התקרבות בין הצהובים לבין הקשר, בתום פגישה בינו לבין המנכ"ל שעיה
התקרבות בין מכבי ת"א לבין ליאור ז'אן. היום (שני) נערכה פגישה נוספת בין השחקן לבין עוזי שעיה ובה שידרג המועדון במעט את ההצעה הראשונית שעמדה על 165,000 דולרים לעונה. כרגע עדיין נותרו מספר פרטים לסגור, ואם הכל יילך כשורה יחתום ז'אן רשמית.
בעלי מכבי, מיץ' גולדהאר, ביקש מהנהלת הקבוצה להחתים את השחקן במהירות המיידית במטרה לשמור על שחקני הבית. במכבי ישלחו את טיוטת החוזה לסוכנו של ז'אן כשבמועדון מאמינים שהבלם/קשר יאריך את חוזהו.
הסיכום ההולך ומתקרב עם ז'אן מגיע במסגרת המאמצים שעושה גולדהאר, בעלי הקבוצה, לסגור את סגל הקבוצה לעונה הקרובה עד ה-14 ביוני. לפני הסיכום עם ז'אן צירפו הצהובים את יואב זיו, רוברטו קולאוטי ואלירן עטר.
בגזרת הצוות המקצועי, היום צפויה פגישה נוספת עם יוסי מזרחי וסוכנו דן חי במטרה להגיע להבנות עימו ולנסות להחתימו כמאמן לצידו של אבי נמני.








ציטוט ההודעה



