קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] אני רוצה להשתנות, אבל איך אני לא יודעת|כמעט 18
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-04-2011, 02:50
  2. שאלה איך אני משלב C4D לחתימה?
    על ידי T0Blerone בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-04-2010, 22:58
  3. [בעיה] איך אני משלב תמונות??
    על ידי DMAN בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-11-2007, 14:21
  4. איך אני משלב את הפונט בחתימה?
    על ידי +neo+ בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-02-2006, 23:43
  5. איך אני משלב את הפונט בחתימה?
    על ידי +neo+ בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 18-02-2006, 23:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

דייט כבר השגתי אבל איך אני משלב תפיקאפ באחד על אחת

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברירת מחדל דייט כבר השגתי אבל איך אני משלב תפיקאפ באחד על אחת

קראתי תספר של מיסטרי, וגם של MAPI שפחות אהבתי באופן מפתיע... קראתי גם חומרים רבים והרבה פעמים הלך לי.. הפעם באמת אחת שאני מעוניין בה ולא רק סטוץ... בדרך כלל זה מתחיל במועדון/מסיבה/WHATEVER ונגמר שם עם KC או רק NC אבל עכשיו שהיא הזמינה אותי אליה חייב לציין ויש משיכה ומתח מיני אני לא מצליח לתאר לעצמי תסיטואציה בראש.. בכול המאגרים שקראתי כתוב יותר על איך משפיעים על הבחורה כשיש אנשים מסביב שקשורים אליה או היא אליהם.. פה אני לא יכול להעלות את הערך שלי ע"י אחרים למרות שלפי דעתי כבר השגתי מספיק ערך גבוה איתה... הדבר היחיד שהסתדר לי בראש זה איזה רוטינות אני עומד להעביר ואיך להעביר אותן ובכלליות שפות הגוף ה C&F וכול זה... יש עוד משהו? המלצות? צריך טיפים הפעם לא רוצה לקחת סיכונים כי אני אתבאס אם לא ילך

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של DePUA
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תראה מיניות.

כמה שאני לא מבין בפיקאפ ורק התחלתי ללמוד על הכל
    אתה בשלב קצת יותר מתקדם,ואני לא ירשום תA1 בלאגנים,לפי מה שאני זוכר-C2
    אתה כבר התחלת,עשית את המטח המיני עשית את מה שצריך כדי למשוך אותה,היה KC לפי מה שהבנתי
    עכשיו זה הרבה פחות פוזה,רוטינות,אתה צריך להיות יותר עצמך
    אם אתה בקטע שלה,כל מה שתצטרך להוסיף פה זה מיניות,קינו קינו קינו עם שפת גוף נורמלית שאתה מדבר
    קצת קרוב רחוק ואתה בפנים=]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

KINO
    ומשם תזרום לS

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי iloveXD צפיה בהודעה
    קראתי תספר של מיסטרי, וגם של MAPI שפחות אהבתי באופן מפתיע... קראתי גם חומרים רבים והרבה פעמים הלך לי.. הפעם באמת אחת שאני מעוניין בה ולא רק סטוץ... בדרך כלל זה מתחיל במועדון/מסיבה/WHATEVER ונגמר שם עם KC או רק NC אבל עכשיו שהיא הזמינה אותי אליה חייב לציין ויש משיכה ומתח מיני אני לא מצליח לתאר לעצמי תסיטואציה בראש.. בכול המאגרים שקראתי כתוב יותר על איך משפיעים על הבחורה כשיש אנשים מסביב שקשורים אליה או היא אליהם.. פה אני לא יכול להעלות את הערך שלי ע"י אחרים למרות שלפי דעתי כבר השגתי מספיק ערך גבוה איתה... הדבר היחיד שהסתדר לי בראש זה איזה רוטינות אני עומד להעביר ואיך להעביר אותן ובכלליות שפות הגוף ה C&F וכול זה... יש עוד משהו? המלצות? צריך טיפים הפעם לא רוצה לקחת סיכונים כי אני אתבאס אם לא ילך
    דייט זה לא רוטינות, בדרך כלל בשלב הזה אני עצמי, ולא מנסה לשחק, אתה צריך לחשוב מה אתה רוצה?

