נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 06-05-2010 בשעה 01:10.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
|
|
לא קראתי את כול התגובות אבל שמע אני גם קרה לי מקרה כזה ואמרתי על הזיין שלי הלכתי נגד אחד וכן כאב מאוד אחרי שהשלושה האחרים קפצו עליי אבל מה מאותו יום הם יודעים שגם עם יהיו הרבה עליי אני אחזיר להם ולא עשוים לי
כלום אבל לך תדע יש המון אנשים כמו שראיתי כמה תגובות (קראתי אבל שוב פעם לא את כולן) תן לאחד משהו בראש יקפוץ תתפוס אותם לבד בצד
ועם הם היו עושים משהו לבנות שאיתי זה היה מביא אותי לקריז והולך ראש בראש איתם אבל מה לא מועדד אלימות זה לא הפתרון תדבר איתם תסביר כמו למשל אין לי סיגריות כי אני לא מעשן או משהו כזה...
עריכה:
וואלה מסכים איתך אחי
נערך לאחרונה על ידי Lox; 06-05-2010 בשעה 03:05.
שמע אני גר בבאר שבע והיה לי מיליון מקרים כאלה אפילו גרועים שהוציאו סכין כדי שאני יביא לכם ת'פלא שלי.
דבר ראשון אל ת'פחד אףף פעם,כשאתה מתחיל לפחד זה מביא יותר כוח לערס ככה הוא יותר בטוח בעצמו.
שמע אני מתאמן באיגרוף במשך 4 שנים ו1 נגד 1 אני לא ממש פוחד לצאת,
אם אתה יודע לריב מכות זה לא בעיה אבל אם אתה מפחד אז תברח ותתחיל ללכת לאיזשהו חוג כדי ללמוד להגן על עצמך,כי להיות ילד חרבן זה מאוד לא טוב,
בקיצור אם הייתי במצב שלך הייתי מביא לו אחת לעין והוא היה נופל ואז מזייין אותו מכות,
והחברים שלו היו באים הייתי מגיב בקטנה ואז בורח,ואז הייתי מוצא אותם שוב ומזיין אחד אחד..
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
תכלס הייתי שובר לבן של זונה הזה תיד אם היה מכפכף אותי לוקח קשית ודוחף לשניים האחרים לאף ומפרק אותם מכות
אם אתה רגיל כזה לא שרירן ולא חננה דפוק ריצה קח את שתי הבנות ורוץ כאילו אין מחר
אם אתה יחסית מגודל (כמוני.. גם דיי שרירי אבל שמן טילים)
פתח להם תצורה כבר קרו לי פעמים שבאו עליי כמה והם בסוף שכבו על הרצפה.
גם פעמיים גרמתי לחבר להתעלף.... טוב הוא ניסה לחנוק אותי...