|
|
עזוב אותך כיתה ז' מה אתה דואג ,אתה יכול להכשל בכיף , זה לא ישנה כלום אם יהיה רשום לך ציון 90 בתעודה במתמטיקה או 50 , אותו דבר אחי בכיתה ז' זה לא נותן כלום , התעודה של כיתה ז' זה סתם ליופי שבכאילו סיימת כיתה ז' , אבל כיתה ח' תצטרך להשקיע, שם כבר יהיה לכם מבחן שיחלק אותך להקבצות וזה כן ישפיע לך על העתיד, אם תקבל 50 , תהיה בהקבצה ג' -זה אומר שאיך שאתה מגיע לתיכון אתה הולך ל 3 יחידות מתמטיקה , אתה יכול לשכוח מ 4 ו 5 יחידות אלא אם כן תשקיע ותעלה הקבצה , או בתיכון אם תשקיע וזה ממש לא קל לעלות הקבצה או יחידה .
אם תקבל ציון 90 אתה קופץ ישר ל 5 יחידות , כך שזה כן משמעותי בכיתה ח', וההבדל בין 5 יחידות ל 3 יחידות זה הבדל ענק , עם 3 יחידות מתמטיקה לא כל אוניברסיטה תסכים לקבל אותך , אבל עם 5 יחידות יקבלו אותך ללא ספק(זה תלוי גם בציונים במקצועות האחרים שלך כמובן , אבל מבחינת מתמטיקה מקבלים אותך) , עם 5 יחידות יהיה לך פתור ממתמטיקה כשתעשה מבחן פסיכומטרי , אבל עם 3 יחידות , תצטרך לחרוש על מתמטיקה כמו מטורף כדי להצליח בזה ,אחותי הייתה ב3 יחידות ו 4 חודשים חרשה על מתמטיקה לא הייתי רואה אותה , היא כל היום הייתה תקועה בחדר.
כל מה שאמרתי זה לא כולל גם את המבחן פסיכוטכני שהולך להיות לך בכיתה ח' , במבחן הזה תשקיע כמו מטורף , כי זה יכול לשנות לך הכל .
אז.... כך שחבר יקר בכיתה ז' אתה יכול עוד להכשל הרבה פעמים , לא משפיע לך על כלום.
נערך לאחרונה על ידי Moron; 13-05-2010 בשעה 08:51.
לא נורא תמיד יש שנה הבאה.
כולה מפמ"ר אף אחד לא יסתכל על זה שתנסה להתקבל לאוניברסיטה או לעבודה כלשהי אז תרגע אם תיכשל לא נורא תנסה בשנה הבאה להשקיע לשם שינוי
נערך לאחרונה על ידי Daimyo; 13-05-2010 בשעה 15:39.
גם לי מפמר יום ראשון![]()
כולה מפמר חכה שיהיה לך בגרות
לרוב אני פה במשתמש לפעמים אחי אז שלא תחשבו שאני בפורום הלא מתאים (המבין מבין) : )
זה כיתה ז', ממש לא חשוב.
פשוט תתאמץ יותר בשנה הבאה, הכי חשוב זה להיות טוב בכיתה ט', ככה תצא על הקבצה טובה.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
בשביל זה יש שליפים חחח![]()
כולכם מדבריםם איזה קל איזה קל זה חרטא שמחרטא, בשורה התחתונה כולכם בכיתה ז'-ח' הייתם חננות ונלחצתם לפני כל מבחן מטומטם לא משנה כמה אמרו לכם שזה בולשיט..
אגב, ~iTay~, יש משהו יותר גבוה מא1?
אה שכחתי להגיד לכם! אני בהקבצה א'2 ואבא שלי מנהל בגרויות כוח אדם ורכז המורים! הוא לא מורה אבל הוא אצלי בבית ספר
אני "פרוטקציונר" חח סתם!
אבל אין לי שום בעיה.. אני טוב במתמטיקה פשוט יש לי חרא של מורה![]()