|
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם כבר הזכרת את זה אז ראיתי אותך בתמונות גולשים ואם היית עומד מולי בוא נואמר ככה חבל עליך ילד כאפות! אין פלא שאתה אוהב ערבים שמאלני מנייאק תבין אין דבר כזה באמצע או שאתה ימיני או שאתה שמאלני אם אתה מערבב דעות אז אתה לא סגור על עצמך תקרא קצת תלמד ותחזור אם דעה מגובשת תודה ושלום!
אז אין להם אותם דעות כמו שלך
נכון זה בושה מה שהם עושים, אבל מה קרה שאתה מתחיל להרביץ להם.
הם לא עשו לך כלום.
דיברנו על נושאים שונים, היתקלות צבאית והיתקלות אזרחית אלו דברים שונים.
הדעה הראשונית שלי נשארה בגדרה, אם ערבי (כן, רק ערבי, כי אף אחד לא מנסה להוריד אותנו ולקחת מאיתנו את הארץ חוץ מהערבים) יניף שגל של פלסטין מול הפנים שלי אני אקרע לו אותו.
בלי להתייחס למיסטר שמאל שעומד להתגייס, אני לא מפחד ממכות, גם לא 20-1, זה ברור שיפרקו אותי במקרה כזה, אבל זה בלתי נמנע ברגע שרואים דבר כזה.
ברור שאני לא אכנס למצב כזה באמצע כפר ערבי, אבל אם מתחת לבית שלי ישימו שירים ערביים בפול ווליום וכל השטויות האלה, אין לי בעיה לרדת ולהתמודד עם זה.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
לא סגור על עצמי ?
אני מאוד סגור על עצמי.
אני יהודי ימני, ששונא את מי ששונא אותי, זה אומר נאצים וערבים ששונאים את ישראל ויהודים בכללי, אבל אני חושב שלא כל ערבי בארץ ובכלל בעולם הוא בנ'אדם חרא, כי זה נקרא גזענות, אז אל תנסה להוציא אותי אידיוט אתה זה שיוצא אידיוט, ותאמין לי, אני עוד מעט בן 16, מטר 84 - 86, אני נראה גדול ויש לי מידת נעליים גדולה מהראש שלך ( 47-48) אגרוף בגודל של הראש שלך וזין פי 8 מהראש שלך, אבל בנוגע לזין אתה יכול לשאול את אמא שלך, היא מכירה אותו מאז שהוא היה גדול (מאז ומתמיד)
אתה פשוט ילד מטומטם.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
וואלה יופי, אם איזה ערבי מדבר אליי לא יפה, עושה בכוונה לידי משהו כזה ברור שאני גם לא יאהב את זה, ברור שאני ירצה להביא לו מכות, אבל אני היחיד שכנה פה, אני לא אומר שאני שאם זה היה קורה לי הייתי מזיין את כל 4 הערבים שהיו שם, והייתי שוחט אותם והופך אותם לבייגלה, כי כולם פה מזיינים ת'שכל, אז יפה לך שאתה לא מפחד ואתה יכול להתמודד עם זה, עד שיוציאו עלייך סכין כמה ערבים מטומטמים ויהרגו אותך ..
ומקודם אתה בכלל לא דיברת ככה, תסתכל על התגובה הראשונה והשנייה שלך ותראה איך הם הם השתנו עד לתגובה הזאת כולל...
חחחח סבבה אבל זה נשמע קצת הזוי חמוד
להרשמה לאתגר היפ הופ וראפ!!!!
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=612638
"מה שקשה נעשה היום,מה שבלתי אפשרי נעשה מחר"(גולני)
נכון, בגלל שהוא עלה על חבורה של ערבים לבד.
אני אמרתי שהייתי עושה עושה אותו דבר, אבל אני לא מטומטם, אני לא ייעלה על חבורה של ערבים באמצע כפר,
אם זה בעיר, ברחוב ראשי, אני אנקנק אותם.
בדרך כלל הם הולכים בחבורות כי הם נקבות,
אבל אין לי בעיה עם ערבים בכללי, לי ולאבא שלי יש עשרות חברים ערבים, שהם כמו אחים בשבילנו, אנחנו באים אליהם כל סופ"ש (כמו היום, עוד מעט יוצא),
אני לא חושב שאתה צריך לשפוט בנאדם ע"פ הזהות שלו, אלא ע"פ המעשים.
בכל מקרה, תודה לך שאתה עונה תגובות נורמליות בניגוד לקודם שדיבר כמו ערס והראה בכך שהוא לא מבין שום דבר מהחיים שלו.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.