סיקור כדי שתבינו על מה מדובר המשחק:
לפני משהו כמו 20 שנה הוציאה חברה קטנה ונחמדה בשם TSR את שיטת המשחק של TOP SECRET,
שבה אתם שיחקתם מרגלים וסוכנים חשאים. השיטה התפתחה עם השנים ולבסוף הסתננה גם למחשב ולקונסולת הפלייסטיישן 3.
במשחק אנחנו נשחק את מייקל ת'ורטון, סוכן חשאי שנחשב מהטובים ביותר בשורת הסוכנים של ארצות הברית, ואחרי משימה שנכשלת
בקיצוניות בגלל גורם חצוני, כל הקשרים לסוכנות ומייקל נקטעים וסוכנים של הממשל יוצאים לצוד את מייקל. בתור סוכן חשאי יעמדו לרשותנו
אין ספור אביזרים, יכולות ודמויות שונות שיעזרו לנו לחשף את הקונספירציה שמתחפרת עמוד בממשל.
תוכלו לבחור אם לעשות את מייקל ת'ורטון מומחה ללוחמת פנים אל פנים, צלף בעל עיני נץ, אמן תחבולות ואביזרים או שילוב של הכל מהכל,
תוכלו לבחור את היכולות שתרצו לחזק ולאיזה כיוון לפתח את מייקל, חווית המשחק תשתנה בהתאם להחלטות שלכם, שחקנים שיבחרו בתחבולן
שמומחה לאמניות לוחמה שונות ימצאו משחק שונה בהחלט מאלו בחרו צלף מאובזר על השיניים. במהלך המשחק העלילה תתפתח לפי הפעולות שלכם,
תוכלו לבחור לחסל דמויות שונות כדי להוציא אותן מהמשוואה או להשאיר אותם בחיים כדי להשתמש בהן אחר כך, העלילה תתפתח ולבסוף אפילו גורל העולם
החופשי יהיה תלוי בפעולות שלכם.
ציונים:
גרפיקה: 7 גרפיקה בסדר, לא עומדת בסטנדרטים של היום.
עלילה: 10 עלילה מעולה! אהבתי את העלילה מאוד.
דינמיקה: 7, דינמיקה בין הגרועות שראיתי.
משחקיות: 8 משחקיות לא מרשימה במיוחד, והדינמיקה העלובה הופכת אותה לגרועה יותר.
סאונד: 8.5 סאונד נורמלי, אין משהו שהלהיב אותי.
איטילגנציה מלאכותית ואתגריות: 7.5 האיטילגנציה המלאכותית פשוט גרועה! גם על הרמה הכי גבוהה הם פשוט עומדים, לא מתחבאים, ומחכים שאני אצא מהמחבוא.
קצת מילים:
משחק גרוע, לא ממליץ כלל. התקיעות במשחק והדינמיקה גרמו לי לצאת מהמשחק תוך שנייה. המשחק הוא חיקוי עלוב של Splinter Cell. פונטנציאל טוב - מימוש חרא.
ציון 80

ציטוט ההודעה