נכתב במקור על ידי
amitregev
וואוו, טוב שמעי, יש מצב כזה שאני יותר עצבני ממך, כי דברים כאלה (רכלנות, שקרים וכו') זה הדבר שאני הכיי שונא בעולם!!!
עכשיו נתחיל, קודם כל בלי להעליב או לזלזל או משהו כזה, כנראה שלא ידעת לבחור את החברות שלך כראוי...
עכשיו תקשיבי, אם אפאחד לא מאמין לך לדבברים שאת אומרת עליה, אז תנסי "ליצור הוכחות", כאלו משהו שיפליל אותה... את חייבת לגרום לה להרגיש כמו שאת מרגישה עכשיו! כי ברגע שהיא תרגיש ככה היא תפסיק ב 100%.
תנסי לתת לילדים אחרים עובדות על זה שהיא "ילדת זבל". עכשיו אני לא יודע אם את מאלה ש"יודעים לקלל" אבל הפעם לשם שינוי אני חושב שאת צריכה להחזיר לה שלא יחשבו שאת סמרטוט שלה (בד"כ אני לא חושב שקללות תמיד עוזר, בד"כ שמתעלמים זה עוזר, אבל במקרה הזה היא כבר יותר מדי שנים חושבת שמגיע לה הכל ושהיא יכולה לעשות מה שבא לה, אז אני חושב שברגע שהיא תראה שגם את יכולה להחזיר לה אז היא קצת תרגע), ובטח שהיא לא תחשוב ככה, את צריכה פשוט לגרום לה לאבד את היכולת לעשות מה שהיא עשתה לך במשך כל הזמן.
וכשאמרת שכולם מנצלים אותך, למה התכוות?? מינית?? או מה?? מי שמנסה לנצל אותך תגידי לו שילך קיבינימט ותני לו בהפוכה!!!! ואת יודעת מה, אולי תגרמי לזה שאנשים ינצלו דווקא אותה...
את לא יכולה פשוט לתת לה להמשיך להשפיל אותך ככה!!!
שמעי בצב"ע אני כמעט בטוח שזה ישתפר לך, ותקווי שהיא תהיה איתך בצב"א, ואני יגיד לך למה: כשתבואי לצב"א כמעט בטוח שתפגשי אנשים חדשים, ותוכלי להקדים אותה ולהעליל עליה קודם, או שתוכלי להגיד להם שיהיו מוכנים שהיא תשקר להם בקשר אליך... בצב"ע תהיה לך הזדמנות לעקוץ אותה ובענק!!!
אהה ואגב יש לי עוד עצה בשבילך, אם את ממש כבר רוצה לדעת מה היא אומרת לכולם עלייך אז ככה, קחי חברה ממש טובה שלך שמכירה אותך טוב ואת יכולה לסמוך עליה, ושהילדץ קקה הזאת לא מכירה, תנסי שהילדה ההיא תראה אתכן ביחד מתקרבות וזה, ואז כמו שאמרת היא תתחיל לספר לה עלייך דברים ואז תוכלי לדעת מה היא אומרת עלייך, ואז תגלי מה היא אומרת אז החברה הזאת שלך תוכל ללכת ולהגיד שכל מה שהיא אמרה זה שקר אחד גדול!!!!
מקווה שעזרתי!