קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [אחר] אשמח לכמה סרטים.
    על ידי Old Lady בפורום סרטים וקולנוע
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 19-11-2011, 15:01
  2. [פרסום] טעות שגיליתי בנוגע לגיל של מייקל... כנסו.
    על ידי rcl-nadav בפורום נמלטים (Prison Break)
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 25-06-2009, 15:10
  3. [שאלה] בנוגע לבחורה, אני בן 15 וגם היא..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-10-2008, 12:34
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

הי, מתקדם בתחום, אשמח לכמה עצות בנוגע לבחורה עם בעיה כנסו

ברירת מחדל הי, מתקדם בתחום, אשמח לכמה עצות בנוגע לבחורה עם בעיה כנסו

שלום, אני כבר חצי שנה בתחום ואני די מתקדם, פועל לפי השיטות שלי.
    יש בחורה שהכרתי לפני חודש. SHB10 דוגמנית(פעם ראשונה שזיהיתי SHB10).
    הרושם הראשוני היה גרוע, נפתחתי בפניה, אבל עם כל מני שיטות שלי הצלחתי להפוך את זה, קיבלתי ממנה דחייה פעם אחת כשאמרתי לה שיש לי רגשות אליה והיא אמרה שהיא לא רוצה חבר, אבל בכל מקרה הצלחתי לגרום לה להמשך אלי בעזרת כמה שיטות שלי.התחלתי "לצאת" איתה ולשנות רושם. הכל מצוין, הצלחתי לעשות הכל טוב, בזמן הזה התאהבתי בה(פעם ראשונה) וזה בטוח, היא גם אינטיליגנטית ברמות והיא לא נפלה במשחק ה5 שאלות של סטייל.
    לפני יומיים הזמנתי אותה לשבת איתי באיזה גן, היא באה ועשיתי עליה הרבה C&F וDHVS בכל מני שיטות חדשות שלי, התקדמתי טיפה בקינו, אבל הפגישה הזאת הייתה בשבילי רק פגישה כדי להכין אותה לפגישה הבאה.
    היא באה אלי הבייתה אתמול, ראינו סרט, היינו מחובקים, החזקנו ידיים, נשפתי לה על הצוואר, לחשתי לה באוזן כשדיברתי, העברתי את היד שלי על שלה בחושניות. דפקתי לה לק על הצוואר ונשפתי על זה אוויר קר, ראו שהיא התחרמנה מזה וזה הדליק אותה(היא רצתה עוד כזה לק אחרי זה). אוקיי הרגשתי שהכל מושלם ואני יכול כבר ללכת על נשיקה, אבל היא לא זרמה, התקרבתי והיא הסתכלה לצד, וויתרתי פעם אחת, בפעם השנייה ניסיתי להזיז לה את הסנטר לכיוון שלי עם היד, אבל היא התנגדה בקטנה ולא רציתי להפעיל יותר מדי לחץ.

אחרי זה חבר שלי שמכיר אותה אמר לי שפעם היא התנשקה עם מישהו שתי שניות ואז אמרה לו שהיא מתביישת ושהיא לא יודעת איך.

אני לא יודע אם היא באמת מתביישת, או שיש לה טראומה כלשהי, או שהיא לא סומכת עלי או משהו אחר
    אבל אני צריך עצות, אני לא רוצה לדבר איתה על זה. יש לי עוד שבועיים להפגש איתה עד שאני טס לחו"ל ועד אז אני רוצה שיהיה משהו.. למרות שזה לא ממש אכפת לי, אני התאהבתי בה, ורק להרגיש אותה ולהיות איתה עושה לי טוב.
    חשבתי להמשיך לצאת איתה(היא שכחה את המפתח שלה אצלי אז ישלה סיבה לחזור אלי הביתה)
    להמשיך לצאת איתה, וכשהמתח המיני יהיה בלתי אפשרי היא כבר תהיה חייבת להתקדם לנשיקה.
    אם עד שאני יטוס לא יהיה כלום אז אני ידבר איתה כמה ימים לפני זה.. אני יפגש איתה ויגיד לה ששמתי לב שיש לך,בעיה כלשהי עם נשיקות, ויש לי רק משהו אחד להגיד לך, שאת יכולה לסמוך עלי.
    שתהיו בעניין שאני לא הולך לוותר על הבחורה הזאת היא נותנת לי את ההרגשה הכי טובה בעולם.
    מה אתם הייתם עושים בקיצור?

