נגיד אני בא לנשק מישהי והיא מוזיזה את הראש או משהו כזה. זה קורה בטח בגלל שלא קראתי טוב את הרמזים שלה.
איך אמורים להגיב בסיטואציה כזאת? לבקש סליחה? להתעצבן ולשלוח לה אפרקט לסנטר? ללכת מבושה?
נגיד אני בא לנשק מישהי והיא מוזיזה את הראש או משהו כזה. זה קורה בטח בגלל שלא קראתי טוב את הרמזים שלה.
איך אמורים להגיב בסיטואציה כזאת? לבקש סליחה? להתעצבן ולשלוח לה אפרקט לסנטר? ללכת מבושה?
|
|
חח אחי הרגתה אותי! זה תלוי במצב ופרצוף שהיא עושה!אם היא משחקת אותה קשה להשגה זה סתם ליופי כדי לא לצאת זונה !
ואם היא ממש כזה מעיפה אותך תמשיך כרגיל ותלך לפי צעד אחורה ואז עוד צעד קדימה!
אם זה קורא יש 2 מצבים:
1. הלכת קרוב מדי. רחוק, רחוק ושוב רחוק!!!
2. לא יצרת משיכה, תתחיל הכל משלב A1, הכל מהתחלה.
בהצלחה.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
לא להתנצל, או במילותיהם של המסודרים: Bigger, Elsewhere.
תיצור רושם חזק, אבל לא באותו רגע, קח לעצמך כמה דקות, האישה שאתה איתה כבר הבינה את הרמז שאתה מעוניין בה, אם היא עדיין נשארת שמה ולא בורחת, אז מה שנשאר זה בפשטות לבנות מתח מיני ולנשק אותה אז.
עריכה ע"י מנהל:
*פעם אחרונה שאתה מפרסם פה את זה!!!*
נערך לאחרונה על ידי InSane; 15-05-2010 בשעה 14:03.
יותר מידי רחוק יכול לגרום לבחורה לחשוב שבגלל שהיא דחתה אותו הוא מרגיש שהוא לא שווה בשבילה ושהוא לא ישיג אותה אז הוא לא הולך לנסות שוב בכלל ...צריך לדעת לעשות את זה במינון הנכון ,להמשיך לדבר אבל עם שפת גוף סגורה,התעניינות בבחורות שעוברות באזור,פלרטוט עם המלצרית ...כאלו דברים.
בדר"כ אם קיבלת הרגשה שאתה יכול לנשק אותך והיא נותנת לך ברקס זה אומר שהקינו שלך גרוע.
כתבתי פה איפשהו תגובה על התקדמות בריאה בקינו, תחפש...
תיראה את יכול לנסות את זה :
מה עושים אחרי סירוב?
קודם כל כלום לא קרה, להתנהג הכי רגיל שבעולם.
בפעם האחרונה שקבלתי סירוב מבחורה, הסתכלתי לה בעיניים ואמרתי לה "את צודקת אנחנו עוד לא מוכנים לנשיקה אבל אנחנו מוכנים לכמעט נשיקה (אפשר להתקרב לשפתיים אבל לא לנשק) ואני אוסר עלייך לנשק אותי, מה שכן אני הולך להתגרות בך, נראה אם תשלטי בעצמך".
הבחורה אמרה נראה אם אתה תשלוט. ומאז התחיל משחק פיתוי מי פורש ראשון,
בסוף מצאנו את עצמנו ערומים מבלי שהתנשקנו,
אחר כך פשוט נשקתי אותה, זה כבר לא היה משנה.
** קרדיט לאתר אחר שסור לי לציין כאן את שמו וקרדיט קטן לי שסידרתי את זה =] **