....
....
נערך לאחרונה על ידי InSight; 06-06-2010 בשעה 21:02.
My PC:
Intel Core I5 750 2.66GHz
Gigabyte GA-P55M-UD2
Patriot DDR3 4Gb 1333MHz
Gigabyte Ati HD5770 1Gb DDR5
Seagate 500GB
Thermaltake Soprano DX
Thermaltake 650W
|
|
לא הבנתי למי אתה פונה ומה היא מטרת האשכול? באמת לא הבנתי מה אתה רוצה... להגיד לכולם שהם מטומטמים ואתה חכם? תרשום את זה בחתימה אחי תצא גבר ככה.
+1!
מסכים איתך לגמרי!
אני גם עצבני על כל פעילי החמאס וראש הממשלה הטורקי אבל אני לא יוצא את הכעס שלי על כלל הערבים בעולם או כלל הטורקים בעולם!זו בדיוק הסיבה ששונאים אותנו בעולם!
נערך לאחרונה על ידי Taker; 06-06-2010 בשעה 19:57.
אוהו למה מי אתה חכם גדול.
אף אחד פה לא אמר שהוא שונא כל טורקי שזז, פשוט הטורקים מתנהגים בצורה גועלית, הם יצרו פרובוקציה שעלתה לישראל ביוקר!
ראית את התמונות איך משפילים את לוחמי השייטת?! למה אנחנו צריכים להגיע למצב כזה שצריך לפרסם תמונות ש"פעילי שלום" מתעללים ביחידות המובחרות שלנו?!
והעם הטורקי יוצא בהמוניו להפגנות כאילו הם נולדו אחים לפלסטינאים, עם שהומצא בזמן האחרון.
צועקים ברחובות האשמה על ישראל! עושים עלינו חרמים כלכליים במדינות בעולם בגלל כל המוהומות.
מדינת ישראל היא המדינה היחידה בעולם שצריכה להתנצל על כך שהיא מגנה על עצמה, ועוד אחרי שהיא הזהירה את הספינה וביקשה מהם לעצור!
וההמון הולכים אחרי התקשורת, שגם בארץ לא עושה עבודה נורמאלית.
פרסמתי את הפתרון הסופי באשכול השני.
אני מציע לכם להצטרף אליי.
Professional Spammer
Since 2010-
מנהל סרטוני ספורט וכדורגל לשעבר.
קהילה של גזענים
נערך לאחרונה על ידי InSight; 06-06-2010 בשעה 20:17.
My PC:
Gigabyte GA-P55M-UD2
Patriot DDR3 4Gb 1333MHz
Seagate 500GB
Thermaltake Soprano DX
Thermaltake 650W
קהילה של גזענים
נערך לאחרונה על ידי InSight; 06-06-2010 בשעה 20:17.
My PC:
Gigabyte GA-P55M-UD2
Patriot DDR3 4Gb 1333MHz
Seagate 500GB
Thermaltake Soprano DX
Thermaltake 650W
אוקי, נתחיל בזה, מה אתה רוצה?
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
טחח.
מי שראה את הסירטון שניסו להכניס את הילד הישראלי שהסתובב עם הדגל של ישראל לתוך מכונית יגיד לך כמה אתה טמבל.
חתיכת אידיוט, פעילי שלום עלק.
אתה חצי טורקי ? לך תזדיין מה אתה מתגאה ?
אם מישהו הבין מה הילד רוצה מאיתנו מוזמן לשלוח לי בפרטי... אולי הוא רוצה שניקנה דילים לטורקיה? או אולי ניתאסלם? לא מבין מה הוא רוצה.
פותח האשכול הוא בעצם טורקי ,המתחזה לישראלי כדי להראות שהטורקים טובים ,