אשמח אם תתנו לי קצת רעיונות למדריכים חדשים.
אני בבלאק אאוט
תודה לכל מי שיעזור.
ושאלה קטנה שמופנת לכולם..
התחלתי לכתוב מאמר מפורט ביותר על SQL INJECTION, האם הייתם קוראים אותו ? והאם אתם רוצים שיהיה מאמר כזה ?
אשמח אם תתנו לי קצת רעיונות למדריכים חדשים.
אני בבלאק אאוט
תודה לכל מי שיעזור.
ושאלה קטנה שמופנת לכולם..
התחלתי לכתוב מאמר מפורט ביותר על SQL INJECTION, האם הייתם קוראים אותו ? והאם אתם רוצים שיהיה מאמר כזה ?
|
|
אם היית מכין מדריך להוסיף אבטחה למערכת קיימת למשל, שיש לוקח ברקה למנהל ראשי, שיצטרכו לרשום בנוסף לשם משתמש והסיסמא , עוד קוד..
זה יעזור הרבה..
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אני מוכר אבטחה, זה ירייה לעצמי ברגל.
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
אין דבר כזה חסימת קוד מקור מוחלטת, אפשר למנוע משתמשים מסויימים של דפדפנים מסויימים לא לראות את הקוד מקור, אבל בקלות אני יכול ליצור תוכנית בvbs שמוציאה קוד מקור לפלט.
אך יש דרך להאט את העלייה של קוד המקור, אם תכניס לו הרבה תוכן..
פריצת סטים - אפשר פישינג או קיילוגר.
פריצת שרתים - אילו שרתים אתה מתכוון ?
תעשה בכללי על אבטחת מידע. תסביר לאנשים קודם מזה, תוך כדי מה עושים את זה.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
1)פריצת אתרים
2)פריצה מלאה דרך פורטים פתוחים
3)פריצה למחשב(תן כל מיני סוגים של פריצות)
4)גניבת משתמשים במשחקים(משחקים שמורדים למשל combatarms או משחקי דפדפן למשל izra,khanwars,ikarim ועוד...)
אם יהיו לי עוד ראיונות אני יתן פה
תעשה כל מיני מדריכים לתוכנות פריצה.. לדוגמא עכשיו כל אחד פותח פה על ck או כל דבר דומה...