יצאתי אם בחורה שנתיים, רוב הקשר היה ממש מוצלח...
במהלך הקשר היו כמה וכמה בעיות... אם זה שפעם אחת היא בגדה בי וגם גיליתי את זה בדרך עקיפה אבל בגלל האהבה הגדולה שהייתה לי אליה, סלחתי והמשחנו, אחרי תקופה קצרה יחסית של שיקום חזרנו להיות שוב זוג "מושלם", כמה חודשים אחרי היא נפרדה ממני בהסבר שפשוט לא טוב לה... אז קיבלתי את הפרדה שלה בהבנה... ואז היא חזרה אלי ובקשה לחזור ושהיא מודעת לטעות שלה, חזרנו ואחרי תקופה קצרה גם עברנו לגור ביחד... היא הבטיחה שהיא תהייה שם ותחלוק איתי את כל העול של החיים מיחוץ לבית ההורים אם זה שכר דירה והוצאות שונות. אחרי כמה חודשים שגרנו ביחד והיא לא עמדה במילה שלה, וכמעט כל מה שהיא עשתה במהלך התקופה שגרנו יחד זה היה סקס (שדרך אגב היה מדהים) פשוט אמרתי לעצמי שאני לא מסוגל יותר מכל הבחינות... אם זה בגלל המינוס העצבני שנכנסתי אליו כי היא לא עזרה לי מספיק אם ההוצאות ואם פשוט שהיו מצבים שפשוט היא לא הייתה שם... לדוגמה שחזרתי פעם אחת מיום עבודה של 14 שעות הרוג מעייפות, וכשחזרתי לדירה שלנו היא לא הייתה שם כי "הייתי אם חברות בפאב" (היא אמרה) או שסתם הייתי חוזר לבית מטונף ואם אני לא הייתי מנקה או שוטף ריפה אז הבית היה דיר, אז פשוט אמרתי לה יום אחד שהיא פשוט לא טובה לי ושאני לא חושב שמגיע לי יחס שכזה, אחרי הפרידה נפגשנו כמה וכמה פעמים אם לשיחות עמוקות על טיב הקשר שלנו או סתם לריבאונד אני אמרתי לה שאני עדיין אוהב אותה אבל אני צריך לראות שהיא משנה יחס כלפי ושאני לא מוכן לחזור אליה עכשיו כי אני יודע שאם נחזור אז כלום לא ישתנה, (לא אמרתי אבל... אחרי שנפרדתי ממנה פשוט כל העולם אמר לי שעשיתי את הצעד הנכון ושבאמת היא לא טובה לי ואף אחד לא אמר לי כלום עד עכשיו בגלל שהייתי כל כך מאושר ופשוט לא רצו לבאס אותי) עכשיו אחרי תקופה של חודש שהיא מנסה לשפר את המצב ביננו, היא מתחילה ממש להיות קרירה והיא פשוט לא מראה לי שהיא רוצה לחזור וזה פשוט הורג אותי...
אני יודע שאני באמת צריך פשוט להמשיך הלאה אבל המרחק בין לדעת ללעשות משהו בנדון דיי גדול, וגם מי שיצא ממערכת יחסים ארוכה יכול להעיד שלא רק שאתה שבור נפשית אלה אתה גם דיי חלוד בלהתחיל אם בחורות...
אני לא ממש יכול להתחיל לספר על עצמי אבל אני לא משהו חסר ביטחון עצמי לרוב אבל עכשיו אני פשוט לא מאמין בעצמי ואפילו אני לא מסוגל להתחיל אם הבחורה סתם... אולי הזמן יעשה את שלו ואני אמצא משהיא שתעיף אותי למעלה או שלפחות תסית לי את המחשבה ממנה אבל אני פשוט לא רואה את האופק... תודה על ההקשבה, אני ישמח לאיזה תגובה שתרומם לי ת'מצב רוח או אולי תפתח לי כיוון למחשבה.

ציטוט ההודעה