מכיוון שאני שוקל לקחת קורס, ביררתי (וגם חקרתי עמוק בפורומים השונים), דיברתי עם רוב החברות, והם נראים לי הכי רציניים, בעיקר ביחס למחיר שלהם (בניגוד למחיר המופקע של מאפי למשל).
מישהוא עבר שם קורס? מכיר אנשים שעברו? יש לו פידבקים?
אשמח לדעות בנושא.
מכיוון שאני שוקל לקחת קורס, ביררתי (וגם חקרתי עמוק בפורומים השונים), דיברתי עם רוב החברות, והם נראים לי הכי רציניים, בעיקר ביחס למחיר שלהם (בניגוד למחיר המופקע של מאפי למשל).
מישהוא עבר שם קורס? מכיר אנשים שעברו? יש לו פידבקים?
אשמח לדעות בנושא.
|
|
אני לא מכיר מישהו שעבר בדון ג'ואן אבל אני מכיר כאלה שעברו אצל סטס, אני הייתי ממליץ לך עליו כי הוא גם למד פסיכולוגיה ויש לו תואר בזה.
לדעתי הקורסים שלו הכי טובים בארץ, אבל זאת רק דעתי!
אם תרצה בכל זאת אז כך:
http://www.mysod.co.il/
תקשיב אני אישית לא עברתי את הקורסים שלהם,
אאאבבבללל!!!,
כל המדריכים שלהם,
הספר האלקטרוני שלהם,
הם מאוד מאוד מאוד מאוד עזרו לי בתחום הפיקאפ,
ויצאתי רק מרווח עם זה,
אז זה ככה,
אני ממליץ לך בחום על החברה הזאתי,
בהצלחה שיהיה ושבוע טוב.
אני מכיר חלק מהמדריכים אישית והם תותחים.
אבל אני לא הייתי לוקח קורס,עדיף תצא עם חבר ותביא לו 100 שקל,תגיד לו שאם אתה לא ניגש ל10 בחורות עם פתיח כלשהו אז הוא שם את הכסף לתרומה.
תאמין לי שזה ייתן לך מוטיבציה.
פשוט חבל לשלם על זה 2000+ שקל
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
אם יש לך את הכסף,ואת הזמן,לך על זה.
אני מכיר שם את המדריכים הראשיים ,בעיקר את סניה,ואני אומר לך כבר עכשיו שהם תותחי על יצאתי איתם לסאר'ג ככה SHOW OFF לראות מה הם שווים,הדהימו לי את התחת ! סגרו 4 נשיקות ב 20 דקות.
לא לוח מודעות!!!
נערך לאחרונה על ידי InSane; 09-05-2010 בשעה 06:42.
פעם הבאה שתפרסם בחתימה שלך תושעה
HPUA=Hunter Pick Up Artist
לדעתי? בזבוז כסף.
תוריד ספר(או תקנה) , שב על התחת, ותתחיל לקרוא.
סיימת לקרוא? צא החוצה.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
תעשה את זה, יעשה לך רק טוב.
המדריכים תותחים אחד אחד, לא משחקים בקקה ועושים את התכלס, והתלמידים שלהם תותחים גם כן.
לעומת התלמידים של מייסוד (יש איזה סרטון של בוגר קורס שלהם מיוטיוב פותח סט בקניון ובחיים שלי לא ראיתי גיים כזה גרוע אצל מישו שאמור להיות...בוגר קורס) ועל מאפי אני בכלל לא אפתח תפה.
אל תזלזל במוטיבציה שכסף וקבוצה של אנשים יכולים לתת לך. הרבה אנשים לא בנויים ללמוד את זה לבד. ברור שאחרי הקורס וכל הסטים שאתה פותח אתה חייב להמשיך, אבל אחרי שאתה מכיר אנשים וראית מקרוב איך זה מצליח (ואפילו מצליח לך), זה כבר משהו אחר.
גם אני לא הייתי הולך לקורס, אבל זה לא אומר שזה דבר רע...
תודה רבה על התגובות, עוד חודשיים שלוש אני יעלה ביקורת משלי.
ובקשר לאלה שאמרו לקרוא את הספר ויאללה, לשטח -
קראתי את הספר(ים), קראתי פה בפורום ובמספר פורומים אחרים, אבל ברגע שאני יוצא ליישם בשטח - אני פשוט נתקע, לא מתקדם לשום מקום (אפילו לא מצליח לגשת).
עוד סיבה שאני שוקל לקחת את הקורס - הקואצ'ר, בסופו של דבר, אני יודע מה הבעיות שלי, אם הוא יצליח לעזור לי לפתור אותם, ה"פיקאפ" זה רק תחום אחד שבו זה יעזור לי.
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
בגלל זה מתרגלים את הדברים האלה ולאט לאט משתפרים.
אתה לא יכול לדעת אם זה האינטראקציה הראשונה שלו או ה-50, בכל מקרה הוידאו הזה לא מצביע על כלום.