נכתב במקור על ידי Stormy Atmosphere דייב הוא היחיד שנשאר מיחיד מהאנשים הראשונים שהיו בלהקה והקים אותה הוא כותב את השירים ואת הליריקה איך אפשר להחליף אותו. העיקר הבריאות :| הוא נשאר על הגיטרה והם מכניסים זמר ללהקה
נכתב במקור על ידי Mslipknot א.הלהקה שאני מנגן בה.Green Hax(שינינו את השם) מנגנת רוק כבד אינסטרומנטלי עם זמר מעולה.
נראלי הוא רוצה לשיר וגם המעריצים
נכתב במקור על ידי פיליפ העיקר הבריאות :| הוא נשאר על הגיטרה והם מכניסים זמר ללהקה הוא גיטריסט עלוב במיוחד אחרי שהוא נפצע וחוץ מזה סטורמי צודק אם מחליפים אותו צריך גם להחליף את השם העיקרון במגהדת זה דייב מוסטיין שהיתעקש להצליח.
לרצות זה טוב בטח הוא בכלל התחיל לשיר רק כדי להתחרות בג'יימס :@
נכתב במקור על ידי פיליפ לרצות זה טוב בטח הוא בכלל התחיל לשיר רק כדי להתחרות בג'יימס :@ לא הם חיפשו זמר ובינתיים הוא שר ואז הם פשוט נישארו אם זה אם אני לא טועה...
נכתב במקור על ידי -Unforgiven- מה הזה של אוזי לא סובל אותו! הייתי אומר שהוא הרס את השיר אבל הוא יצר אותו מגהדת עשו קאבר פי 10 יותר טוב מהמקורי. פחח אם כול הכבוד ויש המון כבוד דיו לא מתקרב לרמה של אוזי אוזי פשוט גאון אין מה לעשות
נכתב במקור על ידי rocknroll22 פחח אם כול הכבוד ויש המון כבוד דיו לא מתקרב לרמה של אוזי אוזי פשוט גאון אין מה לעשות למישהו יש טעם בפורום הזה?
נכתב במקור על ידי ENBLλCK למישהו יש טעם בפורום הזה? לא נראה לי..
נכתב במקור על ידי rocknroll22 פחח אם כול הכבוד ויש המון כבוד דיו לא מתקרב לרמה של אוזי אוזי פשוט גאון אין מה לעשות אחי עשית ממנו אלוהים אוזי אוסבורן האה לא יותר מזה..
חוקי הפורום