נכתב במקור על ידי
Novice
ולכן אתה לא מתאים לנהל את הפורום הזה. אתה מוריד את הרמה שלו לעומת כמה חברה אחרים(שלא אנקוט בשמם) שדווקא מעלים.
אני מסתכל בפורום הזה כבר חודש..הרבה לפני שנרשמתי.
הבעיה שלך היא שאם משהו לא נשמע לך עפ"י חוקיו של מיסטרי או אומן פיתוי סוג ז' אחר אז זה חרטה. תתפלא! יש עוד אנשים עם עוד דעות ודרכים בעולם.
עכשיו, כשאתה מתעסק בזה שמישהו מחרטט בפורום כזה זה מראה שאתה ילדותי ולא מתאים לנהל את הפורום הזה. הרי כל הסיפורים והדיווחים שבתחום נשמעים הזויים להרבה גברים אחרים. אם אני יגיד לסתם בנאדם שלקחתי 6 מספרים במסיבה הוא יגיד שאני משחק אותה זיין וכו' וכו'. אבל מה, כל התחום הזה מבוסס על דברים שלא קורים לכל גבר ועל דברים שרוב האנשים רק מפנטזים עליהם. אז מה? זה חרטוט?
סתכל את SNOPKIN לדוגמא, בדיווח שלו מה 5.5 בקלות אפשר להגיד שהוא חרטטן כי הוא אמר ככה ועשה ככה והוא סתם פוזאיסט. אבל זה לא נכון...כי בתחום הזה לא מתעסקים בחארטות מתעסקים בתכלס. ומי שכן מתעסק בחארטות לא באמת בתחום.
זה מה שרציתי להגיד לך במשך התקופה שסתם הסתובבתי פה בפורום ולמדתי מטעויות של אחרים. אז אנא ממך, אחרי שתתעצבן ותעלב ממה שאמרתי...תחשוב לרגע, אולי יש בזה טיפת אמת? אולי לא? לא יודע, תחליט אתה..רק חשוב שתהיה כנה עם עצמך.