נכתב במקור על ידי
galcisus
אהלן , - זה יהיה קצת ארוך אבל אני פשוט חייב ת'עזרה של אלה שמבינים ..!
אז ככה נראה לי שלפי הכותרת הבנתם שאין לי ידע ממש בנרגילות וראיתי שיש פה אנשים שדי חזקים בכל התחום של הנרגילות וכל מה שמסביב ... אז יש לי כמה שאלות ואני מקווה שתתנו לי תשובה : )
1) שאלה שדי מעסיקה אותי והיא איזה נרגילה עדיף? , סורית יצוקה, או מצרית יצוקה ?! .. אני רוצה שהנרגילה תסחוב לי ותחזיק לי די הרבה זמן .
חד משמעית סורית יצוקה
2) ראש לנרגילה .. אחרי שבחרתי את הנרגילה שאני רוצה ..יש ראש מסוים שעדיף שאני ישים לאותה נרגילה או שזה לא משנה איזה ראש ?.. כי פשוט ראיתי המון סוגים של ראשים בצורות וגדלים שונים
זה סתם חרטות כל הראשים האלה למשל ראש כפול זה לערבובים אבל זה סתם בזבוז טבק וגחלים תקנה ראש פשוט...
הדבר היחידי שאתה צריך לשים לב אליו זה אם זה ראש זכר(שבנרגילה יש כמו זין כזה למעלה שאתה מלביש עליו את הראש וזה כמעט כל הנרגילות)
או אם זה ראש נקבה(שבנרגילה יש חור ואתה מלביש לבפנים את הראש)
3) צינור... לפי מה שהבנתי צינור מזגן הכי טוב בגלל שהוא ניתן לשטיפה וגם כי הוא לא יצבור לי חלודה .. ישמח לתגובות
צינור מזגן הוא באמת נחשב טוב בגלל היתרון שלו שהוא ניתן לשטיפה במים...אתה תראה בחנויות נרגילה מלא צינורות בשלל צבעים וצורות אבל הם לא כל כך מומלצים לשימוש הכי טוב או מזגן או צינור שאין לו סלילי ברזל יש עוד כמה כאלה
4) גומיות וכל מה שמסביב ... ראיתי בכמה סרטונים שמשתמשים פיות כאלה לנרגילה איפה שמתחיל הצינור כזה , ועוד פייה איפה שהצינור נכנס לנרגילה כאילו ... זה כלכך הכרחי הפיות האלה ואיך זה משפיע ?
אם לא יהיה לחך גומות אז תיהיה לך בריחה בנרגילה ואז הנרגילה בקושי תסחוב
אתה אמור לקבל את הגומיות שאתה קונה את הנרגילה
אם עברתי על איזה חוק נא לתקן ! , תודה ( :
המשך יום טוב לכולם ..