אתה אמיץ אהבתי, אבל אתה יודע עוד משהו עדין לא הסברת לי מה זה ידידה כל השטויות האלו שכתבת לא מוכיחות כלום רק שהמחשבה שיכול להיות שאני צודק מרתיחה אותך.
אגב האינטרס הזה עובד בצורה דו צדדית ואם היית טורח לקורא מה שאני כותב ואז חושב מחוץ לקופסא אני בטוח שהיית מבין את זה.
אבל איך אומרים כולנו שקועים בחרא של עצמינו אז למה לעזאזל שנקשיב למשהו שיש למישהו אחר להציע.
עוד משהו שים לב שאני לא פסלתי כלום אני פתוח להצעות דבר שאתה ככל הניראה כבר ויתרת עליו..
אה כן רק דבר אחד אחרון, לא דיברתי לפותח האשכול דיברתי לכל המפגרים שעוד מאמינים בשטות הזאת של ידידות (AKA בולשיט).
תן לי הסבר פשוט נטול טינה אישית נגדי מה זה ידידה ואני יורד מהנושא יש דיל?
ואני יודע שאני חוזר על עצמי אבל השארת לי חתיכת רשימת מכולת להגיב עליה.
אני לא צריך להכיר אף אחד כדי לדעת מה הם המניעים הגרעיניים שלו כי בסופו של דבר הכל מסתכם בדבר אחד קטן טובה אישית תסכים או לא זאת עובדה ידיד, לא רוצה להאמין לי תתחיל לקרוא מחקרים בנושאי פסיכולוגיה ואז יהיה לנו אחלה דיון.
ועוד משהו פעם הבאה שאתה מחפש מושגים מפוצצים בויקיפדיה תעשה טובה אל תשלוף סתם אחד שלא קשור לחיים טוב?
כי עד כמה שזה נישמע שאני שומר טינה למין האנושי ואני מתכנן להשטלת על העולם בעזרת אלפי עכברים (אחלה תסריט

) אני ממש לא בן אדם כזה, מה שכן אני ריאליסט לפעמים צריך להסתכל לאמת הלא יפה בפנים ולחייך כי אין מה לעשות אנחנו בינות מורכבות ומסובכות שבאופן מתמיד עובדים לפי יצר השרדות (גרעינית) זה אולי לא בא לידי ביטוי בצורה מלאה בחיי היום יום אבל אירועי מפתח יוכיחו את זה מעל לכל ספק..
אדם שמקיף את עצמו בפליה (זה המושג הנכון היום לא) הוא אדם שמרגיש לא בטוח בעצמו והם (הפליה) ממלאים חלק בתפקיד ההשרדותי שלו (AKA אינטרס), לכל מעשה שאתה עושה במשך היום יום ובמשך החיים יש פן של טובה אישית ואתה באמת יכול להפסיק לשקר לעצמך אף אחד לא מאשים אותך זה הטבע האנושי תאהב את זה או לא..
ידידות כמו שרבים מכם אוהבים לכנות אותן הן לא יותר מאשר כלי להשגת מטרה אחרת בדרך אם זה בגלל שהן חברות של חברה שלך ואתה נגרר לקשר איתן (תגית הידידות המפחידה!) או שהן חברות של בחורה שאתה מעוניין להתחיל איתה קשר (חייבים לגרום להן לאהוב אותך אם אתה רוצה לזכות בפרס :/) חברים לכיתה ועוד הרבה מצבים רגילים אחרים בחיים אתה נגרר לתוך מערכות בין חברתיות כאלו או אחרות בלי שתרצה ואתה מחוייב להן מתוקף קשר צד שלישי רביעי חמישי שישי שביעי עשירי..
ידידות הן לא בחירות שאתה עושה באופן מודע ואילו שכן הן מטרות לא ממומשות.
שתצליח להפריח את כל זה אני מוריד את הכובע ופורש לביקתה שלי בהרים אבל עד אז אני אמשיך להתנקר למין האנושי בסתר ולאמן את העכברים שלי שיהיו מוכנים להשתלטות הגדולה ב 21/12/2012