אף אחד?!
וואלה ואני חשבתי שזה יתן לכם תמריץ לנסות להסביר לי..
טוב אני אחסוך לכם את המאמץ אין דבר כזה ידידות פשוט וקל, למה?
וואלה שאלה מעולה..
בוא נתחיל מההתחלה, אוקי?
יופי

אז בראשית הימים נוצר האדם (אני לא אכנס עכשיו לדיון המיתולוגי או המדעי נשאיר את זה בגדר משל) היה לו יצר אחד ברור לפזר את הזרע שלו אחרי תקופה של הנאה צרופה ומילוי החובה שלו בתור זכר הגיעה הבינה שעשתה בלאגן (אגב פרט חשוב שאני חייב להוסיף כמובן שהיו גם נקובות שבאותה תקופה התפקיד שלהם היה להיכנס לסבב יחום פעם בחודש ולהיות מוכנות לזכר כדי שיפרא אותן עכשיו נחזור לנושא הבינה) למה בלאגן או שאלה מצויינת!
הבינה שינתה את הלך המחשבה הסדיר (הישרדות מעל לכל) והוסיפה יצר נוסף או יותר נכון תפיסה נוספת טובה עצמית, הנקבה שעד היום היתה ככלי ביד הזכר ונתנה לו מפלט נוח להפצת הזרע שלו התחילה לחשוב על טובתה האישית ודרשה מהזכר להוכיח לה את הנאמנות שלו אליה (מונוגומיה) הזכר שלא איבד את יצר ההישרדות שלו התקשה להחזיק ברגש יחיד לנקבה אחת (מדובר פה על משיכה אינפולסיבית לא על כל החרטא של אהבה) ניסה בהתחלה ביתר הצלחה אפשר להגיד, אבל לצעירנו הבחור המסכן אחרי תקופה נשבר ופזל לצדדים אך בכדי לשמור על המפלט הקבוע שלו הוא הגה מצב ביניים "
ידידות!" (שקר מוחלט כמובן)ולצעירנו למרות שהתקדמנו הרבה מאז אותה תקופה היצר הזה לא הלך והבינה לא נעלמה לה מהעולם ונדפקנו עם מונוגומניה ועם ידידות ועם כאב הראש..
אתם שואלים מה מוסר ההשכל?
יפה.
תהיו יותר חכמים מקדחת המוח שלכם תצאו מהחושך תנו לבהירות לשטוף מכם דיעות קדומות שכובלות אתכם ליצר הישרדותי תהיו אנשים חכמים, ידידות זאת אשליה שמטרתה לתת לכם תירוץ לחוסר היכולת שלכם לבחור נקבה אחת להתקבע איתה ולתת לה את כל הטוב שיש בכם ידידות הם יצר הרע שבכם הם אופציות לא ממושמשות,עוגן שמשאיר אתכם כבולים למגבלה שלכם..