גבר אל תרתח הוא אפילו לא יודע איך לרשום "אל" הוא רושם במקום עם ע
ותלמד תמיד כלב נובח לא נושך...
שיש למישהו משהו טוב ביד הוא לא חולק אותו.. ובטוח שלא יתפאר שהוא פרץ כבר 100
גבר אל תרתח הוא אפילו לא יודע איך לרשום "אל" הוא רושם במקום עם ע
ותלמד תמיד כלב נובח לא נושך...
שיש למישהו משהו טוב ביד הוא לא חולק אותו.. ובטוח שלא יתפאר שהוא פרץ כבר 100
|
|
אלון הציעו לך 3 וחצי מליון אני מציע לך פה כאן ועכשיו 250 מליון על שיטה טובה ויעילה לפריצה ולא דווקא לפייסבוק בוא נראה מה אתה שווה
השיטה הכי טובה לפריצת פייסבוק זה פישינג.. bf זה סתם שעות על גבי שעות אם אין לך מושג כמה ספרות הסיסמא
ואיזה שיטה אתה רוצה של איך שהוא פורץ לסטים? פשוט בתוכנה captcha killer הוא מסמן בלשונית של main את form only ומריץ קומבו ... עד שזה מוצא לו ויכול להיות אפילו שכמה שהם נכונים זה ידלג בגלל הcaptcha..
ויש לו אולי 4 בלחץ אפילו לא קרוב ל100.. כי זה יותר קשה למצוא משתמש בform only..
נערך לאחרונה על ידי eladking; 07-06-2010 בשעה 21:48.
יש לי כבר 150 משתמשים איזה כיף מי שרוצה לקנות חשבונות סטים שיגיד רק איזה משחק יש לי תהכי הכי חדשים שקיימים וגם ישנים וקיצר כל מה שרק תרצו ואני זה פותח האשכול למי שלא שם לב זה משתמש תחליף בינתיים כשהאמיתי בבאן ו-getafix28 שתוק יטמבל מה אתה מזלזל ככה קודם תלמד לפרוץ משהו בכלל ואז תתחיל ללמד אנשים מה אני פורץ ומה לא ותאמין לי לא משעמם לי שאני סתם יכנס לפורום ויתחיל לחרטט בו דברים ואלעד אתה בכלל אפס רק חופר חופר ובכל זאת מבקש ממני שאני ימכור לך את השיטה ואני לא רוצה
נערך לאחרונה על ידי ofir250222; 07-06-2010 בשעה 22:05.
אחי כל מה שאמרת חוץ מה-CK לא נכון ויש עוד פרטים שאתה לא יודע וקודם כל קומבו אני מכין לבד פרוקסי אני משיג מכמה אתרים טובים של פרוקסי וכל הקטע זה לא התוכנה כי עם CK אתה יכול לפרוץ אפילו חשבונות בנק הקטע זה לדעת את ההגדרות שם וזה לא כל אחד יודע ותאמין לי אני ניסיתי אחרי הרבה ניסיונות כושלים עליתי על ההגדרות הנכונות לזה ועם אתה כזה גאון בוא תנסה לפרוץ אתה אה? עם אתה טוען שאתה יודע בדיוק איך אני פורץ חחח כל אחד פה פקה פקה תראו תוצאות אצלי לפחות יש תוצאות ואת זה אתם מוזמנים לבדוק רק תגידו איזה סטים אתם רוצים ואני ימכור לכם
תצלם סרטון של סטים 1 לפחות ואז דבר.
קומבו להכין לבד זה חרא
תאמין לי אם אני הייתי פורץ לא הייתי בא לפה כל שעה ואומר שאני פורץ סטימים מקצועי.
ומה הבעיהההההההההההההה לדעת הגדרות של סטים זה הכי קל בארץ .
אתה שם פרוקסי ואת האתר ומילת כישלון וזהוא נגמר אתה מריץ סרקה
אופיר סייג לחוכמה שתיקה
מה שאנחנו עושים פה זה סקריפט קידס ההגדרות כל אחד יכול לעשות כי ישש סרטון באינטרנט+מדריך בפורום פה שמסביר לא צריך להתגאות כל כך..
150 אין לך אל תגזים... אולי יש לך 100 אבל יש איזה 20 ריקים
כי כל שעה אתה קופץ ב30 משתמשים זה התחיל ב30 אחר כך מאה ועכשיו 150
אחי עם הריקים היה לי כבר איזה 300 אני בודק אחד אחד ומשנה סיסמא ואחי למדתי בלי שום סירטונים ובלי כלום ואני לא מבין עם אתם כאלו 'מבינים' למה שלא תפרצו? ו-pro2you להכין לבד קומבו זה הכי טוב ורק בזכות זה יש לי הרבה תוצאות ועם לא בעיה בשבילך ואתה יודע הכול למה שלא תפרוץ?
אל תדאג אני כבר פורץ...ובגלל זה אני אומר לך שזה לא הגיוני אלא אם נפלת על חתיכת קומבו של מזל
שמע אני לא נופל עליהם אני מכין רשימה לבד יש לי דרך איך לאסוף מהרשת כל מיני סיסמאות הכי עדכניות שיש וחלק מהאתרים לא מוכרים בכלל ככה שזה טוב אתה מבין אתה צריך לדעת מאיפה להשיג תקומבו שלך
עריכה:לא משנה
נערך לאחרונה על ידי eladking; 07-06-2010 בשעה 23:26.