קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 23:46
  2. שלום...אני חדש...אור[Oman] הביא אותי...:)
    על ידי Golden בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 23:06
  3. תגובות: 42
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 17:09
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

לבעלים "אור" היקר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לבעלים "אור" היקר.

כל ההודעות שלך הן כ"כ "פרו-מאפי" שזה ממש נראה כאילו אתה מושתל שלהם פה, אני מבקש שלא תפרסם קישורים ישירים אליהם, לספר שלהם או למדריכים שלהם, שיהיה להם בהצלחה, יש להם פורום משלהם לחניכי הקורס אז מה קרה שהרגשת צורך לבוא ולחלוק את הידע שלך עם "פשוטי העם"?

אם זו פעם ראשונה שאתה נתקל ב"טמטום" שכזה, אתה מוזמן לחזור לפורום של מאפי, אני לא מבין למה אתה מרגיש צורך להדגיש בחתימה שלך שאתה "בוגר קורס אומנות הפיתוי של המרכז..." את מי אתה מנסה להרשים? (או לפרסם?) נראה לך שנולדנו אתמול?

חאלס לנסות ולדחוף את מאפי בכל חור, עצם העובדה שהם שולחים אנשים לעשות את זה רק מראה על הרמה והנידיות שלהם לחניכים.

נעול.
    קודם כל בתור מנהל פורום בעברי הרחוק, להביע דעה ולנעול מיד אחריה את הנושא מראה על חולשה.
    בקשר למאפי, אני לא שתול שלהם וכן יש להם פורום משלהם, למעשה נכנסתי לפורום הזה סתם כדי "להציץ" קצת ולראות מה כותבים מחוץ לקהילה של מאפי.
    הבעיה הגדולה שנתקלתי בה זה תגובות חסרות שחר של משתמשים פה, וכן, זאת לא הייתה בעיה אם היה מדובר בנושא אחר. אבל כשמדובר בבני אדם כל תגובה פה יכולה לקבוע את העתיד של זה שיקרא אותה.
    באתי לעזור פה לאנשים וזאת המטרה שלי.
    אני חושב שאתה צריך להודות לי ולא ההפך.
    אני שמח שהאנשים בפורום הזה משתפים איתי פעולה ומבינים את הרצון שלי והידע שלי, נרשמתי לפורום רק אתמול וכבר קיבלתי מספר נכבד של הודעות פרטיות ובקשות לייעוץ אישי.
    אני חושב שעלייך לבדוק את ההנהלה שאתה מעמיד בפורום הזה אם המשתמשים כאן כל כך חסרי אמון שהם פונים לבנאדם שנרשם רק אתמול שיעזור להם.
    כמובן כל מי שרוצה מוזמן לפנות אליי, רק לפני שעה סיימתי שיחה של 40 דקות עם משתמש פה שביקש עזרה להתחיל עם מישהי אחרי שההנהלה פה התייחסה לשאלות שלו בצורה מחפירה.

דבר נוסף: תביע מקצועיות ואל תערוך לי את החתימה כל עוד לא הפרתי את כללי הפורום שלך.
    זכותי לכתוב איפה עשיתי קורס.אני לא מהלל ולא משבח אותו, ככה שאני לא "מפרסם" אותו, אלא רק מציין עובדה. ערב טוב.
    נערך לאחרונה על ידי Dark Eliminator; 26-05-2010 בשעה 00:25.
    בוגר קורס "אומנות הפיתוי".
    מסנג'ר darke1@windowslive.com

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

שלום Dark,

מספר דברים שאולי כדאי לחשוב עליהם, כי אתה נשמע כאילו אתה לא אטום -
    1. בנוגע לתגובות החסרות שחר של המשתמשים, אין מה לעשות, הפורום חובבני. מסכים איתך ואמרתי את זה כמה פעמים פה. כל תגובה שבאה מנסיון אמיתי לאורך זמן (דהיינו לא פוקס) מוערכת.
    2. בתור אחד שעשה קורס, אתה "מקצועי" רק בנוגע לשיטה שלמדת בקורס. תן לי להאיר את עינייך, היא לא תורה מסיני, היא מבוססת על עקרונות מסויימים ונועדה לעזור לכמה שיותר אנשים, משמע לא כל מה שאתה למדת בהכרח נכון, או כל מה שלא למדת בהכרח לא נכון.
    3. כל מי שעונה פה על שאלות מקבל מספר נכבד של הודעות פרטיות ובקשות לייעוץ. מבטיח לך.
    4. בנוגע לפוסט המדובר - אני רק רציתי להגיד לך שאין פה הפלייה נגד מאפי ספציפית, אנחנו פשוט לא אוהבים שמפרסמים פה קישורים. זה מעצבן אותנו שנראה לאנשים שזו פלטפורמה לפרסם את החברה שהם עשו בה קורס. מאפי פשוט עושים את זה הרבה.
    5. זו זכותו לשנות לך את החתימה, כי זה האתר שלו. זכותך החוקית למשל, היא לפתוח אתר משלך ולפרסם שם איפה עשית קורס. סתם נקודה למחשבה...
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 26-05-2010 בשעה 00:33.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

שתבינו. אתם מפלים פה את מאפי כאילו שהם לא חלק מעולם הפיתוי. מה גם שלא מעט אנשים פה מרשים לעצמם לשפוט את החומר שלהם כאילו שהם עברו קורס.
    אם אתם לא מסכימים שיפרסמו פה דברים של מאפי למה של דון ז'ואן כן? אתם פרו-דון ז'ואן(ברובכם) והוא(פותח האשכול) למד אצל מאפי. SO WHAT?

נראה לי שמר ס' הצליח לשטוף את המוח ללא מעט אנשים..יום יבוא וזה יוביל אותו לכשלון חרוץ. בגלל זה אני לא סובל את עולם הפיתוי. כל יום צץ אדם חדש שחושב שהוא מאסטר וגורו ומרשה לעצמו להשמיץ את כולם רק כי הוא לא מסכים איתם.

סובלנות וסבלנות זו מילת המפתח! ויש לא מעט אנשים בתחום הזה שצריכים ליישם את זה. השחצנות המגעילה שלכם דוחה אותי.

זה שכמה גברים חושבים שהם יודעים יותר טוב להתחיל עם נשים והם חושבים שהם מאגניבים לא נותן להם את הזכות לפסול דרכים אחרות(ואני מדבר פה על כל ה"גורואים" למיניהם).

יש פה גם סגידה מטורפת למיסטרי..שבתכלס, אני לא אתפלא אם אני אשמע שהוא מת/התאבד באופן מסתורי יום אחד. הבחור מלאכותי מידי וזה דוחה.
    נערך לאחרונה על ידי Novice; 26-05-2010 בשעה 01:32.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

1. בנוגע לתגובות החסרות שחר של המשתמשים, אין מה לעשות, הפורום חובבני. מסכים איתך ואמרתי את זה כמה פעמים פה. כל תגובה שבאה מנסיון אמיתי לאורך זמן (דהיינו לא פוקס) מוערכת.
    מצוין, אז אני לא מבין למה קוטלים אותי פה כי אני מזדהה עם מאפי, מאפי הביאו אותי מאפס למי שאני היום, אני חייב להם את הכול על זה. בהתחלה הייתי במצב הרבה יותר גרוע מרוב המשתמשים פה, לא יכולתי ללכת ברחוב ולהגיד לבחורה "שלום". אז הדבר שהכי מעצבן אותי זה שקוטלים את מאפי סתם.
    זה נכון שהם חברה כלכלית שרוצה להרוויח אבל הם באמת עושים עבודה מצויינת בשביל הכסף.

2. בתור אחד שעשה קורס, אתה "מקצועי" רק בנוגע לשיטה שלמדת בקורס. תן לי להאיר את עינייך, היא לא תורה מסיני, היא מבוססת על עקרונות מסויימים ונועדה לעזור לכמה שיותר אנשים, משמע לא כל מה שאתה למדת בהכרח נכון, או כל מה שלא למדת בהכרח לא נכון.
    אתה צודק לגמרי, כמו שאמרתי בחלק מהתגובות שלי. אין פה חוקים, כל אחד עם מה שעובד לו. אני נותן את זווית הראייה שלי. אני אישית לא מאמין למיסטרי ולטריקים שלו שהופכים כל פיקאפר מתחיל לרובוט ולא מאפשרים לו לפתח "סגנון אישי".
    3. כל מי שעונה פה על שאלות מקבל מספר נכבד של הודעות פרטיות ובקשות לייעוץ. מבטיח לך.
    אוקיי, אני שמח.
    4. בנוגע לפוסט המדובר - אני רק רציתי להגיד לך שאין פה הפלייה נגד מאפי ספציפית, אנחנו פשוט לא אוהבים שמפרסמים פה קישורים. זה מעצבן אותנו שנראה לאנשים שזו פלטפורמה לפרסם את החברה שהם עשו בה קורס. מאפי פשוט עושים את זה הרבה.
    אני חושב שדרך הפיתוי שלי (מאפי) שונה לחלוטין מהדרכים שנלמדות במדריכים החינמיים. אני לא רואה שום דבר פסול לפרסם בחתימה שלי שעברתי קורס במאפי. ככה אנשים יבינו מאיפה נובעות התפיסות הבסיסיות שלי לגביי נשים ופיתוי בכלל.
    5. זו זכותו לשנות לך את החתימה, כי זה האתר שלו. זכותך החוקית למשל, היא לפתוח אתר משלך ולפרסם שם איפה עשית קורס. סתם נקודה למחשבה...
    אכן זאת זכותו. אני חושב בכל זאת שזה צעד לא מקצועי, שפוגע באמינותו מצד המשתמשים.

תודה על ההקשבה, גם אתה נראה בנאדם אפשר לדבר איתו :]

עכשיו נעבור ל NOVICE:

נראה לי שמר ס' הצליח לשטוף את המוח ללא מעט אנשים..יום יבוא וזה יוביל אותו לכשלון חרוץ. בגלל זה אני לא סובל את עולם הפיתוי. כל יום צץ אדם חדש שחושב שהוא מאסטר וגורו ומרשה לעצמו להשמיץ את כולם רק כי הוא לא מסכים איתם.
    אכן יש לי הרגשה כוללת שאתם בעד דון ג'ואן.
    גם אני קראתי את הבלוג שלו, ואני רוצה לתת לכם את דעתי בעניין:
    1.אני למדתי אצל יגאל שטארק ואני יכול להגיד לכם שהוא מרצה מצוין ומורה דרך אמין וטוב, שפיתח שיטת לימוד ייחודית שמביאה להצלחה (לפחות אותי).
    2. קישורי הפיקאפ הנוכחיים של יגאל שטארק לא חשובים בכלל, הוא לא מסארג' כבר למעלה מ 5 שנים, הבנאדם בן 30 עוד מעט, הוא מסודר עם חברה קבועה. אני לא חושב שמישהו שצעיר ממנו בכמה שנים יכול לשפוט אותו על כך שהוא קצת חלוד כרגע בביצוע פעולות בשטח.
    3.הבנאדם הזה הוא בהחלט בנאדם משכנע מאוד, בתור בוגר מאפי כמעט והשתכנעתי ממנו. אני רוצה רק להגיד לכם שהוא משתמש בהרבה מאוד NLP בכתיבה שלו בכדי לשכנע את קהל הקוראים.
    ריפריימינג זה משחק ילדים בשבילו.
    כידוע לי, רוב הדוגמאות שלו שם שיקריות או מוקצנות. שכל אחד יתן על זה את דעתו.
    נערך לאחרונה על ידי Dark Eliminator; 26-05-2010 בשעה 01:02.
    בוגר קורס "אומנות הפיתוי".
    מסנג'ר darke1@windowslive.com

למען האמת, זה לא יפה איך שמתנהגים פה למשתמש Dark Eliminator.

הגיע לפורום בחור חדש, ניראה איכותי. הוא משיב לשאלות תשובות ענייניות,
    ורואים שיש לו ידע.
    החליט להירשם לפורום ולבזבז את זמנו האישי והיקר בעזרה
    למשתמשים הרוצים להשתנות, להתפתח בתחום הפיתוי.
    אך במקום זאת מהרגע שהוא הגיע רק נטפלים אליו בגלל שהוא מפרסם קישורים למאפי.

אני לא רואה בזה משהו רע, יש לדון ג'ואן ספרים, יש למאפי, יש לסטס ממאי-סוט.
    הרי המטרה פה היא לעזור למשתמשים, בכל דרך אפשרית.
    Dark Eliminator ממליץ על הספר של מאפי, ומישהו אחר ממליץ על דון ג'ואן.
    סבבה, אז בואו ניתן למשתמשים לבחור. למה צריך לשלול מהמשתמש את הבחירה ולהסיר את הקישור של הספר של מאפי, אבל את של דון ג'ואן אין בעיה.

אני מקווה שהכל יסתדר, והפורום הזה יחזור ליהות פורום
    רגיל שעוזרים בו למשתמשים שרוצים לעזור לעצמם ולהשתנות ולהתפתח.
    זאת המטרה, לעזור ולשתף אחד את השני ולתמוך אחד בשני.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

Novice,

מיסטרי חלוץ. פורץ דרך. הוא הפך את "הפיקאפ" מכמה היפנוטרפיסטים בדימוס שעושים NLP למשהו פשוט, חברתי,
    כיף וטבעי בסופו של דבר. הוא נראה לך מלאכותי, אבל זה הוא האמיתי. משוגע ומטורף ואובססיבי בקטע מפגר. אמנים כמו גאמבלר (שהוא אולי המדריך הכי טוב שאני אי פעם שמעתי, ושמעתי את הקורסים והדיוידיים של הטובים בעולם), לקחו ממנו את הבסיס והפכו את כל השיטה Insideout למשהו שיתאים יותר לקהל יעד שלהם, אין שום סיבה שכל אדם עם דעה חופשית וראש פתוח לא יוכל לעשות את אותו הדבר.

דון ג'ואן זה בלי ספק ה"דבר החם" פה בפורום, אני אישית חושב שכל החברות האלה לוקחות סכומי עתק ביחס לחומר שהן מעבירות ואני "אנטי" כולם. אני לא שולל את היעילות שלהן, רק את הצורה שהן עושות מאנשים כסף. אבל עניינן.

הדבר היחיד שמעניין אותי זה שלא יהפכו את המקום הזה למזבלה של פרסומות, כי אני לא נכנס לפורומים אחרים ומשתף מידע, אני לא רוצה שזה יהיה ל"סתם".

ואני לא יודע על מה ולמה אתה קורא לסניה "גורו", מבחינתי הוא סתם בלוגר עם שכל לעשות מזה כסף.
    אולי זה בגלל שאני מכיר אותו מהתקופה שלפני הפיקאפ.
    נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 26-05-2010 בשעה 01:24.

אולי פשוט במקום להתווכח ולבלבל ביצים פשוט תצאו ותעשו?!?! אתם עסוקים מי הכי טוב, אבל בתאכלס, בינינו, מה זה משנה?! הרי אתם לא תבואו ובאמת תיישמו את זה... אתם רק תחפשו עוד איזה דרך קסם יותר טובה ממה שאתם מכירים עכשיו. אתם תחזרו לפורום הזה שוב ושוב ותשאלו שוב ושוב איזה "גורו" עאלק הוא הכי טוב. ובתאכלס, גם אם יגידו לכם מי הוא אותו גורו, אתם תשאלו את זה שוב שוב ושוב, ותבלבלו לעוד אנשים את השכל על הסטים שנתקעים בפנטזיות שלכם, ואני מדגיש - רק בפנטזיות.
    אתם מתעסקים בתפל יותר מדי. כאילו, אם בחורה הייתה נכנסת לפה היא פשוט הייתה בוכה, ולא מצחוק, אלא בגלל שהיא תבין פתאום כמה גברים אומללים מחכים לה בחוץ. אותם גברים שעסוקים כבר איזה שנתיים בוויכוחים מי המאסטר הכי טוב בעיר. (ושוב, זה לא שהם יילכו לעשות אצלו איזה קורס או משהו, זה הכל בפנטזיות)

קיצר, תתחילו להריץ גיים, כי בינתיים אתם מריצים פה גיים אחד על השני בפורום הזה. 

ואגב, מיסטרי לא הולך להתאבד אל תדאג יש לו אשה פצצה וילדה מאוד חמודה שבמקרה אני מכיר...

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי מוגלי 007 צפיה בהודעה
    אולי פשוט במקום להתווכח ולבלבל ביצים פשוט תצאו ותעשו?!?! אתם עסוקים מי הכי טוב, אבל בתאכלס, בינינו, מה זה משנה?! הרי אתם לא תבואו ובאמת תיישמו את זה... אתם רק תחפשו עוד איזה דרך קסם יותר טובה ממה שאתם מכירים עכשיו. אתם תחזרו לפורום הזה שוב ושוב ותשאלו שוב ושוב איזה "גורו" עאלק הוא הכי טוב. ובתאכלס, גם אם יגידו לכם מי הוא אותו גורו, אתם תשאלו את זה שוב שוב ושוב, ותבלבלו לעוד אנשים את השכל על הסטים שנתקעים בפנטזיות שלכם, ואני מדגיש - רק בפנטזיות.
    אתם מתעסקים בתפל יותר מדי. כאילו, אם בחורה הייתה נכנסת לפה היא פשוט הייתה בוכה, ולא מצחוק, אלא בגלל שהיא תבין פתאום כמה גברים אומללים מחכים לה בחוץ. אותם גברים שעסוקים כבר איזה שנתיים בוויכוחים מי המאסטר הכי טוב בעיר. (ושוב, זה לא שהם יילכו לעשות אצלו איזה קורס או משהו, זה הכל בפנטזיות)

קיצר, תתחילו להריץ גיים, כי בינתיים אתם מריצים פה גיים אחד על השני בפורום הזה.

ואגב, מיסטרי לא הולך להתאבד אל תדאג יש לו אשה פצצה וילדה מאוד חמודה שבמקרה אני מכיר...
    טעות בידיך. אתה חושב שאסור לדבר, להתווכח ולחשוב על התחום.
    אז תן לי לגלות לך משהו, בני אדם לא מעריכים את המוח ויכולת המחשבה מספיק. המעשים והתרגולים לא שווים כלום אם לא חושבים, מבינים ומעמיקים בהם. מכל תרגול שאני מבצע אני לומד המון וכך אני מתקדם. יודע למה? כי אני מפעיל את המוח שלי.

אתם עסוקים מי הכי טוב, אבל בתאכלס, בינינו, מה זה משנה?! הרי אתם לא תבואו ובאמת תיישמו את זה
    אני לא מתעסק במי הכי טוב. אני לא רוצה שמר. מנהלוס היקר יכוון פה אנשים עפ"י האינטרסים האישיים שלו. הוא מנהל פה דיקטטורה אפלה.

דיווחי שטח, משהו שאני מאוד לא אוהב לעשות. לא יעיל בכלל ולא טוב. אני מעדיף לשתף אנשים ספציפיים בדיווח וממנו להבין הרבה יותר. בכל הדיווחים שכתבתי עד היום רוב התגובות שקיבלתי היו "תותח" "ענק" וכו'. יש לי בעיה מצפונית עם מחמאות. לא רוצה ללקק לעצמי את האגו.

מסכים איתך לגמרי. התחום התמסחר והתקלקל. אבל ככה זה. גם עכשיו כשיש לא מעט נשים(והמודעות שלהן גוברת) שמודעות לנושא החזק ישרוד. אלו שיהיו הכי טובים ויבינו את הדברים בצורה העמוקה יותר יצליחו. ורואים את זה גם היום.

אתה יודע מה, אני בעד לסגור את כל החברות הללו. רק שבזכותן פגשתי לא מעט אנשים שאני מתרגל איתם. אז אני עדיין זקוק להן איפשהו.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

אני לא חושב שצריך להגיב לכל אחד שמנסה לעזור באיזה מה אתה מבלבל בבצים ואז זה ויכוח אחד גדול באשכול אחד שמיועד לעזרה תמימה שלפעמים סתם כמה מילים להגיד שהוא יבין... אתם צודקים מי שאומן פיקאפ צריך להיות גאה בזה שרק הוא יודע תסודות ומבין בחורות מה שמעט מאוד מהאנשים יודעים... אבל בטח שאתה בעד ליסגור את החברות אתה כבר גילית את זה... בלי החברות האלה לא הייתי נחשף לחומר והייתי עכשיו סתם עוד ילד משעמם ומשועמם...
    אני חושב שיותר כדאי שאנשים ילמדו את עצמם מאשר למשכן תבית בשביל איזה קורס מסריח שאתה יכול לעשות ולהבין בעצמך.. ודיווחי שטח זה ממש יעיל נגיד לי אין על מה לדבר עם חברים בקשר לפיקאפ אני מעדיף להשאיר את הפיקאפ רק לעצמי ועם הזמן שתהיה בפורום אתה תבין מי האנשים שיותר כדאי להקשיב להם...
    אני אומר שלא צריך לפרסם סתם אתר מיותר אלא אם זה קשור לנושא שמישהו ביקש עזרה וזה מאמר ארוך אז אפשר לשים לינק או לשלוח בפרטי
    נערך לאחרונה על ידי tomer095; 26-05-2010 בשעה 14:50.

novice - לא אמרתי לא להתווכח ולא לחשוב. אמרתי לא לעשות רק את זה!!! כי זה מה שכולם כמעט עושים פה!! מבלבלים ביצים ורק!! מבלבלים ביצים. מילא זה היה מבוסס אבל זה לא.
    בהצלחה.

תומר - אם אתה אומר שבלי פיק אפ ובלי החברות האלה היית היום סתם ילד משועמם ומשעמם אז בוא נאמר שאני לא מקנא בך...

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי מוגלי 007 צפיה בהודעה
    novice - לא אמרתי לא להתווכח ולא לחשוב. אמרתי לא לעשות רק את זה!!! כי זה מה שכולם כמעט עושים פה!! מבלבלים ביצים ורק!! מבלבלים ביצים. מילא זה היה מבוסס אבל זה לא.
    בהצלחה.

תומר - אם אתה אומר שבלי פיק אפ ובלי החברות האלה היית היום סתם ילד משועמם ומשעמם אז בוא נאמר שאני לא מקנא בך...
    זה לא חדש שקהילת הפיקאפ בארץ נהייתה גרועה, אני כבר מעדיף לפעול לבד בצורה "מחתרתית".

הקהילה מחולקת לאנשים האלה ממה ששמתי לב,

1. מאוננים מנטאלית. אין מה לפרט עליהם.

2. ילדודס שעושים OVERGAMING והאגו שלהם לא מאפשר להודות בכך, לכן חושבים שכל דבר שלילי מבחורה זה רק עוד "שיט טסט" והם כאלה מושלמים וזכרי אלפא. במילים אחרות, AFC ששם על עצמו מסיכה.

3. אותם ילדודס שעושים "פיקאפ" בבצפר שלהם ומורידים לעצמם תמעמד החברתי, אבל גם זה בטח שיט טסט, נכון?

4. אנשים שיוצאים לשטח וניגשים, אבל עדיים רואים בסגירה בתור מטרה. או שהם סוגרים KC בתדירות גבוהה יחסית (וכמעט ואף פעם לא מעבר לכך, כלומר מעבר לMC לא תראו אותם סוגרים). וזה במקרה הטוב. במקרה הרע, סוגרים מספר ומגלים שזה המספר של המשטרה/מקבלים סינון.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    זה לא חדש שקהילת הפיקאפ בארץ נהייתה גרועה, אני כבר מעדיף לפעול לבד בצורה "מחתרתית".

הקהילה מחולקת לאנשים האלה ממה ששמתי לב,

1. מאוננים מנטאלית. אין מה לפרט עליהם.

2. ילדודס שעושים OVERGAMING והאגו שלהם לא מאפשר להודות בכך, לכן חושבים שכל דבר שלילי מבחורה זה רק עוד "שיט טסט" והם כאלה מושלמים וזכרי אלפא. במילים אחרות, AFC ששם על עצמו מסיכה.

3. אותם ילדודס שעושים "פיקאפ" בבצפר שלהם ומורידים לעצמם תמעמד החברתי, אבל גם זה בטח שיט טסט, נכון?

4. אנשים שיוצאים לשטח וניגשים, אבל עדיים רואים בסגירה בתור מטרה. או שהם סוגרים KC בתדירות גבוהה יחסית (וכמעט ואף פעם לא מעבר לכך, כלומר מעבר לMC לא תראו אותם סוגרים). וזה במקרה הטוב. במקרה הרע, סוגרים מספר ומגלים שזה המספר של המשטרה/מקבלים סינון.
    5. אנשים שעושים דברים בצורה "מחתרתית" ולא אוהבים את קהילת הפיתוי בארץ ומעדיפים לפעול לבד על מנת להשיג את התוצאות הרצויות והמתאימות בשבילם. לרוב, לאנשים אלו יש ראיה גדולה יותר על החיים והתחום ובדרך כלל הם מצליחים יותר.

אני כבר מזמן ירדתי למחתרת כי לא שווה להיות חלק מהקהילה הזו.
    ואתם?
    נערך לאחרונה על ידי Novice; 26-05-2010 בשעה 16:53.

משתמש מתחיל
    לייקים
    14
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Novice צפיה בהודעה
    5. אנשים שעושים דברים בצורה "מחתרתית" ולא אוהבים את קהילת הפיתוי בארץ ומעדיפים לפעול לבד על מנת להשיג את התוצאות הרצויות והמתאימות בשבילם. לרוב, לאנשים אלו יש ראיה גדולה יותר על החיים והתחום ובדרך כלל הם מצליחים יותר.

אני כבר מזמן ירדתי למחתרת כי לא שווה להיות חלק מהקהילה הזו.
    ואתם?
    6. אנשים שכבר הרבה זמן בתחום, הם כבר עברו את שלבי הלמידה וההפנה, יש להם הצלחות קבועות (סטוצים או קשרים שהם נכנסים אליהם מדי פעם), והם עושים את כל זה מתוך כיף והנאה. אבל ברגע שהם מגיעים לפורום כמו זה ומנסים לעזור למתחילים ולייעץ, במקום להקשיב להם, כל המאוננים המנטאליים מתחילים "ללמד אותם איך צריך" ולהתווכח איתם. אז נמאס להם מהפורומים האלה שבהם הרוב (ובמיוחד אלו שמחשיבים את עצמם לוותיקי הפורום) רוצים רק לטפח את האגו של עצמם ולא באמת ללמוד. אז הם עוזבים את הפורומים שלא מוכנים לקבל אותם ואת הידע שלהם. וכל הילדים המאוננים שאוהבים להתווכח נשארים לבד עם האוננות המנטאלית שלהם בפורום.

ד"א בארץ יש כמה פורומים סגורים, שהגישה אליהם היא רק לאנשים בוגרים ואחראים מספיק, ושם באמת יש דיונים מעניינים וכבוד הדדי בין המשתתפים.
    נערך לאחרונה על ידי SuperEitan; 26-05-2010 בשעה 17:28.

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SuperEitan צפיה בהודעה
    6. אנשים שכבר הרבה זמן בתחום, הם כבר עברו את שלבי הלמידה וההפנה, יש להם הצלחות קבועות (סטוצים או קשרים שהם נכנסים אליהם מדי פעם), והם עושים את כל זה מתוך כיף והנאה. אבל ברגע שהם מגיעים לפורום כמו זה ומנסים לעזור למתחילים ולייעץ, במקום להקשיב להם, כל המאוננים המנטאליים מתחילים "ללמד אותם איך צריך" ולהתווכח איתם. אז נמאס להם מהפורומים האלה שבהם הרוב (ובמיוחד אלו שמחשיבים את עצמם לוותיקי הפורום) רוצים רק לטפח את האגו של עצמם ולא באמת ללמוד. אז הם עוזבים את הפורומים שלא מוכן לקבל אותם. וכל הילדים המאוננים שאוהבים להווכח נשארים לבד עם האוננות המנטאלית שלהם בפורום.

ד"א בארץ יש כמה פורומים סגורים, שהגישה אליהם היא רק לאנשים בוגרים ואחראים מספיק, ושם באמת יש דיונים מעניינים וכבוד הדדי בין המשתתפים.
    מסכים איתך מאוד. ובגלל זה עדיף לרדת ל"מחתרת" ולהתפתח בתחום עם אנשים ספציפיים וללמוד מהם וביחד איתם. ובתכלס, מה המטרה של כל התחום? להתפתח, להנות ולשפר את איכות החיים שלנו!
    הפכו את זה לבית זונות(ואל תסלחו לי על הביטוי) אחד גדול.
    נערך לאחרונה על ידי Novice; 26-05-2010 בשעה 17:23.

אני לא מבין מה זה עוזר שאתם מתלוננים?
    אז התחום נהרס, עדיף לרדת למחתרת. סבבה, תהנו.
    מה זה עוזר שתתלוננו? במקום להתלונן תנסו לתמוך לעזור לשפר ולתקן.
    תמיד אפשר לתקן ולהחזיר את המצב לאיך שהיה פעם, אבל הכי קל לבכות ולרדת למחתרת.
    אגב, מה זה לרדת למחתרת? איך יורדים? מי זאת בכלל מחתרת שכולם יורדים אליה?

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect