השיטה שלי להרוויח כסף באינטרנט
הקדמה:
אני בטוח שיותר מ70% מהאוכלוסיה בפורום כסף ברשת ניסו ללא הצלחה להרוויח כסף באינטנרט מאתריי Bux \ ptc או דברים בסגנון ..
אני חייב להודות שעד לפניי חודש גם אני הייתי כזה .. מעל שנה של נסיון להשיג כסף באינטרנט , כל פעם אותם תקוות ואותם אמונות ובסוף אני פורש מהאתר או שהוא פשוט הופך לסקאם ..
סיפור חיי (חח סתם)
לפניי כחודש נרשמתי לאתר בשם Click On .. הפעם דווקא הייתי בטוח שלא ייצא לי מהאתר הזה כלום .. אחריי כל הנסיונות של להשיג כסף באינטרנט ללא הצלחה זה היה ברור שזה גם יקרה באיזשהו שלב .. סוג האתר הזה היה שונה לי קצת .. בדרך כלל הייתי "משיג" כסף באתריי באקס.. אבל האתר הזה היה קצת שונה .. במקום שאני אלחץ על קישורים שמביאים לי.. הייתי צריך לפרסם את הקישורים שמביאים לי .. וכל פעם שמשהו היה נרשם דרך הקישור שלי לאודישנים בעספור לדוגמה .. הייתי מקבל 6.50 שקלים.. בהתחלה חשבתי שאני לא אצליח לגרום לילדים להרשם דרכי .. ואז נחספתי לעולם הקבוצות בפייסבוק.
קבוצות בפייסבוק
אתם אפילו לא מתארים לעצמכם מהי העוצמה של קבוצות בפייסבוק.. לפנייכן רשמתי על זה שחשבתי שלא אצליח לגרום לילדים להרשם דרכי לאודישנים לעספור.. אבל אז פתחתי קבוצה פשוטה בפייסבוק.. לקבוצה קוראים "איזה תאריך מצחיק זה ז' בסיוון, מסכנה סיוון."
לאחר כשבוע הצטרפו לקבוצה מעל ל6 אלף איש ..
את קוד הקישור לאודישנים לעספור פרסמתי בקבוצה זו.. נחשו מה? ביום הראשון נרשמו דרכי כ 26 איש לאודישנים בעספור !! הרווחתי 157 שקלים !! ברור שלאחר מכן הסכום היומי התחיל לדאוך .. כי עכשיו כל הקבוצה שלי מכירה את האודישנים האלה .. אז אני צריך למצוא קהל חדש .. ככה המשכתי והמשכתי לפתוח קבוצות מצחיקות בפייסבוק ביניהן גם קבוצות לייקים וכדומה..
הפסקת ההרשמות
לאחר כשלושה ימים של רווח של מעל ל 60 שקלים ליום .. הפסיקו ילדים להרשם דרכי לאודישנים .. הייתי צריך למצוא קהל חדש ופתחתי עוד קבוצות בפייסבוק .. להגיד לכם שההרשמות הצליחו לי כמו בהתחלה? לא .. אבל כעת אני מרויח כ-20 שקלים ליום בממוצע .. עדיין סכום נכבד ביום בשביל ילד בן 14 שלא עושה כלום..
מציאת פרסומת אחרת...
לאחר שבועיים הפסיקו לי ההרשמות לעספור לגמריי !!
הייתי חייב למצוא פרסומת אחרת שניתן לפרסם .. לשם כך נכנסתי לאתר קליק און ובדקתי איזה פרסומות מתאימות לקהל של הילדים שנמצאים בקבוצת הפייסבוק שלי .. נכנסתי לפרטים של קבוצת הפייסבוק שלי ומצאתי כי 90% מהאוכלוסיה בקבוצה היא ילדים בין הגילאים 13-19..
בדקתי באתר קליק און איזו פרסומת מתאימה לגילאים אלה .. עד שנתקלתי במשהו שחשבתי שמתאים .. מדריך להצלחה עם נשים .. אז לא ממש אכפת לי מה מכיל המדריך הזה ..אבל ידעתי שהרבה מאוד ילדים יורידו את המדריך הזה , ואכן צדקתי .. אין לי כח לפרט כלכך בנושא זה ..
רוצה עוד !!
לא משנה מה תשיגו.. אתם תמיד תרצו עוד כסף ועוד כסף ..
לכן הבנתי שההכנסה מהפרסומות של קליק און לא מספיקה ..
ואז מצאתי את האתר wesell ..
האתר wesell מזכיר נורא את קליק און .. הסיבה שנרשמתי אליו היא אחת.. יש שם אפשרות להשיג כסף על הקלקה של פרסומות ולא רק הרשמה של פרסומות.. הכסף שנקבל על כל קליק על פרסומת הוא שונה .. המפרסם מחליט כמה תקבלו ..
אז איך גורמים לילדים ללחוץ על הקישור?
בהתחלה , בקבוצה של הפייסבוק בקשתי מילדים ללחוץ על הקישור .. הרווח היה דיי נחמד .. כ 20 שקלים ליום .. ולחשוב שיש גם את קליק און .. ביחד זה יוצא הרבה כסף ..
עדיין רוצה עוד !!
הכסף שקבלתי מההקלקות לא הספיק לי .. לכן התחלתי לפרסם את הקישור בחתימות שלי בפורומים.. זה הוסיף לי עוד כמה שקלים ביום ..
ואז פתחתי את שיטת ה FF-xp
שיטת ה Ff-xp
ff-xpראשיי תבות של Fuck f-xp ..
פתחתי משתמשים בפורום f-xp ופרסמתי בפורום דיבורים את הקישור שלי .. אממ , זה לא הלך לי כלכך אפשר להגיד .. הילדים שם לא כלכך נחמדים .. אין להם סיבה טובה ללחוץ על הקישור שלי ..
וזה גרם לי לפתח את שיטת ה BLoff-xp
שיטת Bloff-xp
יש מצב שהמנהלים בפורום הזה לא יאהבו את הרעיון שמאחוריי השיטה הזאתי , ועוד יותר גרוע .. ינהלו את האשכול ..
אבל אין מה לעשות...
Bf-xp ראשיי תבות Bloffing f-xp
פתחתי בפורום דיבורים אשכול שאמור לתגמל את הגולשים .. לאשכול קראתי - לכבוד החג קוד חינם להמבורגר קטן פלוס שתייה ברשת מקדונלדס !!
קצרתי את הדומיין דרך האתר tinyurl ופרסמתי אתזה ..
אני חייב להגיד שהשיטה הזאתי טובה .. תוך כמה דקות מרוויחים מעל ל 50 לחיצות .. עד שבא המנהל ונותן באן .. זאת לא אמורה להיות בעייה .. פשוט תפתחו משתמש חדש..
הרשמות
אממ , יש פה הרשמות דרכי והרשמות לא דרכי ..
תעשו מה שבא לכם .. אבל בבקשה תרשמו דרכי
We Sell
We Sell דרכי
לא דרכי
ClickOn
Click On דרכי
לא דרכי

ציטוט ההודעה