קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] מדריך משפט תנאי.
    על ידי .EffecT בפורום האקינג ואבטחת מידע
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 28-04-2011, 18:38
  2. [פרסום] מדריך ליצירת קבוצה בפייסבוק + תמונות.
    על ידי _Avi_ בפורום רשתות חברתיות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 25-03-2011, 17:55
  3. [מכירה] מדריך פתיחת דף בפייסבוק [כולל קוד לייק | תציעו נק'
    על ידי SexyTal בפורום מכירה
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 17-12-2010, 12:01
  4. [קנייה] מדריך לפתיחת קבוצה בפייסבוק| 5 נק'
    על ידי lockon בפורום קנייה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-05-2010, 15:46
  5. [מדריך] המדריך למתחיל בפייסבוק
    על ידי The Hangover בפורום מדריכים וטיפים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-04-2009, 15:22
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

[מדריך] משפט פתיחה בפייסבוק

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל [מדריך] משפט פתיחה בפייסבוק

היי חברים,
    קודם כל החלטתי לקחת קצת הפסקה מאטרף ולהוריד את המינון. להכנס לפה רק פעם ב.. אבל לפני זה החלטתי לכתוב מדריך שאולי יעזור לכמה אנשים.
    בזמן האחרון קיבלתי הרבה מאוד פניות מאנשים שביקשו שאעזור להם לנסח משפטי פתיחה בפייסבוק.
    החלטתי לספר לכם מה השיטה שלי להתחיל שיחה בפייסבוק, אשמח שתבדקו אותה ותגידו איזה תגובות קיבלתם.
    אני מסתמך על כך שאתם יודעים את הבסיס של הפיקאפ ולכן לא אסביר הסברים מיותרים ואגש ישר לעניין:
    כשאני כותב משפט פתיחה בפייסבוק אני מחלק אותו ל- 2 חלקים.
    החלק הראשון של המשפט נועד להעביר לבחורה רגש כלשהו, החלק השני של המשפט הוא טריגר פסיכולוגי שיגרום לבחורה לרצות לשלוח לי הודעה בחזרה - סקרנות.
    אם אתם מתחילים עם בחורה שהיא HB7 ומעלה, וסביר להניח שתעשו את זה, צריך להתחיל ברגש שלילי.
    לכן החלק הראשון של המשפט יהיה ביקורת כלשהי, והחלק השני יהיה סקרנות.
    אז בואו נראה מה הם השלבים שצריך לעבור עד לשליחת ההודעה:
    (1) להכנס לפרופיל שלה ולהסתכל על הנתונים שהיא כתבה בו ועל התמונות שלה.
    (2) להעביר ביקורת על דבר מסויים בפרופיל שלה או על משהו מהתמונות שלה
    (3) ליצור אצלה סקרנות שתגרום לה לרצות לשלוח לך הודעה

דוגמא:
    בדיוק אתמול התחלתי לדבר עם HB9 בפייסבוק, ישר כשנכנסתי ראיתי שהיא צילמה את תמונת הפרופיל שלה מלמעלה. עכשיו אתם בטח חושבים, נו, אז מה?
    אז זהו, שלא צריך שום דבר מיוחד כדי להתחיל לדבר עם בחורה, פשוט להתפס על משהו ולהעביר עליו ביקורת.
    החלטתי לכתוב לה בתור ביקורת "את תמיד מצטלמת לתמונות פרופיל מלמעלה?" זה היה החלק הראשון של המשפט.
    עכשיו הוספתי לו את החלק של הסקרנות, והמשפט הכולל נראה ככה:
    "את תמיד מצטלמת לתמונות פרופיל מלמעלה? זה יכול להסביר עלייך כמה דברים."
    כמו שאתם רואים, החלק השני יוצר אצלה סקרנות וגורם לה לשאול "מה זה מסביר עליי?" ולכן היא באמת שלחה לי הודעה חזרה ושאלה מה זה מסביר עלייה. מכאן המשכתי את השיחה כרגיל.

בהצלחה!
    נערך לאחרונה על ידי Dark Eliminator; 02-06-2010 בשעה 16:19.
    בוגר קורס "אומנות הפיתוי".
    מסנג'ר darke1@windowslive.com

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

יפה אחי שהשקעת ,
    אבל למה לעזאזל שיתחילו עם בחורות בפייסבוק ?
    כל המטרה זה לעבוד על ''אמת'' ולא להיות עבריין מקלדת ואפילו שמפייסבוק יכולות להיות הצלחות .
    ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
    אבל לא אנחנו .... אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
    ''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה צודק. אבל גם פייסבוק זאת דרך לדבר עם בחורות, אז למה לא?
    כללי הפיתוי עובדים בפייסבוק בדיוק אותו דבר.

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

יש בעיה אחרת בפייסבוק, בשביל לדבר עם בנות בצ'אט צריך להוסיף אותן בתור חברות.
    חוץ מזה, ש93 אחוז מהתקשורת היא לא מילולית, מה שגורם לבעיה בפייסבוק. (אין לך בכלל שפת גוף או אינטונציה)
    נערך לאחרונה על ידי theidan; 02-06-2010 בשעה 16:30.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יש בעיה אחרת בפייסבוק, בשביל לדבר עם בנות בצ'אט צריך להוסיף אותן בתור חברות.
    חוץ מזה, ש93 אחוז מהתקשורת היא לא מילולית, מה שגורם לבעיה בפייסבוק. (אין לך בכלל שפת גוף או אינטונציה)
    א. משיכה יכולה להיווצר גם ברמה האינטלקטואלית בלבד. (Tyler Durden יכול לספר על ההצלחות שלו באינטרנט).
    ב. בקשר לזה שאתה צריך להוסיף אותה, העלת פה נקודה מצויינת. בחיים אל תוסיפו בחורה ישר בהתחלה. תשלחו לה INBOX
    נערך לאחרונה על ידי Dark Eliminator; 02-06-2010 בשעה 16:36.

משתמש מכור
    לייקים
    2
    נקודות
    59
    משפט מחץ
    Let the game begin-mystery

הבעיה אחי , שעוד המון אנשים כמוך הוסיפו אותה ולצערינו רובם ככולם AFC שהתחילו איתה בצורת
    ''את מדהימה ועיינייך הכחולות הן כמו הים'' ... מה שגרם לה לנפח את האגו בצורה מפחידה .
    אחי זה קרה לי אישית ואני אחלוק את זה עם הפורום : הוספתי אחת שנראיתה לי מאוד מאוד חמודה , אבל לא כמו AFC אלא פחות או יותר בשיטה שאתה כתבת באשכול . התקדמתי יחסית מהר לקחתי מסנג'ר וישר אח''כ פלאפון .
    שמע אחי אני אכלתי סרט שהבחורה מתה לפגוש אותי ובגלל שידעתי על האגו שנוצר מהAFC שהחמיאו לה נתתי לה נגים,קוקי פאני, קבלתי ממנה IOIים נחמדים ביותר (ואין לי כוח לפרט מה בדיוק) והיה ביננו חיבור מטורף זאת אחת שממש גרמה לי שאני אחשוב עליה הרבה , והיתה תמיד מאכילה אותי סרטים שנפגש ואני הכי גבר שהיא הכירה עד היום וכו' וכו' ...
    מה שגליתי בסופו של דבר זה שכמו שהיא עושה לי (אתה ILNAVY הגבר שהכי אהבתי בלה בלה..) היא עושה לעוד 30 בחורים (ואני לא מגזים!!!) קיצר עשתה ממני סמרטוט
    אני חטפתי קריזה , ביימתי איתה ריב ומחקתי אותה לקיבינמט וגם את המס' פלאפון שלה .

ובגלל שנכוונתי ממנה , (ובאמת נכוותי, עזבו את זה שזה עבר לי )

החלטתי שקשר דרך הפייסבוק אני ל-א מנסה שוב !!!!
    ככה זה שאת נראית מליון דולר.... מלא AFC רודפים אחרייך
    אבל לא אנחנו .... אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי
    ''פורום אומנות הפיתוי והפיקאפ של אטרף''

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

ציטוט נכתב במקור על ידי ILNAVYSEAL צפיה בהודעה
    הבעיה אחי , שעוד המון אנשים כמוך הוסיפו אותה ולצערינו רובם ככולם AFC שהתחילו איתה בצורת
    ''את מדהימה ועיינייך הכחולות הן כמו הים'' ... מה שגרם לה לנפח את האגו בצורה מפחידה .
    אחי זה קרה לי אישית ואני אחלוק את זה עם הפורום : הוספתי אחת שנראיתה לי מאוד מאוד חמודה , אבל לא כמו AFC אלא פחות או יותר בשיטה שאתה כתבת באשכול . התקדמתי יחסית מהר לקחתי מסנג'ר וישר אח''כ פלאפון .
    שמע אחי אני אכלתי סרט שהבחורה מתה לפגוש אותי ובגלל שידעתי על האגו שנוצר מהAFC שהחמיאו לה נתתי לה נגים,קוקי פאני, קבלתי ממנה IOIים נחמדים ביותר (ואין לי כוח לפרט מה בדיוק) והיה ביננו חיבור מטורף זאת אחת שממש גרמה לי שאני אחשוב עליה הרבה , והיתה תמיד מאכילה אותי סרטים שנפגש ואני הכי גבר שהיא הכירה עד היום וכו' וכו' ...
    מה שגליתי בסופו של דבר זה שכמו שהיא עושה לי (אתה ILNAVY הגבר שהכי אהבתי בלה בלה..) היא עושה לעוד 30 בחורים (ואני לא מגזים!!!) קיצר עשתה ממני סמרטוט