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של A&E
    לייקים
    6
    נקודות
    28

לדעתי תמשיך ככה , אל תלחץ זה יבוא ממנה ..

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

תיתן לה את הזמן שלה,
    היא לאט לאט תיתרגל אליך כמה שיותר,
    בקרוב עם אתה תמשיך כך היא תיפתח אליך כמה שיותר מהר,
    לאט לאט תגיע הנשיקה בזמן המתאים לה ולך,
    בהצלחה =].

אבל אם יש לה איזושהי טראומה כלשהי? או משהו באמת רציני.. מה אני אמור לעשות?

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

החבר הזה שלך שדיברת איתו, סיפרת לו את כל הסיפור הזה לפני שהוא אמר לך את זה?

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

אחי, לי זה נשמע כאילו יש לה חבר , והיא פשוט מפחדת שתגלה

תמשיך כמו שעשית עד עכשיו, רק חירמונים- בלי נסיון לנשיקה
    ואז היא כבר תשתחרר

אבל תיהיה מוכן לכל דבר, כי לי זה נשמע כאילו יש לה משהו להסתיר [תחזור לשורה ראשונה]

*ערכתי, פעם אחרונה שאתה משתמש במילים האלה!
    נערך לאחרונה על ידי InSane; 08-06-2010 בשעה 15:20.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

מבחינה טכנית,אתה צריך ליצור עוד הרבה יותר נוחות בשביל שהיא תרצה לנשק אותך (אם מה שחבר שלך אומר הוא אמיתי) וגם במקביל להמשיך עם המיניות.

מבחינה מעשית איך עושים את זה ?

אל תגיד לה שחבר שלך סיפר לך על המצב שלה בקשר לנשיקות כי יכול להיות שמה שהוא אמר לא נכון ובנוסף זה רק יגרום לה להרגיש פחות בנוח לידך,שאתה מדבר על דברים פרטיים שקשורים אליה מאחורי הגב שלה.

אל תשאל אותה בצורה ישירה "למה את לא רוצה להתנשק ? " כי זה גם כן מכניס אותה למצב לחץ שהיא צריכה לענות לבקשות שלך כשאולי היא מרגישה שהיא לא יכולה.

מה שאני דווקא כן ממליץ זה להיפגש איתה,ליהנות ביחד,וכששלב המיניות מגיע תנסה לעשות בערך מה שעשית מקודם (כדאי קצת לגוון ) ותגיד לה שאם יש לה בעיה להמשיך משם זה בסדר מבחינתך ואם יש לה בעיה רצינית עם זה היא תמיד יכולה לדבר איתך על זה כי אתה שם בשבילה.
    דבר כזה יוצר נוחות הרבה יותר גבוהה אחרי השיחה ואפילו אם יש לה באמת בעיה אמיתית עם זה,היא כבר תרגיש מספיק נוח איתך בשביל להתקדם הלאה (תזכור,להמשיך עם המיניות בו זמנית,בשיחה ליצור קינו מגע ביד,תסדר לה תשיער וכ'ו ,זה נורא חשוב ).

סנופקין אתה צודק, קיבלתי תעצה שלך, תודה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי tompouce9 צפיה בהודעה
    אבל אם יש לה איזושהי טראומה כלשהי? או משהו באמת רציני.. מה אני אמור לעשות?
    נוחות טובה מאוד.

יצאתי עם הרבה בחורות עם טראומות, אחת מהן עברה טראומה והתרחקה מבנים בגלל זה והייתי הבן הראשון שהיא סמכה עליו. בנוסף, גם הבחורה שאני רוצה עכשיו היא עברה משו. אותו סיפור כל פעם...

כל מה שצריך זה לגרום לה לסמוך עליך ברמה מאוד גבוהה..לי אישית זה לוקח שעות ספורות.

וזה במידה ובאמת יש לה טראומה והיא לא משחקת בך. רוב הפעמים שמישי מסובבת לך תראש זה סתם עוד שיט טסט, אתה אמור לנסות שוב אחרי 15 דקות, עד שהיא לא תלך ותעיף לך סטירה. אין אמצע בדברים האלה...
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 08-06-2010 בשעה 14:47.

סבבה דן.. נשמע טוב, ניתן לזמן לעשות את שלו, היא גם צעירה אז אולי בגלל זה..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect