אתמול פעם ראשונה השפכתי שעשיתי ביד וראיתי שתוך 10-20 שניות השפכתי..
אז רציתי לשאול שאני יזדיין מה גם אחרי 10-20 שניות אני ישפיך? עם כן אז איך אני יהנה?
אתמול פעם ראשונה השפכתי שעשיתי ביד וראיתי שתוך 10-20 שניות השפכתי..
אז רציתי לשאול שאני יזדיין מה גם אחרי 10-20 שניות אני ישפיך? עם כן אז איך אני יהנה?
|
|
10 שניות בטוח? כי לא בא לי להאכיל אותך בסרטים אבל אם אתה גומר בטווח ה-8 עד 60 שניות,
זה אומר שיש לך אימפוטנציה שמע לי לך לרופא עוד היום אתה יכול להיות עקר אחי זה מסוכן תגיד לרופא,
שיש לך אימפוטנציה והא יתן לך טיפול
מקווה שעזרתי![]()
נערך לאחרונה על ידי InfAntIL; 07-06-2010 בשעה 14:53.
חח מזה אומר הדבר הזה?
אבל עשיתי בהתחלה על כלום ביד ולא היה לי ואז עשיתי על תמונה של אחת ערומה ולא יצא שפיך ואז ניכנסתי לאתר סקס ואחרי שניכנסתי זה לקח 10-20 שניות...
אבל עם מחשבים את הכל אז משהו כמו 5 דקות?
בן כמה אתה בכלל?
אתה בטח בן 13. אין לך מה לדאוג, עם הזמן תוכל להחזיק יותר זמן לפני שפיכה, ואני בטוח שכשתעשה סקס ייקח לך הרבה יותר זמן לגמור.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
חח אל תדאג הכל יהיה טוב בני... השפיך עוד יתעקב...
אתה מטומטם או שאתה טמבל? מה הקשר בין אימפונטציה (אין אונות) - כשלא עומד, לבין שפיכה מהירה, לבין עקרות?!?!
אתה באמת אינפנטיל כמו השם שלך.
אתה לא צריך רופא ולא צריך כלום. זו שפיכה ראשונה, מהירה, אתה עוד תאונן הרבה לפני הסקס הראשון שלך וסביר להניח שהשפיכה המהירה לא תמשיך.
בכל מקרה אתה עוד קטן, אתה צריך לתת לגוף שלך וגם למוח להתפתח... אין טעם להיות מודאג משום דבר בשלב הזה.
אתה עוד קטן
אל תידעג
נערך לאחרונה על ידי yonatanD; 15-06-2010 בשעה 20:22.