עשיתי התערבות עם בחרה שלי.
זה לא משנה מה ההתערבות עצמה אבל אני ניצחתי
הבעיה היא שעדיין לא מצאתי במה אני זוכה, יש רעיונות?
עשיתי התערבות עם בחרה שלי.
זה לא משנה מה ההתערבות עצמה אבל אני ניצחתי
הבעיה היא שעדיין לא מצאתי במה אני זוכה, יש רעיונות?
|
|
ארוחה רומנטית בהכנתה?
אתה בוחר את המנות...![]()
אז לומדים... גם אני בהתחלה לא ידעתי ועכשיו אני יודע להכין לזניה, מרק קובה, ניוקי בהכנה ביתית, סושי, קרמבו שוקולד לבן, עוגות שוקולד, עוגת מוצרט ועוד כל מיני דברים שלא חשבתי שאני אדע בהתחלה... זה בא עם הנסיון וזה אפילו נחמד...
אם אתם רוצים מתכונים כנס לוואלה מתכונים יש שם אחלה דברים, ואני מוציא גם מהמתכונים של על השולחן
יש עוד מלא אתרים באינטרנט, הבאתי לכם את המקומות שמהם אני בד"כ מוציא ...בהצלחה ובתיאבון
פיייי יאאא וואווו
אחד היותר מושקעים!!
שכנעת אותי =]]
אשמח בכל מקרה לעוד רעיונות במקרה והיא תתנגד
ארוחה בארומה על חשבונה
סחטיין עליך אחי , זה הזמן לשגע אותה
כל חמש דקות תבוא לך עם רעיון אחר , עד שבסוף תחליט על משהו שאין לה מושג .. לפי מה שראיתי זה בישול , קנה לה תרנגול הודו שתבשל , אחי זה יהיה אחד הדברים , בהצלחה![]()
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אני גם עושה התערבויות עם חברה שלי שאפשר לבקש כל מיני דברים..
אני מתכנן או ארוחה גם או קצת יותר פלפל במיטה..
שלא תחשוב שאני כמו כל בני ה7 כאן שאומרים סקס סקס סקס כל הזמן..
אני רציני זה דבר שהוא באמת חשוב אני כמעט בגילך...
הכי יפה מצדך אבל, להגיד שאתה רוצה לצאת איתה למקום שתבחרו יחד...
אז איפה ההתערבות כאן בעצם?
כל דבר שנעשה בצורה אינטימית קצת פחות כיף להתערב עליו כי אפשר לעשות את זה גם בלי התערבות...אבל היו רעיונות יפים כמו זה של מתן
או מישהו אמר שהיא תרד לי עם שנורקל ומשקפיי צלילה, זה סוג הדברים שאני מחפש, שממש יצחיקו\ישעשעו אותי, או משהו שאני מרוויח ממנו.
אם היא היית מנצחת הייתי לוקח אותה למסעדה ממש ממש יקרה וטעימה, חבל שהיא הפסידה