קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 75
    הודעה אחרונה: 31-07-2011, 01:58
  2. לא ידע לדבר עם בנות
    על ידי ישי המלך בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-09-2009, 21:21
  3. {שאלה } בזמן האחרון יוצא לי לדבר עם בנות
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 16-02-2009, 16:15
  4. [פריקה] לא יכול לדבר עם בנות | 13
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 04-02-2009, 14:02
  5. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:10
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 35

על מה לדבר עם בנות?... - עמוד 2

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

עוד פעם החוקים החברתיים האלה של "ליד בנות צריך להתנהג ככה וככה אחרת זה לא מקובל!"
    או "עם בנות צריך לדבר על ככה וככה וזה שונה מאשר שיחות עם החברים שלכם!"

מי הבתול הטיפש שלימד אתכם תחרא הזה? תנו לו ממני 100 כאפות.

יאללה כוס אמק עם כל החוקים, תעשו מה שבא לכם מתי שבא לכם.

2. קישורים ממומנים

מנהל האקינג ואבטחת מידע
    משתמש כבוד

שם פרטי
    יוסי
    לייקים
    95
    נקודות
    200

אתה עושה סיפור כל כך מבנות, זה בסה"כ בן אדם.
    אל תסתכל על בנות כאובייקט מיני, זה יותר מזה, אל תשכח, יש נפש מאחורי הכוס שלה.
    פשוט מה שעולה לך בראש תדבר, אל תתבייש.

ואורי, איך אתה מצפה לדיון אם אתה כבר צודק ?
    יוסי ברנס | Yossi Baranes
    מתכנת | פיתוח אפליקציות | אבטחת מידע
    HTML.co.il

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    עוד פעם החוקים החברתיים האלה של "ליד בנות צריך להתנהג ככה וככה אחרת זה לא מקובל!"
    או "עם בנות צריך לדבר על ככה וככה וזה שונה מאשר שיחות עם החברים שלכם!"

מי הבתול הטיפש שלימד אתכם תחרא הזה? תנו לו ממני 100 כאפות.

יאללה כוס אמק עם כל החוקים, תעשו מה שבא לכם מתי שבא לכם.
    מחזק.
    זה בדיוק מה שאמרתי רק יותר מפורט.

ולך אורי..אישית, אני מאמין שיש כזה דבר ידידות, אני לא מאמין שיש כזה דבר ידידות הכי טובות.
    אם אני הבנתי נכון את מה שאתה אומר, שגבר לוקח לעצמו המון ידידות כי הוא לא יכול להתמסר לאחת, ושזה בעצם פוטנציאל לא ממומש...אתה בעצם אומר פה שהיית שוכב עם כל אחת ואחת מהידידות שלך?
    אני...אישית....לא, יש לי המון ידידות שלא הייתי נוגע בהן עם מקל, אז הן לא בנות אקראיות, על פי מה שאני הבנתי ממך הן גם לא ידידות כי זה לא קיים,והן לא חברות שלי אז מה הן? לאיזו הגדרה אתה מכניס מישהי שיש לכם נושאים\חברים\מה זה משנה משותפים?

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

ציטוט נכתב במקור על ידי babypower צפיה בהודעה
    מחזק.
    זה בדיוק מה שאמרתי רק יותר מפורט.

ולך אורי..אישית, אני מאמין שיש כזה דבר ידידות, אני לא מאמין שיש כזה דבר ידידות הכי טובות.
    אם אני הבנתי נכון את מה שאתה אומר, שגבר לוקח לעצמו המון ידידות כי הוא לא יכול להתמסר לאחת, ושזה בעצם פוטנציאל לא ממומש...אתה בעצם אומר פה שהיית שוכב עם כל אחת ואחת מהידידות שלך?
    אני...אישית....לא, יש לי המון ידידות שלא הייתי נוגע בהן עם מקל, אז הן לא בנות אקראיות, על פי מה שאני הבנתי ממך הן גם לא ידידות כי זה לא קיים,והן לא חברות שלי אז מה הן? לאיזו הגדרה אתה מכניס מישהי שיש לכם נושאים\חברים\מה זה משנה משותפים?
    מכר.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

ציטוט נכתב במקור על ידי atraf-lok צפיה בהודעה
    מכר.
    מכר?? בוא נגיד את זה ככה...אם הבנות שאתה מכיר הן מכר, גם החברים שלך הם מכר, אני לא רואה סיבה שהגיוני שיהיו לך חברים בנים אבל לא ידידות בנות, זה פשוט מטופש.
    ומה עם נשים?להן אין ידידים? לבנות אין את הדחף הטבעי להפיץ את הזרע(שוב, הכל על פי מה שאתה אומר..) ובכל מקרה יש להן ידידים.
    מכר היא לא ההגדרה הנכונה כי כשאתה אומר שמישהי היא מכר אתה אומר שכולם מכרים, וזה פשוט לא נכון

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

יש לי תשובה אחת בשבילך תפסיק לשקר לעצמך והכל יהיה טוב...
    לא הרחבתי בנושא כי זה משהו ממש מפותח וגדול, אבל אני יכול לתת לך הגדרה קצת יותר מופשטת אולי תצליח להבין, אתה מקיף את עצמך באנשים (בפרט בבנות) מתוקף אינטרס ואינטרס בלבד אתה צריך מהן משהו וכשהן יממשו את הפוטינצייל הזה שלמשו אתה איתן בקשר אתה תזרוק אותן לכלבים ולא אתה לא צריך לשקר לי ולשחק אותה בחור סופר טוב ולהגיד לי שאני טועה כי אני יודע את האמת כל עוד אתה נמנה מבין בני האנוש אתה בן אדם אגואיסט ואינטרסנט נקודה סוף סיפור!
    עכשיו אחרי שאני הצגתי את האס שלי הגיע התור שלך להסביר לי מה זה ידידה כי עם כל הרעש וכל הצילצולים אף אחד מבין המתנגדים לא טרח להעלות היפוטיזה נוגדת לשלי.
    מעוניין להיות הראשון בתבל שמעמיד אותי על טעותי?
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-05-2010 בשעה 03:06.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    יש לי תשובה אחת בשבילך תפסיק לשקר לעצמך והכל יהיה טוב...
    לא הרחבתי בנושא כי זה משהו ממש מפותח וגדול, אבל אני יכול לתת לך הגדרה קצת יותר מופשטת אולי תצליח להבין, אתה מקיף את עצמך באנשים (בפרט בבנות) מתוקף אינטרס ואינטרס בלבד אתה צריך מהן משהו וכשהן יממשו את הפוטינצייל הזה שלמשו אתה איתן בקשר אתה תזרוק אותן לכלבים ולא אתה לא צריך לשקר לי ולשחק אותה בחור סופר טוב ולהגיד לי שאני טועה כי אני יודע את האמת כל עוד אתה נמנה מבין בני האנוש אתה בן אדם אגואיסט ואינטרסנט נקודה סוף סיפור!
    עכשיו אחרי שאני הצגתי את האס שלי הגיע התור שלך להסביר לי מה זה ידידה כי עם כל הרעש וכל הצילצולים אף אחד מבין המתנגדים לא טרח להעלות היפוטיזה נוגדת לשלי.
    מעוניין להיות הראשון בתבל שמעמיד אותי על טעותי?
    אני הייתי רוצה לנסות ולהעמיד אותך על טעותך, איך כבר הצלחת לתת חוות דעת כל כך מפורטת ומנומקת כאילו שאתה האמא והאבא של הבחור, תוך כדי שאתה מציג את עצמך כמיזנתרופ, האם עלה בדעתך שהבחור פשוט ביישן?
    ואיך בדיוק קבעת שאין דבר כזה ידידות ושזה הכול שקר ושאנו משלים את עצמנו?אתה בדקת כל בן אדם אם יש לו בנות שהן לא למטרת קיום יחסי מין(AKA-ידידות)? אתה לא בדקת ולכן לתת תגובה כזו היא מעשה מטופש, הבחור לא רוצה לקיים יחסי מין עם אותה בחורה אך עדיין רוצה לשמור אתה על קשר טוב וזה כבר בחירה שלו, הרי אם הוא היה רוצה טיפים על איך לגרום לקשר לעלות שלב אני בטוח שהוא כבר היה טורח לכתוב את זה. אתה יוצא בקביעה חד משמעית: אתה אגואיסט ואינטרסנט רק כי אתה בן אנוש (מה שמראה על מיזנתרופיה) איך קבעת כזה דבר? הרי מעולם לא דיברת עם הבחור באופן אישי ומעולם לא הכרת אותו.
    מה גורם לך להניח שהוא יתיידד עם מישהי רק כדי לקבל ממנה משהו (סקס וכאלה)? אולי הוא סתם רוצה לשפוך את הלב ולא רוצה שגבר יקשיב לו? עד שלא תכיר את הבן אדם ואת האופי שלו מחוץ למסך המחשב לא תוכל לקבוע מה הם האינטרסים שלו ובמה הוא מעוניין.
    נערך לאחרונה על ידי xyossizx; 20-05-2010 בשעה 04:56.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אני הייתי רוצה לנסות ולהעמיד אותך על טעותך, איך כבר הצלחת לתת חוות דעת כל כך מפורטת ומנומקת כאילו שאתה האמא והאבא של הבחור, תוך כדי שאתה מציג את עצמך כמיזנתרופ, האם עלה בדעתך שהבחור פשוט ביישן?
    ואיך בדיוק קבעת שאין דבר כזה ידידות ושזה הכול שקר ושאנו משלים את עצמנו?אתה בדקת כל בן אדם אם יש לו בנות שהן לא למטרת קיום יחסי מין(AKA-ידידות)? אתה לא בדקת ולכן לתת תגובה כזו היא מעשה מטופש, הבחור לא רוצה לקיים יחסי מין עם אותה בחורה אך עדיין רוצה לשמור אתה על קשר טוב וזה כבר בחירה שלו, הרי אם הוא היה רוצה טיפים על איך לגרום לקשר לעלות שלב אני בטוח שהוא כבר היה טורח לכתוב את זה. אתה יוצא בקביעה חד משמעית: אתה אגואיסט ואינטרסנט רק כי אתה בן אנוש (מה שמראה על מיזנתרופיה) איך קבעת כזה דבר? הרי מעולם לא דיברת עם הבחור באופן אישי ומעולם לא הכרת אותו.
    מה גורם לך להניח שהוא יתיידד עם מישהי רק כדי לקבל ממנה משהו (סקס וכאלה)? אולי הוא סתם רוצה לשפוך את הלב ולא רוצה שגבר יקשיב לו? עד שלא תכיר את הבן אדם ואת האופי שלו מחוץ למסך המחשב לא תוכל לקבוע מה הם האינטרסים שלו ובמה הוא מעוניין.
    אתה אמיץ אהבתי, אבל אתה יודע עוד משהו עדין לא הסברת לי מה זה ידידה כל השטויות האלו שכתבת לא מוכיחות כלום רק שהמחשבה שיכול להיות שאני צודק מרתיחה אותך.
    אגב האינטרס הזה עובד בצורה דו צדדית ואם היית טורח לקורא מה שאני כותב ואז חושב מחוץ לקופסא אני בטוח שהיית מבין את זה.
    אבל איך אומרים כולנו שקועים בחרא של עצמינו אז למה לעזאזל שנקשיב למשהו שיש למישהו אחר להציע.
    עוד משהו שים לב שאני לא פסלתי כלום אני פתוח להצעות דבר שאתה ככל הניראה כבר ויתרת עליו..

