אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
|
|
וואלה אתה די טועה כי משקפיים בימנו זה אביזר אופנה אני אישית מרכיב משקפיים ואני נראה טוב יותר עם מאשר בלי אם אתה חושב שזה לא נראה טוב לך לאופטיקנה או לכל חנות משקפיים אחרת תנסה לחליף מסגרות תראה איך ברגע המראה שלך משתנה אבל המשקפיים הם לא הבעיה !
שמע אנונימי,כבר אמרו לך לפחות 20 פעמים שאתה מגביל את עצמך בגלל המראה שלך עם המשקפיים.
אין לא יכול,יש לא רוצה.אני אומר שאתה רוצה להתחיל אבל התת מודע שלך משדר לך שלא ואתה טוען שאתה לא יכול.
קיצור,קרא כל מיני רוטינות שמריצים באינטרנט ולך תנסה אותן ותראה אם אתה מצליח.כמובן שאתה צריך להראות ערך גבוה,ביטחון וכ'ו.
אגב,יש אנשים שמוצאים משקפיים כאביזר סקסי[לי אישית בנות עם משקפיים עושות את זה].
יופי זה לא בעיה, יצא לי לראות הרבה ילדים שלא נראים שיא היופי בלשון המעטה יוצאים עם בחורות ששום גבר לא היה מתבייש בהן.
בנוסף, יופי זה רק עניין של גישה, אני מכיר הרבה בנות שלא נראות הכי יפות, אבל נחשבות פצצות אצלינו, רק כי הן מעריכות את עצמן, מתלבשות יפה, ומשיקעות בעצמן.
תאמין לי אתה יכול להפיק מהמראה שלך את המיטב עם משקפיים ולהראות מצוין.
נערך לאחרונה על ידי Tizi; 11-05-2010 בשעה 22:09.
טוב אז ככה אל תתבייש בזה,תאמין לי אם תדע להתחיל עם בנות בצורה מושלמת ותשפר בטחון עצמי זה לא יזיז לך או לה שיש לך משקפיים!!
לסיכום אחרי כול החפירות שאמרו לך אני מקווה שהבנת שזה אמונה מגבילה יכול להיות שטיפה אתה חושב שזה לא יפה אבל תראה את סטס בתכלס הוא נראה כמו רוסי מוזנח שכול היום משחק HALF LIFE אבל הוא אמן אחד הטובים... יש עוד 1001 דוגמאות של אנשים שיש להם בעיות בחיים והם מצליחים רק אם תאמין בעצמך ותשחרר את הדבר הזה שבגלל שיש לך משקפיים או שאתה לא הכי חתיך בעולם אז לא מצליח לך עם בנות כי זה לא נכון...
נערך לאחרונה על ידי tomer095; 12-05-2010 בשעה 14:08.
טוב תנעלו כבר וזהו אתם טוחנים פה מים...אם בזין שלו לעשות משו עם עצמו הוא יעשה, באחראיות.
אם כל מה שהוא רוצה להיות בחיים שלו זה הישראלי הממוצע (במקרה הטוב) הוא ימשיך לבלבל תביצים שלו פה ולא באמת להקשיב למה שאומרים לו.
לסיכום:
קבלת תשובה.
-נעול-
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר