קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] אני לא מצליח לעבור משימה ב NFS Most Wanted
    על ידי A&E בפורום משחקים כללי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-11-2011, 19:15
  2. [עזרה]לא מצליח לעבור עוד שלב
    על ידי GaFrOr בפורום Call Of Duty
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-10-2009, 16:57
  3. [עזרה]לא מצליח לעבור שלב יש תמונה
    על ידי GaFrOr בפורום Call Of Duty
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-10-2009, 15:13
  4. [עזרה] אני לא מצליח לעבור משימה ב NFS Most Wanted
    על ידי A&E בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-04-2009, 19:46
  5. [בעיה] במשחק JUICED2 לא מצליח לעבור משימה
    על ידי R.E.L בפורום משחקים כללי
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-02-2008, 13:59
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

לא מצליח לעבור ממשיכה

ברירת מחדל לא מצליח לעבור ממשיכה

חברים יקרים, אני כבר זמן מה קורא חומרים ומתחיל להבין מה אומר כל נושא הפיק אפ בשבועות האחרונים התחלתי להיכנס לקטע ממש חזק ואני כבר מרגיש שינוי. הרבה בנות מתחילות להימשך ולרצות להיות איתי אבל יש לי בעיה אחת קטנה, אני מצליח להגיע למשיכה והכול היא נמשכת נוגעת משחקת מחפשת תשומת לב אני מחזיר לה אבל בבנית נוחות וזה אני לא מצליח אני פשוט לא יודע איך לעבור לשמה בבקשה תעזרו לי...

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

פשוט תוריד הילוך. תבודד את המטרה שלך (אני יודע שלי בהתחלה היה קשה לבודד מטרות, הייתי יוצא מאוד מלאכותי ולא נינוח.. תנסה את המשחק 5 שאלות כשהתוצאה שלו תהיה בידוד - או שתתערב על שתייה ואז היא צריכה לבוא איתך לבד לבר, או שתתערב על סיגריה אם גם אתה וגם היא מעשנים והיא צריכה לצאת איתך... דברים כאלה.)

ואז פשוט תנוח... תשאל אותה שאלות על עצמה, תספר לה משהו מביך על עצמך, זה בדר"כ עובד, לאנשים קשה להתחבר עם אנשים "מושלמים", בעיקר אחרי שהרגע הרגת אותה עם הערך החברתי שלך ופירקת את שלה עם נגים.
    בגדול המטרה היא ליצור קשר ברמה יותר אישית. תו"כ (אם עוד לא עשית את זה עד עכשיו), אתה מגביר את הקינו, עד שאתה מגיע לנשיקה.. אם המצב מאפשר לבודד אותה משם אליך\אליה הביתה אני מציע לוותר על כל עניין הנוחות, להגביר את הקינו כמה שיותר ואז כשמגיעים הביתה אפשר לבנות נוחות כמה שאתה רוצה...
    אם לא, אתה פשוט אומר לה שהיה לך כיף להכיר אותה, ושאתה חוזר לחברים שלך, נותן לה נשיקה לוקח מספר ומתקשר ביום למחרת.

תודה אחי עזרת לי מאוד, ושאני מגיע איתה למצב שאני בונה נוחות אני יודע לעשות את זה כמו שצריך ותוך 10 דקות אני סוגר נשיקה אבל הבעיה שלי היא לעשות את ההחלפה הזאת מכל הנגים וזה ואז אני מתחיל להרגיש שאני מאבד אותה אם יש אולי כמה טיפים להחלפה בין המשיכה לנוחות זה יעזור לי מאוד. שוב תודה גבר

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    תודה אחי עזרת לי מאוד, ושאני מגיע איתה למצב שאני בונה נוחות אני יודע לעשות את זה כמו שצריך ותוך 10 דקות אני סוגר נשיקה אבל הבעיה שלי היא לעשות את ההחלפה הזאת מכל הנגים וזה ואז אני מתחיל להרגיש שאני מאבד אותה אם יש אולי כמה טיפים להחלפה בין המשיכה לנוחות זה יעזור לי מאוד. שוב תודה גבר
    אחרי שיצרת משיכה, אתה מוריד הילוך, אבל עדיין יכול להראות DHV מדיי פעם. אתה מוריד הילוך, לא עובר לניוטראל.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני גם מצטרף לשאלה הזאת כי אני נתקע בנוחות פחות או יותר
    יש המלצות לתת לי מה לספר בנוחותת כאילו מה לעשות וכמה זמן אמור להיותת פחותת או יותר לוקח להגיע למצב של נשיקה בזמן שהתחלתי לבנות נוחות ?
    ויש איזה רוטיונות או משו לשלב נוחות ?

תודה

סבבה אחים שלי עזרתם לי ננסה ליישם כמה שיותר השבוע שבוע טוב ותודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect