|
|
חחחחח איזה קרועים יש פה
הבאתי ביד ואף אחד לא היה בבית..
אז כנראה שהגברתי יותר מדיי ..
ומה שלא רציתי שיקרה , קרה.
אבא שלי נכנס ושמע את זה
עכשיו אני לא שמעתי שהוא נכנס
עד שהוא נכנס לחדר אני כולי ניהייתי אדום כמו לא יודע מה
חחחח איזה זין זה..
פעם ששכבתי עם חברה שלי , שכחנו לנעול ת'בית וההורים שלי וסבא שלי נכנסו והיא גנחה גניחה בואנה משהו מהסרטים .
אז סבא שלי נכנס ואומר - " איזה נכד יש לי כמו סבא שלו ! "
ואבא ואמא שלי התפוצצו מצחוק מאחוריו חחח..
עוד אחת :
ששכבתי עם חברה שלי , היא ירדה לי ונשכה לי תביצים בטעות... זה כאבאווץ'
נערך לאחרונה על ידי גרבצן מן; 17-05-2010 בשעה 00:23.
חחח יש כאלה שהורגים אותי!
טוב אז אמצע הלילה אני לא יכול להירדם אז הדלקתי ערוץ אגו אני קולט איש ואישה מתקתקים אחד את השני קיצר נכנס לעניינים וזזה אני כבר עומד לגמור ואז אני גומר וזה אני כולי כזה וווואהה איזה כיף בלילה פתאום אני רואה אתאח שלי בן 8 מסתכל אלי אומר לי מה אתה עושה ער אני אומר לו סתם לא יכול להירדם. ואמרתי לך לישון יאללה הוא הלך, בבוקר אני שואל אותו (לדעת אם הוא ראה משהו) הוא אמר לי מה???? הוא אפילו לא זכר שהוא קם בלילה! חחחחחחחחחחחחחחחחח![]()
ושמתם לב להקפצה נכון?
לנעולל...
בסדר אז מה אם הוא הקפיץ,זה עדיין רלוונטי
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אם כבר, אז..
הייתי באיזה חוף בטבריה לפני שנתיים והבאתי ידידה מטבריה לשם.
אנחנו יושבים מדברים, הייתי חרמן מת.
נכנסנו לאוהל לעשות את המצווה.
הבעיה היא, שלא הבאתי קונדומים איתי :\
לא היה מה לעשות.. הייתי חרמן ומת לזיין..
ומי יגע בה בלי קונדום ?!..
כוס אמא שלי, ראיתי שקית במבה שוש..
אני עדיין לא מעכל שזיינתי מישהי עם שקית של במבה.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
חחחח איך זה הגיוני לזיין עם שקית של במבה?
יהיה שיפשוף עצבני ולבחורה יכאב בכלל שהשקית לא חלקה לגמרה =\
לפי דעתי זה בלתי אפשר =\ אבל עם שקית רגילה אפשרי
ובקשר לנושא כמה פדיחות קראו לי חבל על הזמן....
פעם אחת משהיא ירדה לי בחוף בסטוץ אז לא היה לי אכפת ממנה אז לא אמרתי לה בכלל שאני עומד לגמור והיא בידיוק הרימה את הראש גמרתי לה לפנים חחחח והסתכלתי עליה אחרי זה התחלתי לצחוק!! חחח היא לקחה לי את החולצה לנגב חחחח ומתתי מצחוק התלבשנו ואז גילינו שהיו אנשים למעלה שראו את מה שקרה ... מסכנה ניתה אדומה ...
גם קרה לי שחברה שלי ירדה לי בחוף ואז עבר בן אדם עם כלב ויתישב מאחורינו בזמן שהיא יורדת לי!!! אנחנו כזה מה לעזעל התלבשתי ואז הלכנו לצד השני איזה 5 דק' הליכה הפשטתי את חברה שלי והתחלתי לרדת לה בחוף על איזה סלע ואז אותו בן אדם בא גם לשם והתישב מאחורינו!! אני עושה לו עוף מפה!!! וחברה שלי עושה לי עזוב יש לך קונדום נמשיך? חחח לא היה לי אז התלבשנו ואז צחקנו שבאמת לא היה אכפת לנו כבר שיראה מה הולך מרוב חרמנות!...
פעם אחת שכבתי עם משהיא ושכבנו בסלון שלה והכלבה שלה רצה לספא ששכבנו עליה וחשבה אנחנו משחקים הביאה כדור והתחילה ללקק אותנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שכבתי עם משהיא התחילה לגנוח חזק מידי אבל זה היה בלילה אז חשבתי לא ישמעו ואז שהיא הלכה אני פתעום שומע משהיא גונחת חחח=\ החיים בזבל...
יש עוד מלא אבל מספיק =]