GOLDA MEIR- \"WE CAN FORGIVE THE ARAB S FOR KILLING OUR CHILDREN. WE CANNOT FORGIVE THEM FORCING US TO KILL THEIR CHILDREN. WE WILL ONLY HAVE PEACE WITH THE ARABS WHEN THEY LOVE THEIR CHILDREN MORE THAN THEY HATE US.\"
GOLDA MEIR- \"WE CAN FORGIVE THE ARAB S FOR KILLING OUR CHILDREN. WE CANNOT FORGIVE THEM FORCING US TO KILL THEIR CHILDREN. WE WILL ONLY HAVE PEACE WITH THE ARABS WHEN THEY LOVE THEIR CHILDREN MORE THAN THEY HATE US.\"
מכבי חיפה - עיר אחת קבוצה אחת
|
|
קליל,אלגנטי,קליט
אהבתי
נערך לאחרונה על ידי komermore; 04-06-2010 בשעה 12:59.
משפט חכם מאוד מאישה לא כל כך חכמה.
משפט גאוני.
הלוואי שיהיה לנו כאלה פוליטיקאים כמו הדור שלה
גאוני ביותר......
משפט גאוני!
משפט חכם מאוד !
מוכר הזמנות לטורנט לייץ'
קונה משתמש/גיפט למשחק sanctum
אני רואה שאף אחד פה בפורום לא ממש יודע אנגלית זה משפט מפגרא לגמרי היא אומרת ברמת העיקרון שהיא מעדיפה את הילדים של הערבים מאשר את הילדים שלנו
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מפגר מאוד: היא טוענת שאפשר לסלוח להם על רצח ילדים.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
זה לא בידיוק מה שהיא אומרת. שהיא אומרת ילדים היא מתכוונת חילים.
שהיא אומרת שאפשר לסלוח היא לא מתכוונת שפשוט לשכוח.. אלא להבין שבמלחמה מתים חילים.
הבעיה, שהערבים זורקים זין על חיי אדם (שאהידים לדוגמא) לכן עד שלהם לא יהיה ערך לחיי האדם שלהם.. כלומר הם לא ירצו לצאת למלחמה כל הזמן כי הם יפחדו על חיי הילדים שלהם.. רק אז יהיה שלום.
אפשר תרגום ?
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music