|
|
האופנוברים זו הסדרה הראשונה בפוקס קידס! אני זוכר! ראיתי את השידור הראשון
ושינזו חחח, עם ההתפתחויות או אנערף, שכחתי כבר, פעם חשבתי שזו הסדרה המגניבה ביותר בעולם..
אותי מעניין מה זה נוסטלגיה בשביל חיים המפקח![]()
נערך לאחרונה על ידי B4ng1ngY0urM0m; 04-06-2010 בשעה 13:14.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
אני זוכר היה משהו עם קלפים... כל אחד שהם היו מנצחים הם היו משיגים קלף ואז היו מכניסים אותו לאיזה מכונה בשביל להפוך אליו או משהו כזה...
וניזכרתי בעוד תוכניות מערוץ פוקס קידס.ועוד תוכניות, לא מפוקס קידס, קחי אותי שרון, מי מפחד מצופית גרנט?, החוליה החלשה.
- אני לא ממש זוכר אותה אני זוכר שהיה איזה אחד עם סנדלים מעופפים שכל פעם הם היו עושים לו בעיות, ובתוכנית היה כל מיני דברים על אלים יוונים או משהו כזה...
- תוכנית של 2 מכשפים בן ובת, שכל פעם איזה מישהו שהם שונאים, רוצה שהם יהרסו את העיר, וכל פרק הם מטילים קללה אחרת, ואם עוברות 24 שעות מהטלת הקללה אז היא תישאר לתמיד, אבל הם אף פעם לא הצליחו, כי היו להם 2 חיות מחמד, עורב וחתול שכל הזמן היו מנטרלים את הקללה, ובשביל לדעת איך לנטרל את הקללה הם הלכו לאיזה צבה זקנה שכל פעם נתנה להם רמז... אני זוכר שלעורב קראו ג'ייקוב. אהההה ניזכרתי... קראו לזה אונץ' פונץ'!
- בלאגן
- קומי קומי
- גור ואוח
- שאמן קינג
- הדרדסים
- כיתה 402
- צמרמורת
- פלינט בלש הזמן
- דני שובבני
- חושחש הבלש
- אוליבר טוויסט
- מגה-מן
- סוניק-X
- אנג'לה אנקונדה
- אצל סטיבנס
- אקשן מן
- איירון מן
- ג'ק הפיראט
- תיכון בלק הול
- תיכון על הגל
- אקס-מן
- בידאמן
- ג'ים בוטן
- החתולים הסמוראים
- סיסי הנסיכה
- עיר החזירים
- רובו ג'וק
- א.ט.ו.ם.
- יינג-יאנג-יו
- מחנה טופי
- מרטין מיסתרי
- משפחה על כל הקופה
- ספיידרמן ללא גבולות
- משפחת אדאמס
- נזק
- דורימון
נערך לאחרונה על ידי 1 1; 04-06-2010 בשעה 14:44.
אתם עושים צחוק?
רוב התוכניות שהיו בפוקס קידס היו בערוץ 6 הרבה לפני
תתחיל איתה זרוק לה מילה
אל תתבייש היא אישה רגילה
תתחיל איתה היא מסתכלת
היא רוקדת ושוב משתוללת
תתחיל איתה ואל תאכזב
היא יודעת אתה עוד אוהב
תתחיל איתה כאן ועכשיו גנוב לה ת'לב
ממש אבל ממש לא.
כל ה-38 תוכניות שציינתי לא היו. יכול להיות ש-1 או 2, אבל כל השאר היו בפוקס קידס, ובעוד ערוצים מחו"ל.
הנה הפתיח של אונץ' פונץ':
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3594359
איזה נוסטלגיה...
נערך לאחרונה על ידי 1 1; 04-06-2010 בשעה 21:00.
משחקים למחשב: ריימן, דייב, ג'אז הארנב
אחח איזה ימים
יאו הייתי מת על שתי התוכניות האלההההההההההה1!!!!!!!!!!!
שינזו ביכלל כול יום הייתי רואה את זה!@!זה היה עם קלפים שהם הורגים מישהו הוא הופך לקלף והם אוכלים אותו כזה ואז הם מיתחזקים!!!איך הייתי מת על זה!!!!אפילו אני זוכר כמה קטעים מיזה!!וגם האופנוברים הייתי מת!כול יום זה היה מה שראיתי!כול פיספסתי פרק אחד משתי התוכניות האלה ויש עוד מלאהההההההההה דורימון עם כול ההמצאות שלו חחחח...אקס-מן!
יש מלאהההההההההההה כול יום הייתי יושב 5 שעות רק על תוכניות כאלה =]..
היה גם גור ואוח איך הייתי צוחק מיזה חחח...
והינה נוסטלגיה!!
חחחחח... =]
עריכה:מאתי את הקלף שלו =]:
והינה שהוא היתפתח והיה סוס!!:
והינה תמונה של כולם!!יאו איך אני ניזכר עכשיו!הקטן עם המקל היה שם תמיד ידיים מאחורי הראש כזה!!:
הינה בת האנוש האחרונה!!! =]:
וזה היה הרשע חחחחחחחחחח..:
הינה עוד רשע וואי איך אני זוכר אותו חחח..היתי שונא אותו!השיער שלו היה נחשים כזה חחח:
יאו איזה זיכרונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יואו... איזה תמונות... איך בא לי עכשיו להיות בגיל הזה ולראות את כל הסדרות הישנות האלה...
התמונה הזאת בכלל מזכירה לי את העבר.. אני זוכר שהוא אכל כמה קלפים, ואז הוא נהיה כזה..
מצאתי את הפתיח!!!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=p5UIpUaCUQw"]YouTube- Shinzo Opening[/ame]
נכון יש את הילד הבלונדיני הרע הזה?
אז אני זוכר שהיה לו דרקון כחול כזה עם 3 ראשים שקראו לו פנדורה, ובאיזה פרק הוא הכניס למושרמבו האדום הזה קלף לציצי ואז מושרמבו הפך להיות רע... הנה תסתכל:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ew8CxdSUk8E&feature=related"]YouTube- Shinzo - Episode 14 - Dark Sprit of Destruction 1/3[/ame]
יש המון פרקים באנגלית ביוטיוב... יאללה.. אני הולך לחרוש על זה..
איך אני מתחיל להיזכר בעבר...
נערך לאחרונה על ידי 1 1; 05-06-2010 בשעה 00:35.
בסדר.. יש מ-1 עד 32...