שמעתי שאם אוכלים לפני שינה אתה גודל מהר יותר בזמן השינה זה נכון ?
ואם כן אז מה כדאי לאכול כדאי לגדול טוב יותר ?
תודה לעוזרים
שמעתי שאם אוכלים לפני שינה אתה גודל מהר יותר בזמן השינה זה נכון ?
ואם כן אז מה כדאי לאכול כדאי לגדול טוב יותר ?
תודה לעוזרים
|
|
אכילה לפני שינה אתה אולי משמין יותר...ובכך נהיה גדול מהשומן.
הכי לא , אם אתה תוכל לפני השינה אתה רק תשמין - כי זבמן השינה אתה לא עושה פעילות גופנית וכל האוכל הופך לשומן.
נערך לאחרונה על ידי vikush xD; 18-05-2009 בשעה 11:13.
ויקה
Good as you...
לא יודעת שומדבר על עצמי...
מה? :\
עשית איזה מחקר שאת מדברת? את יודעת מה מערכת העיכול עושה כשאתה מעכל אוכל? את יודעת מה קורה בתאים אחרי שאתה מעכל אוכל? את יודעת איזה תהליכים עוברים בתא כשאתה עושה פעילות גופנית וכשאתה לא עושה פעילות גופנית? את יודעת איזה תהליכים הגוף עובר כשאתה ישן?
אם לא אז למה את סתם אומרת? אל תטעי אנשים רק בגלל שזה נשמע לך הגיוני
ההצלחה אינה סופית, והכישלון אינו מוחלט. התעוזה היא שנחשבת.
חחח לפעמים אנשים פולטים שטויות דבר ראשון אף אחד לא ישמין מאכילה לפני השינה מה שכן אכילה של מאכלים כבדים כגון בשר או ארוחה גדולה עשויה לפגום באיכות השינה והעיקול יהיה חלקי בלבד.
לעומת זאת אכילה של מאכלים אשר מכילים סידן ואורוחות קלילות לדוג' פרוסת לחם עם גבינה בהחלט לא תפגע בדבר ואפילו עשויה לתרום.
קיצר לנקודה, אם לומר לך את האמת זאת הפעם הראשונה שאני שומע את הטענה הזאת (זה לא אומר בהכרח שהיא לא נכונה) ולכן אני לא יודע לספק לך דבר בעיניין נכונותה..
אם תאכל לפני שינה יקח לך איזה שעה להרדם
אני עדיין עם הדעה שלי !![]()
ויקה
Good as you...
לא יודעת שומדבר על עצמי...
אורי צודק.
עד כמה שאני יודעת, אין קשר בין אכילה לפני השינה לגדילה. ואפילו להפך, בזמן השינה, המערכות הפיזיולוגיות של הגוף פועלות על המינימום ההכרחי, ובגלל זה האוכל לא מפורק ולא מנוצל כמו שצריך, בנוסף לזה שהשינה נפגעת...