מנכ"ל הירוקים ב'חדשות הספורט': "תבעו אותנו על ניסיון פגיעה בלוזון. הפועל לא עמדה לדין על רימונים בדרבי". בכי על הקיזוז? להיפך: "ידענו מראש. מברך את האלופה, נקווה שתצליח בצ'מפיונס"
חמישה ימים אחרי, מכבי חיפה עדיין מתקשה להשלים עם אובדן האליפות. מנכ"ל הירוקים, איתמר צ'יזיק, הגיע הערב (חמישי) לאולפן 'חדשות הספורט' כשבאמתחתו חולצה עם הכיתוב "מכבי חיפה אלופת המדינה לעונת 2009/10". "עדיין לא התאוששנו מההלם", הוא אמר ומשם התפנה לענות למספר שאלות נוקבות.
"אנחנו מרגישים שלהתאחדות יש משהו אישי נגדנו", פתח צ'יזיק את דבריו, "ביום ראשון תבעו אותנו על ניסיון פגיעה באבי לוזון. לא ראיתי שהעמידו את הפועל תל אביב לדין אחרי שאוהדיה זרקו רימונים בדרבי, ואין לי שום דבר נגדה. אנחנו ביחסים מאוד טובים. ידענו על הקיזוז מראש ואני מברך אותם על האליפות ומאחל להם שיצליחו בליגת האלופות. הצלחה שלהם, זו הצלחה שלנו ושל כל הכדורגל הישראלי".
"לדעתי, צריך ליגה של 10 קבוצות, אפילו ב-12 קבוצות היה יותר מתח", המשיך המנכ"ל, "אני חושש שמגמת הירידה ברייטינג ובכסף תימשך. יש חילוקי דעות מול ההתאחדות. בתחילת הדרך היה שיתוף פעולה מלא איתם, אך במשך הזמן הסתבר לי שלא אהבו את ההתנהלות שלנו. יכול להיות שקשה להם עם העובדה שיש לנו עמדה חזקה".
ומה לגבי העתיד? "האוהדים שלנו צריכים להירגע, תהיה לנו קבוצה שתתמודד על כל התארים בעונה הבאה. אנחנו נישאר שפויים, נקים קבוצה חזקה על פי העקרונות שאנחנו למדנו. התקציב שלנו יהיה בסביבות 35-36 מיליון שזה מספיק להעמיד קבוצה בכירה. אני מאחל לגולדהאר הצלחה, אבל לאט לאט הוא ילמד לבזבז פחות. לא ירדנו מברק יצחקי, בית"ר יודעים שאנחנו מעוניינים. ארבייטמן ישוחרר אם תגיע הצעה מקבוצה בכירה מאירופה".

ציטוט ההודעה