כל מי שחושב שהיה איזה לינץ הוא טועה היתה תקרית כמו שתיארתי.
לכל הספקנים
מדינה דמוקרטית היא לא בהכרח נכונה החלק מהמקרים, למשל ערבי ישראל הם לוקחים את הדמוקרטיה למקום רע,
הינה כמה עובדות על ערבי ישראל:
בניה בלתי חוקית מסחררת (99% מכמות הפשעים בתחום זה במדינה) והשתלטות עויינת על אדמות.
השגת גבול וגניבות (גונבים הכל, מפרות ועד מתכות משלטים בכבישים), 85% מהעבירות בתחום זה מתבצע ע"י הערבים.
תאונות דרכים, עבירות תעבורה, סיכון חיי אדם בנתיב תחבורה, זיוף מסמכים ורשיונות, ילדים שנוהגים בדרום הפרוע בטנדר הגנוב של אבא, הרבה מאוד מעבר לגודלם היחסי באוכלוסיה.
תמיכה וסיוע לאויבים מבחוץ, גיס חמישי, ודי לחכימא.
5חטיפת נערות יהודיות לכפרים שלהם, אונס יהודיות, הטרדות מיניות ושאר מעשי סדום ונבלה.
רציחות בתוך החמולה שלהם על רקע "חילול כבוד המשפחה".
רצח של מישהו שמוכר ביתו ליהודי.
אי תשלום ארנונא, ושאר מיסי שרות מוניציפלי, אי תשלום מס הכנסה, אי תשלום מיסי תשתיות (מים, חשמל, ביוב וכו') ואחר כך בגלל שהמועצות המקומיות שלהם בגרעון עתק (אחרי שהם גם ממנים לג'ובים בעירייה המקומית את כל בני החמולה עם משכורות בלתי רציונליות) משביתים את המשק.
אתם יודעים שבכפרים שלהם הם מסרבים לעשים דגלי ישראל ברחובות?!
הם אומרים בפירוש רובם שהמטרה שלהם לכבוש אתונו גם החברי כנסת הערבים לא יכולים לשנות את התדמית שלהם כי גם הם מבעים דעה קיצונית ביותר כנגד מדינת ישראל.
על מי שאומר שערבי ישראל "מסכנים",
מאות אלפי בתים במגזר הערבי נבנו שלא כחוק, ואל תספרו לי ש''אין להם תוכניות מתאר''.
כי הסיבה לכך היא שהם לא עושים שום צעד בכיוון של תכנון המרחב העירוני.
שהרי למי שלא יודע, ועדת התכנון המקומית היא זו המאשרת תוכניות מתאר מקומיות,
וזו האחריות של הרשויות המקומיות הערביות לדאוג לאנשיהם.
אבל הרבה יותר קל לבנות בניגוד לחוק בישראל . אף אחד לא מעז להרוס בית של ערבי !
בעוד שאם אני רק אתקין פרגולה או אסגור מרפסת שלא כחוק, יעמידו אותי מיד לדין ויחייבו אותי בהוצאות
ההריסה ובהוצאות משפט, בנוסף על הקנס.
כל אחד מהם חי על ג'בל משלו כאילו האדמה היא משאב לא מוגבל בארץ הזו.
תושבי סכנין מתלוננים על ''הפקעת אדמות'' . הם רק שוכחים לציין שבסכנין חיים 20 אלף איש על שטח של 8,000 דונם , בעוד שברמת גן לדוגמא חיים למעלה מ-150 אלף איש על שטח של 12,000 דונם כשרבע ממנו הוא פארקים וגנים.
דניאל.
כל האמת על הערבים בא"י - מאת ד"ר הרי מנדלבאום.