|
|
קיצור ידידי היקר הבעיה שלך היא פסיכולוגית, ידוע (או לא) שבדרך כלל החלומות שלנו מושפעים מהאירועים הכי דומיננטים שקרו לנו במשך היום (השבוע החודש השנה) במקרה שלך התשוקה תופסת את הפיקוד בזמן השינה והמוח שולח גירויים לאיברים המתאימים כדי להחיות את החלום (כן הגוף עושה את זה) לכן אני לא יודע מה אתה בדיוק חולם (ולא אתה באופן עקרוני לא הכי אמור לזכור את זה) אבל זה חלום רטוב (תנחש למה קוראים לו ככה)..
עכשיו כל המפגרים שהגיבו פה וביזבזו לבן אדם היקר את הסבלנות והזמן תעשו טובה תשתקו (במיוחד מייקל המניאק שלא אוהב אותי יותר)
נערך לאחרונה על ידי Old Lady; 14-05-2010 בשעה 20:50.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אחי הרבה אנשים עושים את זה עם זה כייף לך את מזל"ט
אוקיי, תודה לכולם!!
אל תנעלו בבקשה עוד, אם תראו שאין עוד תגובות אז תנעלו.
תודה!
ושוב תודה לכולם על העזרה!
אתה כבר לא נוגע בי כמו פעם ובא אליי מתי שאתה צריך סיפוק מיידי :'(
בכל מקרה אתה לדעתי טועה וזה לא מושפע מהחלום[אחרת המיטה שלי הייתה ספוגה בשפיך כל לילה מחדש] אלא זה בגלל שהוא עשה ביד לפני השינה, וכמו שאתה בטח יודע לא כל השפיך נפלט בעת הגמירה ונשאר קצת שיוצא אחרי כמה דקות.וזה מה שיוצא לו והוא פשוט לא מודע לזה
![]()
הקיצר, לא משנה אם זה הסיבה של אורי או מייקל, זה לא משהו שאמור להדאיג אותך.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מייקלוס תתפלא כמה זרע הגוף מייצר ב 4 שעות.
בכל מקרה הגירוי המקדים מגביר את תגובת הגוף לתופעה, אני אשמח לשתף אותך במחקרים שמתנהלים בנושא אם אתה ממש רוצה /=
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כנ"ל אני.
שמע אורי אני יודע שהגוף מייצר שפיך בכמויות תוך מספר שעות אבל עדיין,מה שיש לו בתחתונים זה שאריות השפיך שנשארו לו כתוצאה מאוננות