנשיקה
אני: אז מה סיבוב שני
היא חיוך מאוזן לאוזן כמו שאומרים
אני: שניה אני בודק מה השעה רואה ואז אני אומר אמא שלי בטח כבר יושנת
היא: אומרים ישנה (תיקנה לי את העיברית)
אני: מה עובר עליך אני בונה מתח מיני רומנטיקה ואז את באה ומפןצצת את הכל (דרמה קווין בצחוק כן) אני זז ממנה שתיים קדימה אחד אחורה
היא: נו מאמי נוגעת בי וזה
אני: לא יעזור לך נעלבתי
היא: מתחננת ומשקת אותי כזה מתה שאני אזרום
אני: יש פה מונית מחכה בואי
היא מבואסת רצח רצח עוד שנייה בוכה שם דקה ליפני שאנחנו נכנסים למונית כמו בסרטים תופס אותה מטה אותה ומדביק צרפתית רטובה
בקיצר חזרנו הביתה ככה ב אחד בלילה היה כיף תנו דעה

ציטוט ההודעה

.
אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי