אז לפני קצת יותר משבוע הייתי באלפייה הקודמת, אבל אני מתקדם לא רע
הקדשות לחברים:
TheGayala - גיוש, ביקשת הקדשה ארוכה, אני מקווה שתאהבי אותה.
נדיר מאוד למצוא ילדה כל כך נחמדה, וכל כך תומכת ועוזרת בתוך פורום עם לא מעט אנשים, את אחת הילדות המתוקות ביותר שדיברתי איתן אי פעם, ואשמח מאוד אם תשמרי איתי על קשר, מת עלייך! ומזל טוב על הניהול.
Nir1995 - ניר, נירוס, נירוסלב, כל כינוי שרק תרצה אחי היקר
אחד המנהלים המשקיענים ביותר באטרף, בנאדם ענק, תמיד עוזר, ולנהל איתו שיחות זה פשוט תענוג.
-ירין-, אחד האנשים הראשונים שהכרתי קצת יותר עמוק בפורום, גם אתה אחד המנהלים המשקיענים והכי מוערכים בפורום מבחינתי, האחד והיחיד
Halk - יקיר, אם ההקדשות היו לפי הסדר, אתה היית מספר אחד, כי אתה באמת בנאדם אדיר..אין לך מושג כמה עזרת לי בשיחות בינינו, אתה כ"כ נדיב, וכזה תותח..שאין לי מילים לתאר אותך.
מלך
Aviv.E - אחח אביב, למה אתה כזה סטלן?
אני מקווה מאוד שהעניין עם הלימודים יסתדר לך, כי יש לך המון שכל בראש, תאמין לי.
שמור על קשר אח יקר.
Crokey. - איזה שמן חח, מקווה שייצא לי לפגוש אותך ביום מן הימים בכרמיאל.
ColdJoker - בהתחלה היו בינינו טיפה טאקלים על רקע אהדה לקבוצות כדורגל מנוגדות חח, אבל אתה אחלה בנאדם, מצטער שירדת מניהול.
InterSys - גם אחד המשקיענים, והחתימות שלו, קצת קשה לתאר..אממ..אמממ.....מפתות עד מוות
xyossizx - לא הספקתי להכיר אותך המון, אבל אתה אחלה בנאדם
AZ2 - תמשיך בעבודה הטובה, לימדת אותי לא קצת בנוגע לפורום כסף ברשת, מקווה שתישאר שם לעוד הרבה זמן.
-Dor-, ראשי שפיץ! תודה על ההורדה של האזהרה בע"ע, גבר
Black MaMba- על העניין בינינו אני מודה לך מקרב לב, אני מאוד מתרגש לקראת התפקיד בעוד יומיים, תודה רבה אור.
Yossi Menashe - סטלן מקצועי, מה שעשית לעומרי אני לא יישכח לעוד הרבה זמן חחחח
TimeOut - מזל טוב על האטריק, אני מקווה מאוד שתעלה בקרוב לכדורגל
עכשיו הקדשות למשתמשים שאני מעריך אותם, בלי חפירות:
Avivday
TheZohan
Yoske
HAIM-M
SmexyWriter
Spotch
stavxy
israel| |
פאק עוף
Guy
Mr.Inter
אור
A&E
SomeoneAwesome
Heedrolix
TheNotoriousBEN
Ori
-Mr.Redo
-Omri-
crazy z
theidan
~Black~
אני ממש מצטער אם שכחתי מישהו, פשוט האשכול עשה לי כבר BackSpace מקודם והתחלתי הכל מהתחלה.
יאללה חפרתי משהו פחד, כולה 2000
שבוע נעים חברים.

ציטוט ההודעה