קרה לי כמה פעמים שהייתי במועדון והחברים נאבדו ונשארתי לבד לאיזה 3 דקות אז אני צריך טיפים קצרים איך להתחיל עם בחורה במועדון כי ניראלי שכמעט ואיבדתי את הפחד גישה פחות או יותר למדתי לגשת ולא להיתקע במקום
קרה לי כמה פעמים שהייתי במועדון והחברים נאבדו ונשארתי לבד לאיזה 3 דקות אז אני צריך טיפים קצרים איך להתחיל עם בחורה במועדון כי ניראלי שכמעט ואיבדתי את הפחד גישה פחות או יותר למדתי לגשת ולא להיתקע במקום
|
|
אחי אתה צריך להיות טבעי ביותר אל תחשוב הרבה פשוט זרום אם הזרם ואז תשתמש בכל מה שלמדתה! תביא איזה משפט או תציע לרקוד תעשה משהו אבל תזרום אל תעצור! ותזכור חוק שלוש שניות!!!!!! כי אם אתה יושב ומסתכל על מישהי שעה ואז באה אליה רוב הסיכוים שתגמור לבד בבית! אחי תתחיל לקרוא קצת בפורום!
למה אתה צריך לאבד את החברים בשביל להתחיל עם מישהי?
"אחי אתה צריך להיות טבעי ביותר" ??? מה ?! מה הוא אמור להסיק ממה שכתבת פה ? הוא יצא החוצה ויעשה פוטוסינטזה ?!
להיות טבעי זה משהו שמתחנכים אליו מגיל מאוד צעיר.
גם בקשר לחוק ה 3 שניות,הוא אמר שכמעט ואין לו את הפחד גישה,אז מה זה קשור עכשיו ? אתה סתם זורק דברים לאוויר...
בכל מקרה אחי בקשר ללהתחיל עם בחורות במועדון,אתם כבר באווירה משותפת,באתם למטרה משותפת ואתה יכול להשתמש בזה לטובתך בפתיח ( למשל "ואו זה השיר שלי !" ואז לעשות איזה ריקוד מצחיק ).
משם כדאי לבודד אותה מחברות שלה הצידה למקום פחות רועש...בחורות נוטות לפחד לאבד את חברות שלהן במועדונים אז כדאי לך לתת לה כמה "הוראות" לפני כדי שהיא תתרגל ללהקשיב למה שאתה אומר ...משהו כמו "תני לי יד" "תחכי פה" "תעשי סיבוב".
משם יש לך אותה כבר בצד וזה פיקאפ רגיל (NIGHT GAME )
תודה אחי עזרת אני יעלה דיווח שטח שישי הבא