כותרת ^^
תביאו לי משהו בדוק שעובד לכם
|
|
האוטו קליקר זה תוכנה שלוחצת מהר לבד ( אוטומטית )
עכשיו אני יתן לכם לינק להורדה הנה: לחץ כאן להורדה
אחרי שלחצתם על הלינק תרדו למטה באתר שנפתח ותלחצו עם FREE.
אחרי זה יהיה רשום למעלה Download ticket reserved. In 0.9 minutes your download will be ready.
Avoid the need for download tickets by using a PREMIUM account. Instant access!
אז תחכו שירד ל- 0 ותרשממו את האותיות שרשום בציור ותלחצו על הלינק שמתחת וזה הכל.
איך להפעיל את ה-AUTO CLICKER - AC
אחרי שהורדתם את התוכנה תפתחו אותה, תיכנסו למייפל ותלחצו F12
כדי להפעיל אותו וכדי לכבות אותו לחצו שוב על F12.
בתוכנה הזאתי יש עוד כמה תוכנות כגון : AUTO LOOTER-לוקח דברים אוטומטית.
AUTO JUMP - קפיצה אוטומטית
AUTO SKILL - תוקף עם סקיל אוטומטית
AUTO ATTACK - תוקף עם התקפה רגילה אוטומטית
AUTO POTION - משתמש בשיקויים אוטומטית.
זה כל מה שיש שם , עם אתם רוצים לדעת על כל אחד מהם יש להם עמוד נפרד.
שלח בבקשה 50 נקודות
כמה דברים לכל האנשים עם החתימות הנדושות:1. זה לא ארנב, זאת ערמה של סוגריים קוים ונקודות, תפנימו.2. האחים ג'ונאס, האנה מונטנה וטוקיו הוטל לא הולכים לקפוץ מבניין. הם מרויחים יותר מהנשיא, למה להם?3. גם לא ג'סטין ביבר.4. לאף אחד לא אכפת ממה מורכב המחשב שלכם, הסקייטבורד שלכם, או כל דבר אחר שלכם.5. לאף אחד לא אכפת כמה ווינרים יש לכם או כמה הודעות עברתם.
6.אני יודע שאני גולש באינטרנט, אני יודע שאני על אטרף, אני יודע שאני קורא את החתימה שלך ואני גם יודע שדילגת על 4 ולא, אני לא מעלה חיוך.
אחי אני בדקתי את זה בעצמי מה אתה רוצה שאני יסרוק את זה?
כמה דברים לכל האנשים עם החתימות הנדושות:1. זה לא ארנב, זאת ערמה של סוגריים קוים ונקודות, תפנימו.2. האחים ג'ונאס, האנה מונטנה וטוקיו הוטל לא הולכים לקפוץ מבניין. הם מרויחים יותר מהנשיא, למה להם?3. גם לא ג'סטין ביבר.4. לאף אחד לא אכפת ממה מורכב המחשב שלכם, הסקייטבורד שלכם, או כל דבר אחר שלכם.5. לאף אחד לא אכפת כמה ווינרים יש לכם או כמה הודעות עברתם.
6.אני יודע שאני גולש באינטרנט, אני יודע שאני על אטרף, אני יודע שאני קורא את החתימה שלך ואני גם יודע שדילגת על 4 ולא, אני לא מעלה חיוך.
קיבלת פרטית.
* לכול בעיה/שאלה/בקשה,ניתן לפנות אליי לפרטי. *
אתגר פורום עשינו עסק,פרס מטורף!:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=615212
אתגר הכה את המומחה,נקודות קלות מאוד!:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=614090
אחי אמרתי לך שבדקתי את זה!
בבקשה תנסה להוריד ואם עובד תשלח 50 נקודות
בונד משהו כזה הביא לי אחד חזק שעובד כמו שצריך סוף סוף !!!!!!!!!!! שילמתי אומנם 70 נק' אבל העיקר שזה עובד ישש
אפשר לנעול
נעול.