כמו שאמרתי מילולי יותר טוב..
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ILNAVYSEAL צפיה בהודעה

לעיתים קרובות בני האדם מסיקים מסקנות מכלילות וקיצוניות על מקרה אחד ספציפי. זוהי תופעה פסיכולוגית ידועה.
    נערך לאחרונה על ידי Novice; 02-06-2010 בשעה 16:52.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לעיתים קרובות בני האדם מסיקים מסקנות מכלילות וקיצוניות על מקרה אחד ספציפי. זוהי תופעה פסיכולוגית ידועה
    אני מסכים.
    אני מצטער בשבילך שזה קרה, אבל זה בהחלט רק מקרה אחד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

לא הבנתי משהו... את ההודעה הראשונה אתה כותב לה לצאט? תגובה לתמונה? או INBOX?
    אגב אני חושב שזה לא טוב לשלוח הודעה ישר איך שאתה מוסיף אותה.. כבר מזה שהוספתה אותה אתה מראה IOI
    רוב הבנות מאשרות בלי לדעת מי אתה באאמת... לפי דעתי עדיף לשלוח בקשת חברות- לחכות 3 ימים נגיד ורק אז לשלוח תהודעה... אני לא צודק?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לא הבנתי משהו... את ההודעה הראשונה אתה כותב לה לצאט? תגובה לתמונה? או INBOX?
    אגב אני חושב שזה לא טוב לשלוח הודעה ישר איך שאתה מוסיף אותה.. כבר מזה שהוספתה אותה אתה מראה IOI
    רוב הבנות מאשרות בלי לדעת מי אתה באאמת... לפי דעתי עדיף לשלוח בקשת חברות- לחכות 3 ימים נגיד ורק אז לשלוח תהודעה... אני לא צודק?
    אתה לא מבין עברית? אני כתבתי שצריך לשלוח לה INBOX בלבד בלי להוסיף אותה ובלי להציע לה חברות. גם לא אחרי המשפט הראשון.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    NET UMA SROY DAMA

בפייסבוק הרבה יותר תלוי באיך שאתה נראה.. הרבה פעמים זאת שאתה מתחיל איתה (המטרה) תראה תמונות שלך ולפי זה תחליט עד כמה לזרום... ככה שלהתחיל עם בנות בפייסבוק זה יותר לאנשים שנראים טוב (חחח בניגוד למה שהיית חושב ככה). העצה הכי טובה שאני יכול לתת בקשר לזה היא להיות bigger elsewhere (חחח כמו במסודרים) לכל מישהי שנראת טוב יש מלא AFC'ים שמתחילים איתה על בסיס קבוע.. !!-אל תהייה כמוהם-!! תהפוך את המצב למצב שבו אתה שונה מכולם ויותר מכולם... לדוגמא כולם הגיבו לה על תמונה.. ||אל תגיב שם||.. כולם כותבים לה בקיר.. ||אל תכתוב שם|| יש עוד מלא שטויות כאלה.. אם אתה רוצה תכתוב לי בפרטי בכיף אני יעזור לך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בפייסבוק הרבה יותר תלוי באיך שאתה נראה.. הרבה פעמים זאת שאתה מתחיל איתה (המטרה) תראה תמונות שלך ולפי זה תחליט עד כמה לזרום... ככה שלהתחיל עם בנות בפייסבוק זה יותר לאנשים שנראים טוב (חחח בניגוד למה שהיית חושב ככה).
    אמונה מגבילה ושגויה ומטופשת.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עדי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    NET UMA SROY DAMA

ציטוט נכתב במקור על ידי Dark Eliminator צפיה בהודעה
    אמונה מגבילה ושגויה ומטופשת.
    ממש לא!
    אם הייתי אומר משו כמו זה לאנשים שנראים טוב ובגלל זה עדיף לא לנסות או משו בכיוון (בכוונה הגזמתי) זה היה יותר קרוב למה שאמרת ואני ממש לא אומר את זה... אני אומר שלאנשים שנראים סבבה השיטה הזאת יותר תתאים אתה לא יכול להגיד שאיך שאתה נראה לא משפיע בכלל כשאתה מוסיף מישהי בפייסבוק.. (אני לא אומר שזה פקטור עיקרי אבל יש לזה השפעה).

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

אני מצדד בDark
    לא מבין מדוע אתה חושב שמייחסים יותר חשיבות למראה בפייסבוק מאשר במציאות? אם אתה איש שיחה מספיק מעניין, אתה על הגל עם לא אז היא תעשה ignore לבקשת החברות שלך. אותו דבר בחיים, אם אתה מעניין היא תישאר, אם לא.. היא מאוד תמהר לפגוש את חברה שלה ב-X
    (X=מקום הכי רחוק ממך על כדור הארץ)

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,763 | הודעות: 8,206,356 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect