יש לי AA
יש לי AA
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 16:00.
|
|
חרא בגרות 004 אני מקבל 75 במקרה הטוב !
ולנושא,קודם כל ברור שעדיף PIVOT בשביל שיהיה מושלם.
דבר שני,שתיהיה כוסית אבל לא כוסית יותר מידי 8.5 זה אחלה,לא צריך שכל הגברים באיזור יתחילו עם הPIVOT שלי.
דבר שלישי,שתדע הכול על אומנות הפיתוי,תזרוק לי מידי פעם "ואו איזה IOI " ושנינו נצחק ביחד והבחורה לא תדע מה הולך חחח זה מרושע.
ככה היא גם תוכל לתקן אותי ולעזור לי בזה.
דבר רביעי,שתאהב את אותו סוג בירה שאני אוהב ובכללי את אותם דברים שאני אוהב,אבל בנוסף שתיהיה נשית (קשה לי לדמיין מישהי שאוהבת מה שאני אוהב ושהיא נשית) ככה היא גם תוכל לעזור לי לקדם את נושאי השיחה עם הסט וגם תיצור לשנינו סטטוס חברתי גבוה יותר (אנשים שמתאגדים בקבוצה,אפילו של שניים,שאוהבים אותם דברים,הם בעלי חוזק חברתי גדול ביותר ).
דבר חמישי,שתיהיה חכמה ויצירתית,כי זה מה שבאמת חשוב ולא נמצא אצל כל PIVOT
יותר מזה ? לא צריך !![]()
לי דווקא ה004 הלך טוב מאד לא מבין למה כולם אומרים שהיה קשה...
בקשר לנושא:
אממ בקשר לPIVOT סנופקין אמר את כל האלמנטים שבאמת צריך... חוץ מזה שלדעתי כמה שהיא תיהיה יותר יפה ככה זה יותר טוב לא 8.5 פשוט שתנפנף את כולם ככה יהיה גם לנו DHV גבוהה יותר (הריי אני איתה וכל השאר שמנסים להיות איתה לא הצליחו.. )
בקשר לווינג טוב לדעתי הוא צריך לא להיות יותר יפה ממני ככה הבת תסתכל עליו יותר.. הוא צריך לבוא בטיימינג טוב, לא לבוא איתי אלא רק אחרי שאני מתחיל ליצור שיחה עם הסט
לבוא לא להסתכל בכלל או להתבלט אצל הTARGET שלי אלא ישר לקחת את הסט בצורה טובה ממני ולצור בשבילי בידוד טוב (: אולי אפילו שיגיד לי מולם שלא ניראלו שאני והTARGER נתאים ואני יצדיק אותו וכאלה מולם גם טוב (גורם לה אתגר .. )
אממ אין לי כח לחפור עוד..
הבחורה הכי כוסית מהמעגל חברים שלי שתסכים לעשות שלישיה עם בחורה רנדומלית.
יש למישהו משהו להגיד על זה?