אה כן רק דבר אחד אחרון, לא דיברתי לפותח האשכול דיברתי לכל המפגרים שעוד מאמינים בשטות הזאת של ידידות (AKA בולשיט).
    תן לי הסבר פשוט נטול טינה אישית נגדי מה זה ידידה ואני יורד מהנושא יש דיל?
    ואני יודע שאני חוזר על עצמי אבל השארת לי חתיכת רשימת מכולת להגיב עליה.
    אני לא צריך להכיר אף אחד כדי לדעת מה הם המניעים הגרעיניים שלו כי בסופו של דבר הכל מסתכם בדבר אחד קטן טובה אישית תסכים או לא זאת עובדה ידיד, לא רוצה להאמין לי תתחיל לקרוא מחקרים בנושאי פסיכולוגיה ואז יהיה לנו אחלה דיון.
    ועוד משהו פעם הבאה שאתה מחפש מושגים מפוצצים בויקיפדיה תעשה טובה אל תשלוף סתם אחד שלא קשור לחיים טוב?
    כי עד כמה שזה נישמע שאני שומר טינה למין האנושי ואני מתכנן להשטלת על העולם בעזרת אלפי עכברים (אחלה תסריט ) אני ממש לא בן אדם כזה, מה שכן אני ריאליסט לפעמים צריך להסתכל לאמת הלא יפה בפנים ולחייך כי אין מה לעשות אנחנו בינות מורכבות ומסובכות שבאופן מתמיד עובדים לפי יצר השרדות (גרעינית) זה אולי לא בא לידי ביטוי בצורה מלאה בחיי היום יום אבל אירועי מפתח יוכיחו את זה מעל לכל ספק..
    אדם שמקיף את עצמו בפליה (זה המושג הנכון היום לא) הוא אדם שמרגיש לא בטוח בעצמו והם (הפליה) ממלאים חלק בתפקיד ההשרדותי שלו (AKA אינטרס), לכל מעשה שאתה עושה במשך היום יום ובמשך החיים יש פן של טובה אישית ואתה באמת יכול להפסיק לשקר לעצמך אף אחד לא מאשים אותך זה הטבע האנושי תאהב את זה או לא..
    ידידות כמו שרבים מכם אוהבים לכנות אותן הן לא יותר מאשר כלי להשגת מטרה אחרת בדרך אם זה בגלל שהן חברות של חברה שלך ואתה נגרר לקשר איתן (תגית הידידות המפחידה!) או שהן חברות של בחורה שאתה מעוניין להתחיל איתה קשר (חייבים לגרום להן לאהוב אותך אם אתה רוצה לזכות בפרס :/) חברים לכיתה ועוד הרבה מצבים רגילים אחרים בחיים אתה נגרר לתוך מערכות בין חברתיות כאלו או אחרות בלי שתרצה ואתה מחוייב להן מתוקף קשר צד שלישי רביעי חמישי שישי שביעי עשירי..
    ידידות הן לא בחירות שאתה עושה באופן מודע ואילו שכן הן מטרות לא ממומשות.
    שתצליח להפריח את כל זה אני מוריד את הכובע ופורש לביקתה שלי בהרים אבל עד אז אני אמשיך להתנקר למין האנושי בסתר ולאמן את העכברים שלי שיהיו מוכנים להשתלטות הגדולה ב 21/12/2012
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-05-2010 בשעה 07:28.

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

אף אחד?!
    וואלה ואני חשבתי שזה יתן לכם תמריץ לנסות להסביר לי..
    טוב אני אחסוך לכם את המאמץ אין דבר כזה ידידות פשוט וקל, למה?
    וואלה שאלה מעולה..
    בוא נתחיל מההתחלה, אוקי?
    יופי
    אז בראשית הימים נוצר האדם (אני לא אכנס עכשיו לדיון המיתולוגי או המדעי נשאיר את זה בגדר משל) היה לו יצר אחד ברור לפזר את הזרע שלו אחרי תקופה של הנאה צרופה ומילוי החובה שלו בתור זכר הגיעה הבינה שעשתה בלאגן (אגב פרט חשוב שאני חייב להוסיף כמובן שהיו גם נקובות שבאותה תקופה התפקיד שלהם היה להיכנס לסבב יחום פעם בחודש ולהיות מוכנות לזכר כדי שיפרא אותן עכשיו נחזור לנושא הבינה) למה בלאגן או שאלה מצויינת!
    הבינה שינתה את הלך המחשבה הסדיר (הישרדות מעל לכל) והוסיפה יצר נוסף או יותר נכון תפיסה נוספת טובה עצמית, הנקבה שעד היום היתה ככלי ביד הזכר ונתנה לו מפלט נוח להפצת הזרע שלו התחילה לחשוב על טובתה האישית ודרשה מהזכר להוכיח לה את הנאמנות שלו אליה (מונוגומיה) הזכר שלא איבד את יצר ההישרדות שלו התקשה להחזיק ברגש יחיד לנקבה אחת (מדובר פה על משיכה אינפולסיבית לא על כל החרטא של אהבה) ניסה בהתחלה ביתר הצלחה אפשר להגיד, אבל לצעירנו הבחור המסכן אחרי תקופה נשבר ופזל לצדדים אך בכדי לשמור על המפלט הקבוע שלו הוא הגה מצב ביניים "ידידות!" (שקר מוחלט כמובן)ולצעירנו למרות שהתקדמנו הרבה מאז אותה תקופה היצר הזה לא הלך והבינה לא נעלמה לה מהעולם ונדפקנו עם מונוגומניה ועם ידידות ועם כאב הראש..
    אתם שואלים מה מוסר ההשכל?
    יפה.
    תהיו יותר חכמים מקדחת המוח שלכם תצאו מהחושך תנו לבהירות לשטוף מכם דיעות קדומות שכובלות אתכם ליצר הישרדותי תהיו אנשים חכמים, ידידות זאת אשליה שמטרתה לתת לכם תירוץ לחוסר היכולת שלכם לבחור נקבה אחת להתקבע איתה ולתת לה את כל הטוב שיש בכם ידידות הם יצר הרע שבכם הם אופציות לא ממושמשות,עוגן שמשאיר אתכם כבולים למגבלה שלכם..
    זה שאתה זיין לא אומר שאין דבר כזה ידידות ימניאק
    ידידה? מה זה ידידה? ידידה זה כמו חבר טוב סוף סיפור לך תישן על הבולבול

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

משתמש מכור האוואטר של israel l
    לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ
    If it seems too good to be true, it is probably so

אתה אמיץ אהבתי, אבל אתה יודע עוד משהו עדין לא הסברת לי מה זה ידידה כל השטויות האלו שכתבת לא מוכיחות כלום רק שהמחשבה שיכול להיות שאני צודק מרתיחה אותך.
    אגב האינטרס הזה עובד בצורה דו צדדית ואם היית טורח לקורא מה שאני כותב ואז חושב מחוץ לקופסא אני בטוח שהיית מבין את זה.
    אבל איך אומרים כולנו שקועים בחרא של עצמינו אז למה לעזאזל שנקשיב למשהו שיש למישהו אחר להציע.
    עוד משהו שים לב שאני לא פסלתי כלום אני פתוח להצעות דבר שאתה ככל הניראה כבר ויתרת עליו..

אה כן רק דבר אחד אחרון, לא דיברתי לפותח האשכול דיברתי לכל המפגרים שעוד מאמינים בשטות הזאת של ידידות (AKA בולשיט).
    אני לא צריך להכיר אף אחד כדי לדעת מה הם המניעים הגרעיניים שלו כי בסופו של דבר הכל מסתכם בדבר אחד קטן טובה אישית תסכים או לא זאת עובדה ידיד, לא רוצה להאמין לי תתחיל לקרוא מחקרים בנושאי פסיכולוגיה ואז יהיה לנו אחלה דיון.
    ועוד משהו פעם הבאה שאתה מחפש מושגים מפוצצים בויקיפדיה תעשה טובה אל תשלוף סתם אחד שלא קשור לחיים טוב?
    כי עד כמה שזה נישמע שאני שומר טינה למין האנושי ואני מתכנן להשטלת על העולם בעזרת אלפי עכברים (אחלה תסריט ) אני ממש לא בן אדם כזה, מה שכן אני ריאליסט לפעמים צריך להסתכל לאמת הלא יפה בפנים ולחייך כי אין מה לעשות אנחנו בינות מורכבות ומסובכות שבאופן מתמיד עובדים לפי יצר השרדות (גרעינית) זה אולי לא בא לידי ביטוי בצורה מלאה בחיי היום יום אבל אירועי מפתח יוכיחו את זה מעל לכל ספק..
    אדם שמקיף את עצמו בפליה (זה המושג הנכון היום לא) הוא אדם שמרגיש לא בטוח בעצמו והם (הפליה) ממלאים חלק בתפקיד ההשרדותי שלו (AKA אינטרס), לכל מעשה שאתה עושה במשך היום יום ובמשך החיים יש פן של טובה אישית ואתה באמת יכול להפסיק לשקר לעצמך אף אחד לא מאשים אותך זה הטבע האנושי תאהב את זה או לא..
    ידידות כמו שרבים מכם אוהבים לכנות אותן הן לא יותר מאשר כלי להשגת מטרה אחרת בדרך אם זה בגלל שהן חברות של חברה שלך ואתה נגרר לקשר איתן (תגית הידידות המפחידה!) או שהן חברות של בחורה שאתה מעוניין להתחיל איתה קשר (חייבים לגרום להן לאהוב אותך אם אתה רוצה לזכות בפרס :/) חברים לכיתה ועוד הרבה מצבים רגילים אחרים בחיים אתה נגרר לתוך מערכות בין חברתיות כאלו או אחרות בלי שתרצה ואתה מחוייב להן מתוקף קשר צד שלישי רביעי חמישי שישי שביעי עשירי..
    שתצליח להפריח את כל זה אני מוריד את הכובע ופורש לביקתה שלי בהרים אבל עד אז אני אמשיך להתנקר למין האנושי בסתר ולאמן את העכברים שלי שיהיו מוכנים להשתלטות הגדולה ב 21/12/2012
    אתה מוזר להפליא, אני די אוהב את זה אבל יש לי כמה הערות.
    1. קודם כל קצת קשה לי להבין איך אדם כמוך שמציג עקרונות חברתיים ושומר על נורמה חברתית יכול להגיד שאדם הוא לגמרי אגואיסט בטבעו.
    דוגמא-http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=600398

2. שים לב שלפי מה שאתה אומר דווקא יש דבר כזה ידידות, אתה פשוט נותן הגדרה אחרת למושג-בנות שאתה רוצה או תרצה אבל אין לך גישה אליהם כרגע(פחות או יותר).
    3. לפי מה שאתה אומר הידידות היא דבר שהגבר לא רוצה להיכנס אליו מלכתחילה, אבל זה דבר שמועיל לו- זה נותן לו(כמובן רק מבחינה פסיכולוגית) מקלט מהחיים עם החברה שלו בכך שהוא יודע שיש עוד נקבות שיש להן קשר איתו ואולי יום אחד הוא יפזר עליהם את ה"זרע הגרעיני" שלו.
    4. חשבת על כל הבנות שיקראו את זה? אם הם יאמצו את האידיאולוגיה שלך כאמת, אז המושג ידידות באמת יכחד(ולפי שהסברתי בסעיף 3, הידידות הן דבר טוב לגבר) ואז יהיה קשה יותר לפזר את זרענו במרחב.
    5. למה עכברים? אתה בסך הכל מחליף חיה אגואיסטית בעל מטרות רבייה עיקריות(בקיצור:האדם) בחיה אחרת שהיא אגואיסטית בעלת מטרות רבייה אנוכיות(העכבר), לך על רובוטים.
    THE TERMINATOR OF ORI START IN 21/12/2012
    (שיהיה לך סטיקר).
    נערך לאחרונה על ידי israel l; 20-05-2010 בשעה 15:45.

