קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 18-09-2011, 00:04
  2. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 20-07-2010, 20:29
  3. [שאלה] מספר שאלות
    על ידי avivt3 בפורום Mu Online
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-06-2010, 19:51
  4. [שאלה] מספר שאלות לגבי גבעתי.
    על ידי many1993 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-10-2009, 08:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

[שאלה] מספר שאלות מעניינות בנושא

ברירת מחדל [שאלה] מספר שאלות מעניינות בנושא

יש לי כמה שאלות:
    1.אם אני מדבר עם בנות ואני עם עוד שלוש חברים שמושכים יותר תשומת לב ממני ואולי נראים גם יותר טוב איך אני מתבלט ומקבל ביטחון וצובר יותר תשומת לב?
    2.אני ממש מבין תאורטית בתחום הפיתוי ועכשיו גם מעשית אבל עדיין לא שפיץ איזה טיפים אתם יכולים להביא לי ככה מהשטח כמובן שאני מתאמן המון,
    3.כשאני מזהה שהיא נמשכת אליי אז אני כבר מתחיל להוריד הילוך ונפתח בפניה ושואל אותה עליה ואז אני מבודד אותה זה בסדר?
    תוכלו להביא לי דוגמאות מדיווחי שטח שלכם
    תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

• תהיה זה שמוביל את השיחה. תמיד זה שמוביל את השיחה יקבל את תשומת הלב. אם חבר שלך אומר משהו מפגר, או מנסה להכנס לך (ואנחנו עושים את זה בלי להרגיש בכלל), פשוט תתעלם ממנו, זה מעלה לך את הערך.
    • תעמוד \ תשב פלוס מינוס במרכז כשהגב שלך מופנה אל קיר או כיסא או שולחן. עקרונית זה גורם לזה להראות כאילו כולם מדברים אליך.
    • אל תסכים עם כולם. זה שמישהו חבר שלך לא אומר שהדעה שלו נחשבת. ברגע שמעלים דעות, תעמוד מאחורי הדעה שלך, לא משנה מה החברים שלך אומרים.
    • שמור על קשר עין עם אנשים כשאתה מדבר איתם, אם הם מתרכזים במשהו אחר, תגרום להם להחזיר את תשומת הלב אליך.

תשים לב לדברים הקטנים, אם אתה כבר לא מתחיל, אל תשחק בקקה, תנסה לשפר את הגיים שלך חלק חלק,
    תשים לב איפה לא הולך לך, ואיפה כן, ותתחיל להבין מה עובד לך ומה לא.

אם אתה משתמש ברוטינות הייתי מציע לנסות לנהל שיחות בלי שום קשר לרוטינות, זה ישפר לך את היכולת לאלתר אם משהו מתפקשש.

תסתכל על התמונה הגדולה. אם אתה יכול לפתוח סטים יחסית בקלות, תפתח סט ותפתח איתו עוד סט, חוץ מהעובדה שזה DHV עצבני, זה גם נותן לך יותר חופש עם המטרה שלך (יותר אנשים = סט יותר גדול).

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

.כשאני מזהה שהיא נמשכת אליי אז אני כבר מתחיל להוריד הילוך ונפתח בפניה ושואל אותה עליה ואז אני מבודד אותה זה בסדר?
    בסדר גמור, מצוין. זאת הדרך!

אם אני מדבר עם בנות ואני עם עוד שלוש חברים שמושכים יותר תשומת לב ממני ואולי נראים גם יותר טוב איך אני מתבלט ומקבל ביטחון וצובר יותר תשומת לב?
    המראה החיצוני לא משנה בכלל. תתעלם ממנו.
    אני מסכים חלקית עם התגובה שמעליי, תוביל את השיחה. ואם אתה לא מסוגל לזה, זה לא נורא. אני אסביר:
    גם אם אתה לא הגבר הכי דומיננטי זה לא קריטי, ברור שתמיד עדיף להיות הכי דומיננטי אבל אם תדע להשתמש בכלי משיכה אחרים ברמה טובה תוכל לכפות על זה.
    בחורה הרי בנויה מרגשות, אני מקווה שאתה כבר מבין את זה ולמדת על רגש שלילי וחיובי.
    תעקוץ אותה, תחמיא לה, תתעלם, תפנה את הגב, תסתכל לה בעיניים ובמילים אחרות תכניס ריגוש לשיחה.
    אם תעשה את זה כמו שצריך, גם אם אתה לא הכי דומיננטי יש לך סיכוי מצוין.
    בהצלחה!

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי rafid צפיה בהודעה
    יש לי כמה שאלות:
    1.אם אני מדבר עם בנות ואני עם עוד שלוש חברים שמושכים יותר תשומת לב ממני ואולי נראים גם יותר טוב איך אני מתבלט ומקבל ביטחון וצובר יותר תשומת לב?
    דבר ראשון זה שהם נראים יותר טוב לא משפיע על המצב.
    דבר שני,אתה לא יכול לקבל ביטחון ענק ברגע אלא אם כן משהו דרסטי שלא בידיים שלך יקרה. אתה צריך לעבוד על ביטחון עצמי עם הזמן ולא בשניה אחת.
    בשביל לצבור תשומת לב אתה צריך לעשות משהו שונה מהשגרה,למשל ללבוש בגד שונה שמושך תשומת לב (זה נקרא פיקוקינג,ממש כמו טווס שלא צריך את הזנב שלו אלא להזדווגות והנקבות רואות בו כמיוחד ולכן הן נמשכות אליו ) או פשוט להשתמש בכלים של פיקאפ ליצירת משיכה ובכך לקבל תשומת לב.
    גם אפשר לומר דברים מעניינים שגירמו לך להיראות מעניין ובכך לגרום לבחורות סביבך להתעניין בך.

2.אני ממש מבין תאורטית בתחום הפיתוי ועכשיו גם מעשית אבל עדיין לא שפיץ איזה טיפים אתם יכולים להביא לי ככה מהשטח כמובן שאני מתאמן המון,
    דבר ראשון לפי השאלות אתה חושב שאתה מבין תיאורתית ממש טוב אבל אתה לא,זה בסדר,זה לוקח זמן ללמוד את הנושא לעומק אבל כל אחד יכול להבין את הנושא בכלליות.
    בשביל טיפים מהשטח יש לך את דיווחי השטח אתה יכול לקרוא אותם בכיף וללמוד,אפשר גם לצאת עם WING שילמד אותך דבר או שניים.

הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך זה לקרוא ואז ישר להתאמן,כמה שיותר.

3.כשאני מזהה שהיא נמשכת אליי אז אני כבר מתחיל להוריד הילוך ונפתח בפניה ושואל אותה עליה ואז אני מבודד אותה זה בסדר?
    תוכלו להביא לי דוגמאות מדיווחי שטח שלכם
    תודה
    זה בסדר,אבל אנחנו רוצים שזה יהיה מצויין,לא ?
    בשביל זה אתה צריך להשתמש בכלים של המשיכה ולחפש IOI'S ,ברגע שאתה מוצא לפחות אחד (אם זה רק אחד,לפחות שיהיה רציני) אתה יכול לנסות לבודד אותה ,דבר עם הקבוצה ותגיד להם שאתה לוקח אותה הצידה לרגע,ככה הקבוצה מאשרת לך ולא היא,לקבוצה יש יותר כוח חברתי מאשר רק לה.

לאחר הבידוד אתה יכול להמשיך מאיפה שהיית או להתחיל שיחה חדשה,איך שבא לך,אבל תמשיך כל הזמן במגע ותיפתח אליה כמו שאמרת,תשתמש בהרבה רגשות כדי שהיא תרצה להיפתח אליך גם כן ולמצוא מה משותף לשניכם.

לאחר מכן פשוט סוגרים =]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect