אהלן

מעבר לכל מה שאמרו לך, שהוא נכון מאוד, אני רוצה לתת לך לחשוב על זה מזווית אחרת:
אתה אומר שבן אדם עם משקפיים, נתפס חנון. אני לא יכול להגיד שאני לא מסכים עם זה לחלוטין, כיוון שבאמת יש סטיגמה כזאת, שטבועה לנו עמוק בראש. אבל עדיין, הסטיגמה הזאת היא רק אצל חלק מהאנשים. יש המון אנשים, שלא מתקשר להם משקפיים, אוטומטית לחנון.
בכל מקרה, רציתי להגיד:
אתה כל הזמן אומר שבחורה תחשוב שאתה חנון ותעיף אותך. אז אני אומר: היא תחשוב שאתה חנון?
אז תראה לה שלא! תחשוב על זה בתור הזדמנות. יש לך פה אפשרות
להראות לבחורה כמה שאתה שווה, אפילו שיש לך משקפיים ואתה נתפס חנון. תראה לה,
שאתה שם זין על זה, ואתה לא מרגיש חנון.
בעצם, המשקפיים הם יתרון. תחשוב איזה ערך עצום יהיה לך אם תיגש אליה, היא תתפוס אותך בתור חנון, ואתה תראה לה כמה שאתה גבר ואתה לא שם בכלל, לא על הסטיגמות הטיפשיות האלה ולא על איך שהיא תופסת אותך.
בעצם, מה שאני רוצה להגיד, זה שאת העובדה שיש לך משקפיים אתה לא יכול לשנות, אז קח את זה לטובתך. תחשוב על זה בתור יתרון. ברגע שתוכיח שזה לא מפריע לך, כבר הוכחת ערך בעיני הבחורה.
אם תיגש לבחורה והיא תחשוב שאתה חנון ותראה לה שזה לא מזיז לך, בעצם בזה הרגע הוכחת שאתה לא חנון. מבין מה אני אומר?

ולסיום, אם אתה לא מאמין שגבר עם משקפיים יכול למשוך נשים, תחפש ביוטיוב pickup, ואני בטוח שמהר מאוד תמצא סרטונים של בחורים עם משקפיים שמצליחים עם נשים.