אף אחד לא אמר שהוא אינו פתוח להצעות,כל אחד פשוט "מאמין" בדבר שונה ועד שלא יהיה משהו גדול שיראה שהוא טועה, הרי לדעתו הוא צודק,אומנם יש הבדל אחד גדול ביניינו, לך יש נסיון בדיונים על הנושא ולכן כניראה שכל דבר שנגיד יהיה לך משהו להגיב כי שמעת את הדבר בעבר, אבל משהו אחד יש לי להגיד לך, תפסיק להתנשא ולחשוב שהאמת נמצאת אצלך, תגיב לעניין העקיצות בתחילת כל הודעה מיותרות.
    ידידה...על פי הגדרתה הכי פשוטה היא חבר טוב ממין נקבה
    הרבה יותר תואם להגיד שהיא חברה על פי ההגדרה שנתנו לחברים גברים ואז חברה תהיה - בת זוג, אבל זאת לא הפואנטה.
    כן, אני אומנם בן אדם אגואיסט אינטרסנט אבל האם עלה בדעתך שהאינטרנס שלי הוא לאוו דווקא מימוש הפוטנציאל?ובוא נרחיב רק בנושא, מה עם הומוסקסואלים? ואני חוזר ושואל מה עם נשים? אם אין כזה דבר ידידה, אין כזה דבר ידיד או שהשניים קיימים או שהם לא, אתה לא יכול להסתכל על ההגדרה אך ורק מנקודת מבט של גבר.
    בנוסף למטרות הפצת הזרע לאדם יש עוד הרבה אינסטינקטים כמו למשל, לא להיות לבד ואני לא מדבר על הבחינה של בן זוג, אני מדבר על הבחינה של אנשים מסביבו, בין אם זה בן, בין אם זה בת, האדם לא רוצה להיות לבד

נ.ב.

הרובוטים בכל מקרה יקחו שליטה על עצמם, זה יהיה לא יעיל
    תעשה צבא של שכפולים של עצמך.
    נערך לאחרונה על ידי babypower; 20-05-2010 בשעה 17:37.

לא שלפתי כלום מויקיפדיה זה מידע כללי שלי, אני לא שולל את המחשבה שלך או את הדעה שלך כי בהרבה דברים שאמרת אתה צודק דוגמא: הפליה הם אנשים שבאים אתך לסוג של BACKUP שלא תהיה לבד והם בעצם סוג של חברים שנועד לתמוך בך ועם זאת לבלות אתך אך הדבר שונה מהמצב עם ידידות, כי הידידות אינן באות לתגבר אותך אלא הן למטרת בילוי משותף שלא יגמר בקיום יחסי מין נגיד יציאה לקולנוע, אחרי כל "דייט" כזה או אחר הבחור בדרך כלל ינסה לקחת את הבחורה אליו הביתה ובמהלך הפגישה ינסה כבר ליצור איתה סוג של קשר אינטימי דברים שלא קורים בבילוי בין ידידים, כמובן שכולנו מכירים את האמרה הידועה שהזוגיות מתחילה מהידידות(לא ציטוט מדויק אבל כולנו מכירים) אז מה אתה תוכל להגיד לזוג "ידידים" גבר ואשה שלא מתעסקים במראה של ה"ידיד" שלהם אלא באופי שלו, כל המטרה בבחירת ידידות היא להתיידד עם מישהי שתקשיב לך(יש גברים שמחפשים את זה)ותייעץ לך בלי שזה יגמר בסקס, הרי כולנו יכולים ללכת לבר ולהתחיל עם בחורה ואם הלך אז יוצא סטוץ קטן וגמרנו לא רואים אותה, אבל את ה"ידידה" אתה ממשיך לראות גם אחרי שאתה מתייעץ אתה או סתם מבלה אתה משמע שהיא לא סטוץ היא דבר שנשאר. ההגדרה שלי לידידה היא: אדם למטרת דיבור\בילוי\ייעוץ ולא למטרות של קיום יחסי מין.

נ.ב

יכול להיות שבאופן לא מודע אנו כן בוחרים את הידידות שלנו מאינטרס אני לא קראתי שום מאמר על זה ואם תוכל להפנות אותי למאמר שבדק את זה אני אשמח.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי mister ZooM צפיה בהודעה
    זה שאתה זיין לא אומר שאין דבר כזה ידידות ימניאק
    ידידה? מה זה ידידה? ידידה זה כמו חבר טוב סוף סיפור לך תישן על הבולבול
    אתה הומו!
    ציטוט נכתב במקור על ידי israel l צפיה בהודעה
    אתה מוזר להפליא, אני די אוהב את זה אבל יש לי כמה הערות.
    1. קודם כל קצת קשה לי להבין איך אדם כמוך שמציג עקרונות חברתיים ושומר על נורמה חברתית יכול להגיד שאדם הוא לגמרי אגואיסט בטבעו.
    דוגמא-http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=600398

2. שים לב שלפי מה שאתה אומר דווקא יש דבר כזה ידידות, אתה פשוט נותן הגדרה אחרת למושג-בנות שאתה רוצה או תרצה אבל אין לך גישה אליהם כרגע(פחות או יותר).
    3. לפי מה שאתה אומר הידידות היא דבר שהגבר לא רוצה להיכנס אליו מלכתחילה, אבל זה דבר שמועיל לו- זה נותן לו(כמובן רק מבחינה פסיכולוגית) מקלט מהחיים עם החברה שלו בכך שהוא יודע שיש עוד נקבות שיש להן קשר איתו ואולי יום אחד הוא יפזר עליהם את ה"זרע הגרעיני" שלו.
    4. חשבת על כל הבנות שיקראו את זה? אם הם יאמצו את האידיאולוגיה שלך כאמת, אז המושג ידידות באמת יכחד(ולפי שהסברתי בסעיף 3, הידידות הן דבר טוב לגבר) ואז יהיה קשה יותר לפזר את זרענו במרחב.
    5. למה עכברים? אתה בסך הכל מחליף חיה אגואיסטית בעל מטרות רבייה עיקריות(בקיצור:האדם) בחיה אחרת שהיא אגואיסטית בעלת מטרות רבייה אנוכיות(העכבר), לך על רובוטים.
    THE TERMINATOR OF ORI START IN 21/12/2012
    (שיהיה לך סטיקר).
    הדוגמא שהבאת לא קשורה לנושא אין שום סתירה בין ערכים חברתיים מוסכמים לבין הבנה של מניעים גרעיניים.
    בכל מקרה זה נושא מאוד עמוק שנוגע לעוד הרבה מאוד תחומים בחיים פשוט אני משתדל להתאים אותו לתחום הזה.

ציטוט נכתב במקור על ידי babypower צפיה בהודעה
    אף אחד לא אמר שהוא אינו פתוח להצעות,כל אחד פשוט "מאמין" בדבר שונה ועד שלא יהיה משהו גדול שיראה שהוא טועה, הרי לדעתו הוא צודק,אומנם יש הבדל אחד גדול ביניינו, לך יש נסיון בדיונים על הנושא ולכן כניראה שכל דבר שנגיד יהיה לך משהו להגיב כי שמעת את הדבר בעבר, אבל משהו אחד יש לי להגיד לך, תפסיק להתנשא ולחשוב שהאמת נמצאת אצלך, תגיב לעניין העקיצות בתחילת כל הודעה מיותרות.
    ידידה...על פי הגדרתה הכי פשוטה היא חבר טוב ממין נקבה
    הרבה יותר תואם להגיד שהיא חברה על פי ההגדרה שנתנו לחברים גברים ואז חברה תהיה - בת זוג, אבל זאת לא הפואנטה.
    כן, אני אומנם בן אדם אגואיסט אינטרסנט אבל האם עלה בדעתך שהאינטרנס שלי הוא לאוו דווקא מימוש הפוטנציאל?ובוא נרחיב רק בנושא, מה עם הומוסקסואלים? ואני חוזר ושואל מה עם נשים? אם אין כזה דבר ידידה, אין כזה דבר ידיד או שהשניים קיימים או שהם לא, אתה לא יכול להסתכל על ההגדרה אך ורק מנקודת מבט של גבר.
    בנוסף למטרות הפצת הזרע לאדם יש עוד הרבה אינסטינקטים כמו למשל, לא להיות לבד ואני לא מדבר על הבחינה של בן זוג, אני מדבר על הבחינה של אנשים מסביבו, בין אם זה בן, בין אם זה בת, האדם לא רוצה להיות לבד

נ.ב.

הרובוטים בכל מקרה יקחו שליטה על עצמם, זה יהיה לא יעיל
    תעשה צבא של שכפולים של עצמך.
    כבר אמרתי העסק הזה עובד בצורה דו כיוונית, אגב לא קבעתי שהמניעים חייבים להיות רעים פשוט זה מימוש אינטרס משותף ברוב המקרים ופה אני אכניס ציטוט של איזה סטנדפיסט..
    "ידידות זה אינטרס היא אוהבת להשאיל ממך דיסקים ואתה מת לפרק לה את התחת"
    עכשיו תעשו לי טובה אל תתפסו על הדוגמא הספיציפית כי היא באה להדגים בצורה הומוריסטית את הנקודה שלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    לא שלפתי כלום מויקיפדיה זה מידע כללי שלי, אני לא שולל את המחשבה שלך או את הדעה שלך כי בהרבה דברים שאמרת אתה צודק דוגמא: הפליה הם אנשים שבאים אתך לסוג של BACKUP שלא תהיה לבד והם בעצם סוג של חברים שנועד לתמוך בך ועם זאת לבלות אתך אך הדבר שונה מהמצב עם ידידות, כי הידידות אינן באות לתגבר אותך אלא הן למטרת בילוי משותף שלא יגמר בקיום יחסי מין נגיד יציאה לקולנוע, אחרי כל "דייט" כזה או אחר הבחור בדרך כלל ינסה לקחת את הבחורה אליו הביתה ובמהלך הפגישה ינסה כבר ליצור איתה סוג של קשר אינטימי דברים שלא קורים בבילוי בין ידידים, כמובן שכולנו מכירים את האמרה הידועה שהזוגיות מתחילה מהידידות(לא ציטוט מדויק אבל כולנו מכירים) אז מה אתה תוכל להגיד לזוג "ידידים" גבר ואשה שלא מתעסקים במראה של ה"ידיד" שלהם אלא באופי שלו, כל המטרה בבחירת ידידות היא להתיידד עם מישהי שתקשיב לך(יש גברים שמחפשים את זה)ותייעץ לך בלי שזה יגמר בסקס, הרי כולנו יכולים ללכת לבר ולהתחיל עם בחורה ואם הלך אז יוצא סטוץ קטן וגמרנו לא רואים אותה, אבל את ה"ידידה" אתה ממשיך לראות גם אחרי שאתה מתייעץ אתה או סתם מבלה אתה משמע שהיא לא סטוץ היא דבר שנשאר. ההגדרה שלי לידידה היא: אדם למטרת דיבור\בילוי\ייעוץ ולא למטרות של קיום יחסי מין.

נ.ב

יכול להיות שבאופן לא מודע אנו כן בוחרים את הידידות שלנו מאינטרס אני לא קראתי שום מאמר על זה ואם תוכל להפנות אותי למאמר שבדק את זה אני אשמח.
    אתה בעצם מחזק את הטענה שלי, לא קבעתי בצורה מוחלטת שהאינטרס הזה משתמע בצורה מוחלטת למשיכה מינית אבל כן כל קשר שלך עם כל אדם הוא מתוקף אינטרנס וההגדרה הזאת ידידות היא הגדרה שבאה להסתיר את המניע האמיתי שלך בכל הקשר הזה (ראה דוגמא למעלה).
    היא צריכה ממך משהו ואתה צריך ממנה משהו ככה זה עובד.

אגב תן לי דוגמא אחת לידידה שבחרת באופן מודע להיות ידיד שלה מההתחלה..

אורי אתה מדבר על סוג מסויים של קשר ואתה צודק,אבל לא הכל ככה.
    בנות מהסוג הזה מנסות להפוך אותך לחברה שלהן!
    הן נהנות מתשומת הלב של הגברים האלו ונוטות לשכוח שהם...גברים!
    והעניין שלו נובע ממקום מאוד ספציפי...
    וכאן הוא הופך להיות פראייר או בשמו המקובל 'ידיד'

כן!, אפילו שהן אומרת "אין לך סיכוי! אתה כזה מכוער לא אגע בך עם מקל" , הוא עדיין חולם, עד אותו רגע שהוא מקבל הודעת "אין לך סיכוי" נוספת ואז הוא מתעצבן והן כל כך מופתעת ולא מבינות מה קורה פה.

ואגב, הן לא אשמות, זה אותם הגברים המסכנים שנותנים לעצמם להגיע למצב הזה.
    ידידות בין גבר לאישה לא יכולה להתקיים אם צד אחד נמשך לצד השני.
    הוא צריך להפנים (או להמשיך לקוות, בחירה שלו)

ואני כן מאמין בידידות כשהיא מתבססת על משהו (משמע אינטרס).
    ואם יש צד אחד שרוצה תשומת לב מישהו שיקשיב לה ויעשה לה נעים במוח ובצד השני יש מישהו שרוצה לרצות (to please) ומפנטז על יחסים מסוג כלשהו שלא נכנסים תחת קטגוריית ידידות.

חוסר הדדיות מוחלט.
    נערך לאחרונה על ידי oneel2; 21-05-2010 בשעה 01:45.
    חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.

משתמש מכור האוואטר של israel l
    לייקים
    0
    נקודות
    1,011
    משפט מחץ
    If it seems too good to be true, it is probably so

הדוגמא שהבאת לא קשורה לנושא אין שום סתירה בין ערכים חברתיים מוסכמים לבין הבנה של מניעים גרעיניים.
    בכל מקרה זה נושא מאוד עמוק שנוגע לעוד הרבה מאוד תחומים בחיים פשוט אני משתדל להתאים אותו לתחום הזה.
    לא דיברתי על "מניעים גרעיניים", דיברתי על זה שכינית את האדם אגואיסט שעושה דברים למען טובתו והנאתו האישית, ולדעתי זה סותר כמה ערכים חברתיים. חוץ מזה מכל הדברים שאמרתי התייחסת דווקא לזה? זו סתם דוגמא.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,486 | הודעות: 8,174,073 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect