|
|
נערך לאחרונה על ידי B4ng1ngY0urM0m; 28-05-2010 בשעה 13:23.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
חחחח אחי אתה עושה צחוק?
בשביל החיזבאללה נצטרך את ארה"ב?
החמאס והחיזבאללה ביחד אנחנו יכולים להביס בלי שום עזרה ופגיעה ממש לא רצינית..
אם כבר זה היה רוסיה אירן לבנון ועוד כמה מדינות זה משו אחר אבל אירגוני הטרור האלה
לא מהווים בעיה בקנה מידה שאתה מתאר.
חיזבאללה וחמאס לא איום רציני באמת, הם לא ממש מתקדמים ולא מספקים נשק לעצמם בכמות מספקת, הם תלויים בייבוא, מסחר והברחה ממדינות ערב.
Professional Spammer
Since 2010-
ארגוני טרור זה סוג הצבא שהכי קשה להלחם בו. הם לא כבולים לחוקים, או למדינה מסויימת. אין לכם מושג על מה אתם מדברים.
אם זה באמת היה כל כך קל להביס ארגוני טרור, למה עד עכשיו לא עושים עם זה כלום?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אני מאמין שלא נגיע למלחמה גרעינית אבל אם כן אז אני חושב שיכוונו את הטילים האלה לבז"ן,לקריה ולמתקני הגז באשקלון ובדור (שהולך לקום בקרוב לצערי) ואז פשוט ימחקו את כל מה שנמצא ברדיוס של עשרות קילומטרים מגראונד זירו.
הידיים של המדינה כבולות בשלשלאות העולם, אתה לא יכול לתקוף את עזה למשל בלי שיתקפו אותך קודם, אם היה אפשר לפתוח סתם ככה בעימות, כבר מזמן לא היה דבר כזה חמאס וחיזבאללה.
תזכור דבר אחד! לחמאס וחיזבאללה אין תמיכה ושליטה מלאה באיזורים שהם נמצאים בהם, יש כ"כ התנגדות שקשה לדמיין מה עובר על התושבים שצריכים לחיות תחת שלטון חוק שאם אתה פולט משהו נגדו דופקים לך כדור בראש.
ארגוני הטרור לבד, בלי תמיכה, תוקפים בלי סיבה,
הם לא רחוקים מנפילה.
נערך לאחרונה על ידי B4ng1ngY0urM0m; 28-05-2010 בשעה 13:54.
Professional Spammer
Since 2010-
אתה צודק שאין להם תמיכה גורפת אבל אל תישכח שחאמס ניצחו בבחירות דמוקרטיים זה אומר משהו חיזאלה אולי הפסידו אבל לחיזבאלה יש בסביבות ה50000 חיילים זה לא צחוק זה צבא הם מתאמנים המון יש להם מודיעין אלינו מלחמה איתם זה טיול בלבנון. או עופרת יצוקה אם אתה שואל אותי צריך להיכנס בהם עכשיו וחזק לפני שישיגו עוד יותר מהנשק היותר מסוכן..
פצצת אטום לא משמידה ארצות שלמות די לחיות בסרט שפצצת אטום משמידה חצי מהעולם.
זה לא הפיצוץ זה הקרינה שאחרי הפיצוץ המסוכנת שנשארת למלא שנים.
לחופש יש תאריך:
23.10.15