היי! אני כותבת את זה מכיוון שאין לי דרך אחרת התגבר על זה. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. העניין הוא שהחיים שלי נמאסו עליי. אני לא רוצה לגמור את החיים שלי בהתאבדות, אלא אני רוצה להשתנות, רוצה לשנות הכול בגדול. אני רוצה שכולם יבחינו בשינוי ויגידו איזה הייתי ואיזה אני עכשיו! אתם יכולים להגיד לי "תשתני מה הבעיה? הכול בידיים שלך", אבל זה בכלל לא קל כמו שאתם חושבים. אני ניסיתי באמת, אבל תהליך השינוי לא נמשך יותר מדי זמן. אחרי יומיים או שלוש הכול נפסק. משהו תמיד קרה ואני זרקתי את הרעיון ואז התחלתי לרחם את עצמי... בקצרה תמיד אותה העלילה חזרה על עצמה כול פעם כשניסיתי להשתנות. עכשיו הכול נמאס עליי! נמאס לי מכמה תכונות אופי שלי, נמאס לי מהגישה הפסימית שלי בחיים, נמאס לי שאני יותר מדי עצלנית ולפעמים אני מתעצלת לעשות דברים במודעות שהם חשובים לי!, נמאס לי שאני שקטה בקרב החברה כמו עכבר אפור שאף אחד לא שם עליו לב, נמאס לי שאני בקשר עם אנשים שלא ממש מתעניינים בי, נמאס לי שאני מתעצבנת מכול דבר קטן שגורם לי להרגז ולצאת מעצמי, נמאס לי שאני שקועה בעבר שלי ובזיכרות של הילדות שגורמים לי לבכות מרוב געגועים, אין לי רצון חזק הרבה פעמים, קשה לי להשיג מטרות... כול כישלון קטן מוריד לי מוטיבציה להתגבר עליו ולהמשיך הלאה. בכללי נמאס לי מעצמי ומהמציאות שנוכחית שלי בכלל. נשברתי לרסיסים, היום אני הגעתי למצב שאני דוחה את השינוי לתחילת השבוע, לתחילת חודש, לתחילת מועד מסויים שמגיע ואז אני דוחה הלאה והלאה דוחה מדקה לדקה... בכלל נמאס לי לדחות דברים, יש בכלל הרגל לדחות דברים לרגע האחרון. תעזרו לי בבקשה, תמליצו לי משהו תכוונו אותי אני אבודה בתוך עצמי. ממה להתחיל? איך להתגבר ולא לעצור את השינוי אחרי יומיים?
בבקשה, HELP ME!![]()
![]()

ציטוט ההודעה