סתם משהו שראיתי מפורום אחר, ואני לא בא לחפור אליכם תתגייסו וכזה.
כי גם אני לא עוד לא התגייסתי
"יש את השמאלני שלא מתגייס כי הצבא פוגע בזכויות של הערבים
יש תימיני שלא מתגייס כי הצבא עוזר לערבים
יש את זה שלט מאמין במלחמה ואת זה שלא רוצה תשלום
יש תחרדי נטור החרטה שלא מאמין בקיום המדינה
והחילוני התל אביבי שמאמין שהמדינה היא ת"א
יש את זה שאומר שהוא חולה סופני..
ויש את זה שבריא כמו שור אבל מעדיף ללמוד בחו"ל
ויש את זה שפשוט לא בזין שלו לתת 3 שנים...
ויש את אלה ה"פריירים" שהתגייסו כי פשוט כבר נגמר להם התרוצים או שכולם התגייסו אז הם גם או בגלל דוד מגולני סבא בשריון אבא בתותחנים ואח בצנחנים או בגלל הדוד שנהרג בלבנון או סתם כדי להגן על המשפחה הישוב והמקום שהוא אוהב במדינה הזאת.. אבל בסוף התגייסו לא חשוב למה...
לאזרחי מדינת ישראל לפעמים וגם ברוב הפעמים אתם עוטפים אותנו בחום ובאהבה ומבינים את המצב שאנחנו נמצאים בו כי רובכם גם לבשתם תמדים האלה אם בגולני שריון סטילים תותחנים או במטכל שייטת...
ויש מצבים שאתם "נגדנו" מקללים יורקים או סתם פוגעים במילים שאתם זורקים...
אז בשבת שאתם בבית עם המשפחה עושים ערב שישי ואז עם החברים בעיר יושבים ושותים,תדעו שאי שם לא רחוק ממכם בקור או בחום בגשם או בשרב יש איזה בן זונה נאצי מסריח ימיני מזדיין ושמאלני מטונף (קצת מהברכות שקבלתי) שתקוע באיזה מחסום שוכב במערב עומד באיזה עמדה מסריחה או סתם תופס כוננות בבסיס,תדעו שבכל פעם שהוא עוצם תעין הוא חושב על אמא החברה או החברים שיושבים בבית ומחכים לו.. והוא מת להיות איתם.
אבל הוא יודע דבר אחד שבזכותו אותם משפחות שעושות ערב שישי בבית החבר שנמצא אצל החברה והחברים שמריצים צחוקים על בירה בפאב.. כולם יכולים לעשות את זה בשקט בלי דאגות כי הוא שומר עליהם..
יש לי רק בקשה אחת תפיצו את זה פורומים פייסבוק מקושרים ואללה וינט איסיקיו מסנגר רק תפיצו...
שיהיה שבוע טוב .."
מי שעבר שירות בצבא מכיר פה חלק מזה. רק חבל שיש הרבה משתמטים בארץ הזו.
*חשוב להגיד שלא אני כתבתי את זה, רק הבאתי*

ציטוט ההודעה