אפשר הסברים/מאמרים/מדריכים וכל מני דברים על דינמיקה חברתית?
תודה![]()
אפשר הסברים/מאמרים/מדריכים וכל מני דברים על דינמיקה חברתית?
תודה![]()
Maccabi Tel-Aviv
AC Milan
פיקאפ.
האדם היחיד אשר חופשי באמת הוא זה שיכול לדחות הזמנה לארוחת ערב מבלי לספק תירוץ.
כי תעבור במים איתך אני, ובנהרות לא ישטפוך: כי-תלך במו-אש לא תיכווה, ולהבה לא תבער-בך.
מי שלא מאמין בצרות - הצרות מאבדות בו עניין.
בברכה,
אני.
|
|
זה כל הפורום. הפורום מתמקד בדינמיקה חברתית עם נשים.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
דינמיקה חברתית זו תאוריה שלמה, אי אפשר ללמוד את זה מכמה מאמרים.
דינמיקה חברתית לומדים בשטח.
נטו.
איזה שטותיות אתם מדברים אפשר לסכם את הדינמיקה החברתית בממש קצת מילים..
קבלו!!!
ממישוש הרצון הקלוקטיבי על ידי תחבולות
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אז אסביר את עצמי:
הכוונה זה לא להתחיל עם אנשים, אלא נגיד כניסה למעגל חברתי חדש, שאני לא מכיר ממנו אף אחד, או שהם לא בבית ספר איתי, אני רואה אנשים-ואני רוצה להתחבר איתם.
מובן?
Maccabi Tel-Aviv
AC Milan
פיקאפ.
האדם היחיד אשר חופשי באמת הוא זה שיכול לדחות הזמנה לארוחת ערב מבלי לספק תירוץ.
כי תעבור במים איתך אני, ובנהרות לא ישטפוך: כי-תלך במו-אש לא תיכווה, ולהבה לא תבער-בך.
מי שלא מאמין בצרות - הצרות מאבדות בו עניין.
בברכה,
אני.
הבנאדם שהכניס אותי לזה (ואגב הציל לי תחיים ובזכותו אני עדיין חי+כל ההצלחות שהיו לי הכל התחיל ממנו) בוא נגיד את זה ככה...התעסק בזה כל החיים שלו מגיל 0. הוא בגילי ולא הכרתי ולא שמעתי על אחד בגילו שמתעלה עליו בכל הקשור לאנשים.
הבנאדם גאון, ואני לא אומר את זה על כל אחד. מה שהבנאדם הזה עושה זה כבר מעבר לפיקאפ. זה בלתי נתפס.
קיצר הדרך היחידה להצליח פה זה לא לשחק בקקה וללכת לעשות את התכלס, להשקיע תחיים שלך בזה.
וואו כמה שטויות.
אתם זורקים דברים לאוויר בלי שום קשר לשאלה.
מצטרף לבקשה.
במקום לדבר באוויר, מי שמכיר את הנושא שיביא מאמרים שקשורים. אם זה נושא מאד רחב אז למי שמכיר שיביא מאמר שנותן על זה רקע או משהו. דווקא זה נושא מאד מעניין ואם מישהו מכיר מאמר בנושא שיפרסם. יש פה איזה 10 תגובות ואף אחת כמעט לא רלוונטית. מסכים עם זה שמעלי שאנשים מתעלמים בכלל מהשאלה
פעם אחרונה שאתה מצטרף לבקשה,
תחכה ישענו לו ואז תוריד גם.
אתה טועה,
לא חסר ספרים, ומקומות נסיון.
מי שרוצה באמת ללמוד, ילך וינסה , ויכשל ושוב ינסה וחוזר חלילה, עד שילמד.
אני מכיר חבר, שבגיל 19 התחיל ללמוד את הפיקאפ, ובגיל 21, אחרי הצבא, כלכך נקשר ל NLP שהוא הלך ללמוד פסיכולוגיה באוניברסיטה.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
מה אנשים מוכנים לעשות כדי להכניס בחורה למיטה![]()
אתה צריך להיות נחמד בעל ביטחון עצמי גבוה וקסם אישי זהו אם יהיה לך ביטחון תוכל לגשת לקבוצה תהיה נחמד וחברותי לא סנוב כבוש אותם עם הקסם האישי שלך תדבר על נושאים שאתה מעולה בהם ויעניין אותם לשמוע ולהקשיב לך תהיה חופשי ואל תשמור בבטן בדיחות שעולות לך בראש הצב אתגרים דוגמא אישית אם יש פה מישהו שהדו ראשי שלו גדול משלי אני מזמין אותו לבירה עלי או אני מתערב שלו תוכל ל...
משהו שקרה לי
יום אחד הגיע לחדר הכושר שאני מתאמן בוא קבוצת ילדים בני 17 ככה הם דיברו עם המאמן וזה הוא הסביר להם דברים ולימד אותם איך לעבוד יום אחרי זה הם כבר עבדו בלי עזרת המאמן הסתכלתי על הקבוצה וראיתי את ה''אלפה '' שלה ניגשתי אליו ואמרתי מתאים לך לעבוד סט סט בפרפר? הוא אמר סבבה תתחיל אני בא מארגן לי את המשקל 80 קילו מפמפם אני קם הוא אומר לי תוריד ל 30 קילו אני במקום להוריד מעשה ל 100 הוא מנסה לא מצליח אני צוחק עליו קצת ואז אומר לו אחי סתכל אחורה וזה הוא רואה צוחק איתי ביחד חברים שלו באו הצגתי את עצמי אני ככה וככה מתאמן ככה וכהה זמן הם ככה זמן וכבר ישך גוף כזה בקיצור זרמה השיחה ועכשיו יש אלה קשר