אם אתה מעוניין בקשר, לפעמים לא טוב לרוץ על ההתחלה למיטה.
    אבל בסופו של דבר, אם יש עניין הדדי, והיא הזמינה אותך אליה, יותר הבעת עניין מזה לא נראה לי שיש, לא סגור בן כמה אתה, אבל בטווח גילאים שלי הזמנה כזו בסיטואטציה כזו אומרת דבר 1, גם אם היא לא מודעת לזה.

בשביל זה אתה צריך להחליט, אבל בסופו של דבר, המפתח פה ל"מטרת העל" (בהנחה ואתה מעוניין להכניס אותה למיטה כמה שיותר מהר) זה קינו.

אתה יכול לדבר עם בחורה על מוצא העם האוזבקי, אם אתה עושה קינו נכון, היא תזרום.

תקרא את הפרק על זה שוב בספר של מיסטרי, ובהצלחה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דף 147 בספר של מיסטרי זו התשובה שלך

אתה צריך ליצור COMPLIANCE MOMENTUM שזה בעצם כמו KINO ESCALATION

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

תכלס? אתה צריך להיות עצמך. הרעיון הוא שאתה כבר לא צריך לבנות משיכה, לא צריך להעלות ערך, הבחורה רוצה אותך כבר, כל מה שנשאר זה לתת לה לראות מי אתה באמת. לגרום לה להרגיש בנוח ליד מי שאתה באמת.

אל תתקוף אותה, כשאתה מגיע אליה תן לה נשיקה על הלחי וחיבוק, תבקש כוס מים, תשבו ותדברו. תראו ביחד סרט ותחזיק אותה. הרעיון הוא לגרום לה להרגיש בנוח, ולא כאילו היא צריכה לשכנע אותך שלא לנסות לדחוף לה ידיים כל הזמן.

אני חושב שכולכם צריכים לקרא מחדש על C2 במודל. הרעיון הוא לצבור 7 שעות, קינו מאוד רגוע, אפשר להתקדם לנשיקות, אבל לא יותר מזה. (לפחות לפי מיסטרי, כן?)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    תכלס? אתה צריך להיות עצמך. הרעיון הוא שאתה כבר לא צריך לבנות משיכה, לא צריך להעלות ערך, הבחורה רוצה אותך כבר, כל מה שנשאר זה לתת לה לראות מי אתה באמת. לגרום לה להרגיש בנוח ליד מי שאתה באמת.

אל תתקוף אותה, כשאתה מגיע אליה תן לה נשיקה על הלחי וחיבוק, תבקש כוס מים, תשבו ותדברו. תראו ביחד סרט ותחזיק אותה. הרעיון הוא לגרום לה להרגיש בנוח, ולא כאילו היא צריכה לשכנע אותך שלא לנסות לדחוף לה ידיים כל הזמן.

אני חושב שכולכם צריכים לקרא מחדש על C2 במודל. הרעיון הוא לצבור 7 שעות, קינו מאוד רגוע, אפשר להתקדם לנשיקות, אבל לא יותר מזה. (לפחות לפי מיסטרי, כן?)
    הבעיה של לתת לה יותר מדי להרגיש בנוח ולהראות לא שאתה לא מועניין בה בצורה לא נכונה יכול לגרום לזה ליפול לתוך LET'S JUST BE FRIENDS ZONE ואז כל החלונות נסגרים, צריך לפתוח חלון ולנצל את ההזדמנות..

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Netel צפיה בהודעה
    הבעיה של לתת לה יותר מדי להרגיש בנוח ולהראות לא שאתה לא מועניין בה בצורה לא נכונה יכול לגרום לזה ליפול לתוך LET'S JUST BE FRIENDS ZONE ואז כל החלונות נסגרים, צריך לפתוח חלון ולנצל את ההזדמנות..
    אם הם התנשקו כבר הם יכולים להמשיך להתנשק אחרי 10 דקות אצלה בבית, ואני לא מכיר הרבה בחורים שהצליחו להגיע ממצב כזה ל LJBF.

אני לא אומר להראות שאתה לא מעוניין, אני אומר לקחת את זה לאט. אם היא קופצת עליך ותגיד לה "רגע... לאט..." אחר"כ יהיה כל כך הרבה יותר קל מבחינת LMR.... (ואחר"כ יכול להיות אפילו 15 דקות אחר"כ...)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

לא התנשקנו לא הבנתם נכון.. היה NC מה שהתכוונתי לומר כנראה אמרתי לא ברור שכבר היו לי KC אבל אלה היו סטוצים שהיו לי במועדון(לא איתה) מה שאמרתי שאני לא מבין איך אני מייצר את ההמשך של הפיקאפ במערכת יחסים לטווח ארוך חוץ ממה שכבר אמרתי למעלה.. אגב מה שאמרתם לגבי תהיה עצמך- אני תמיד עצמי.. גם כשאני עושה פיקאפ זה לא משנה אותי זו רק צורת התנהגות.. אוקי אז מה שאתם אומרים זה לעשות מה שכתבתי + קינו ולהגביר תמטח המיני למצב של נשיקה? מה לגבי הרוטינה הזו שמתאימה לסטוצים משתמש בה.. אני "אשכנע" אותה לעצום עיניים ל10 שניות ע"י כול מיני דברים שעוזרים לי והיא כנראה תבין שאני מתכונן כיביכול לנשק אותה.. אבל אני לא אנשק וכשהיא תפתח עיינים ותשאל למה אני אגיד לה בשביל להכין אותך ואז אנשק אותה... כמובן אחרי קינו
    מתאים פה?
    נערך לאחרונה על ידי iloveXD; 03-06-2010 בשעה 21:19.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא התנשקנו לא הבנתם נכון.. היה NC מה שהתכוונתי לומר כנראה אמרתי לא ברור שכבר היו לי KC אבל אלה היו סטוצים שהיו לי במועדון(לא איתה) מה שאמרתי שאני לא מבין איך אני מייצר את ההמשך של הפיקאפ במערכת יחסים לטווח ארוך חוץ ממה שכבר אמרתי למעלה.. אגב מה שאמרתם לגבי תהיה עצמך- אני תמיד עצמי.. גם כשאני עושה פיקאפ זה לא משנה אותי זו רק צורת התנהגות.. אוקי אז מה שאתם אומרים זה לעשות מה שכתבתי + קינו ולהגביר תמטח המיני למצב של נשיקה? מה לגבי הרוטינה הזו שמתאימה לסטוצים משתמש בה.. אני "אשכנע" אותה לעצום עיניים ל10 שניות ע"י כול מיני דברים שעוזרים לי והיא כנראה תבין שאני מתכונן כיביכול לנשק אותה.. אבל אני לא אנשק וכשהיא תפתח עיינים ותשאל למה אני אגיד לה בשביל להכין אותך ואז אנשק אותה... כמובן אחרי קינו
    מתאים פה?
    Pick Up = להרים, לאסוף, אל תשכח את זה.

כמו שאמרתי קודם, תיהיה עצמך, קינו קינו קינו, ברגע שיש מספיק מתח מיני, אתה יכול ליזום רוטינה של נשיקה, נזק זה לא יעשה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

שתי שאלות- מה אתה מנסה להגיד עם התרגום של PICKUP? אני יודע אותו אבל לא מבין...
    שאלה שנייה אבל תענה רק אם יש לך ניסיון!!! מה דעתך על הרוטינה של הנשיקה? עבדה לי בסטוצים אבל פה?
    נערך לאחרונה על ידי iloveXD; 03-06-2010 בשעה 21:47.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

שתי שאלות- מה אתה מנסה להגיד עם התרגום של PICKUP? אני יודע אותו אבל לא מבין...
    שאלה שנייה אבל תענה רק אם יש לך ניסיון!!! מה דעתך על הרוטינה של הנשיקה? עבדה לי בסטוצים אבל פה?

אני מאמין שבתרגום הוא ניסה להסביר לך שאתה פה זה שאמור להחליט ,אתה זה ש"מרים" את הבחורה.

בקשר לרוטיניה,היא יפה ויצירתית מאוד,אבל צריך הרבה מאוד נוחות בשביל לגרום לבחורה לעצום את העיניים לידך למשך 10 שניות,ככה שזה יכול להיות קצת מסובך...אבל אתה יכול לנסות וללמוד מהטעויות שלך זאת השיטה שאני אישית הכי מעדיף.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

בחיים לא ניסיתי רוטינת נשיקה אבל אני חושב שזה יעבוד אם היא כבר רוצה אותך ויצרת נוחות והכול אז היא תזרום איתך חופשי אם תבקש ממנה לעשות משהו כמו לסגור תעיניים הייתי ממליץ להגיד לה סוד לעבור ליד הפה שלה ולהפליץ לה איזה משפט כמו את חמודה או משו כזה ואז לנשק בכללי תהיה עצמך בדיחה פה חיקוי שם להוריד את השלב הלא נעים שאין על מה להגיד וזהו

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect