זה סיגנון מוזיקה צבוע לפי דעתי יש קשר גדול בין סגנון מושיקה לצביעותת במיוחד בעשור הזה אני מקווה שאתה מבין על מה אני מדבר...
זה סיגנון מוזיקה צבוע לפי דעתי יש קשר גדול בין סגנון מושיקה לצביעותת במיוחד בעשור הזה אני מקווה שאתה מבין על מה אני מדבר...
|
|
לא ממש
אתה מוזמן להסביר לי
אגב למה הפסקת אם האתגר אתה כבר מקום שלישי
אין לי טעם להמשיך באתגר... רוב השאלות מפורסמות באתגר בשבתות חגים או לפני שאני חוזר מהבית ספר או היום מוקדם בבוקר... לא הפסקתי פשוט אני לא רואה את השאלות ועל השאלה הזאת אני לא יודע איך לענות..
בקשר לאשכול שים לב לסצינת הפופ בעולם בעשור האחרון.. שים לב לאנשים המפורסמים ותיראה את הצביעות שיש במוזיקה אותה צביעות שיש בפופ יש בסצינת ההארדקור וסקרימו כמובן לא כולם... אבל הרוב.
נערך לאחרונה על ידי -Unforgiven-; 18-05-2010 בשעה 14:11.
שהאיזה מטאל? צבוע? מה זה הנו? שם מלא בבקשה![]()
דנטה
אין מה לעשות
אתה אידיוט
אני חרשתי על הלהקה הזאת המוןן זמן, את כל המילים של השיר הזה אני מכיר בעל פה חח
תפסיקו אם ה''חרא'' הזה זה לא יכול להיות חרא אם זה לא הסגנון שלכם
השפיות הגיע לפורום^
תיראה כל הלהקות האמריקאיות ששרות בלאק מטאל או דפ מטאל הם צבועות! הזאנר נוצר באירופה והשירים המקוריים שלו מדברים על כל מיני שדים חיות מרושעות אלים וכשפים וכל מיני כאלה האנשים ששרו את זה באמת האמינו בכל השטויות האלה לעומת זאת כל האמריקאים והלהקות החדשות לא מאמינים בזה ולפי דעתי הם הורסים ונותנים שם רע לזאנר כולו שגם ככה אני לא אוהב אותו בגלל שאין לו מסר...
אחי אתה מדבר כלכך הרבה שטויות שזה עצוב פשוט בשיא(השפל)
מצטער אחי
נערך לאחרונה על ידי subwave; 18-05-2010 בשעה 17:17.
למה שטויות? אתה מוכן להסביר?
קודם כל סצינת הקור היא שונה מסצינת הבלאק והדת'
הבלאק האירופאי מושפע מדתות קדומות ולעתים מפולק אבל המוטיבים המרכזיים שלו הם שטניזם ובעיקר אנטי נצרות.
הבלק האמריקאי הושפע מהבלאק האירופאי וגם המטוביים המרכזיים שלו הם אנטי נצרות.
בעוד האירופאים גלשו לפולק יותר ולדבר יותר על המוטיב של דתות קדומות בנוסף לשטניזם הבלאק האמריקאי נשאר שטניסתי.
עכשיו זה כולה מוזיקה נכון שבאירופה היו פעם להקות שבאמת שרפו כנסיות וכאלה אתה לא חייב.
להקות האבי לא באמת סוגדות לשטן
להקות ט'ראש לא באמת רוצות לרצוח
להקות דת' לא באמת רוצות לרצוח אנשים בעינויים.
ולהקות בלאק לא באמת מאמינים במאגיה ומיסטיקה.
חוץ מחלק אז אתה יכול לקרוא כמעט ל90% מהלהקות צבועות או שפשוט להינות מהמוזיקה.
עכשיו בקור אני פחות מבין והרבה פחות אוהב את הליריקה ברוב המקרים אני לא אוהבמ אותו במיוחד בגלל הווקאלס שנשמעים לי מוזרים. אבל אין סיבה לקרוא להם צבועים.
אגב נכון שיש הרבה צבועים שמנסים גראולים אפילו עם פופ לפעמים כדי להיות פופולארים אבל זו לא סיבה למחוק את הג'אנר.