לך תידע אוליי ביגללו מייפל יכול ליפול!!!!!!!!!!!! כי הוא יכול לפרוץ לעוד gm ולהביא למיליונים של שחקנים דברים לא מהעולם הזה ובגלל זה מייפל יכול ליפול!!!!!!
לך תידע אוליי ביגללו מייפל יכול ליפול!!!!!!!!!!!! כי הוא יכול לפרוץ לעוד gm ולהביא למיליונים של שחקנים דברים לא מהעולם הזה ובגלל זה מייפל יכול ליפול!!!!!!
|
|
חח זה יהיה מצחיק
אתה בכלל לא יודע לעשות פקודות של גלובאל!!!!!!!!!!!!!! ואני יודע........... ויש להם מלא!!!!! אבל יש גם הגבלות!
!!!!
נערך לאחרונה על ידי -Udi-; 03-06-2010 בשעה 16:01.
מה שהוא צריך זה לפרוץ ל admin או owner כי יש להם פקודה לשים מישהו gm זה יהיה מגניב אתה רואה כל מייפל גיאמים
כולכם טועים, אין OWNER או ADMIN יש רק GM חד וחלק לGMים יש גישה להכל שם הם בעיקרון עובדים בחברה ויש להם גישה למחשבים המאחסנים לDB לNX הכל (חוץ מהעניינים הכספיים) הם שולטים במשחק ברור שיש להם פקחים עם יותר כוח וגישות מלהם אבל כל מה שקשור למשחק הם יכולים לעשות.
אין להם הגבלות ועובדה Ecko זימן לעצמו Shoes עם וסיקרל אותם ל999 ATT.
לגבי הדברים אין מה לדאוג כל כמה שעות נקסון מגבים את הקבצים ככה שאם משהו כזה קורה (וזה קרה עם השיכפול Chaos Scrolls למי שזוכר או מכיר) הם פשוט עשו RollBack של יומיים.
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
שיט אי אפשר לשכפל דברים????
אני לא חושב שהיה לי אומץ לפרוץ בכלל למעל 5 שחקנים.
לו יש עוד אומץ לפרוץ לGM.
עדיף לפרוש ממייפל עד להודעה חדשה של נקסון, למזלי אני לא משחק
כרגע.
מההההה זה אין מצב זה שרת או משהו????
נקסון יכולים לשבור אותו, הם יכול להכנס לכלא למלאא זמן נראלי לא??
לכל אלה שהתווכחו בנוגע לפקודות.
בשרתים פרטיים רוב בפקודות ערוכות ולכן רק חצי מקוריות, במילים אחרות לגלובאל יש בחצי פחות פקודות מאשר לשרתים.
הלוואי שהוא הייה עושה מדריך איך לפרוץ.
אני עדיין לא מבין איך הוא הצליח...
Your Friends Are Your Biggest Weapon ,Your Part Of Them And They Are Part Of You.
The Bounds Shall Remain As Long As The Light Can Be Seen
אין אני מת עליו, כמה שניסו ליתבוע אותו והכול הוא ממשיך.
הינה עוד סירטון שהוא פרץ לאיזה מישהו שעיצבן אותו:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=p8C_Cl5_QRw&feature=related"]YouTube- My friend hacked by ecko[/ame]
נערך לאחרונה על ידי xMusic; 06-06-2010 בשעה 19:37.
שתקו