אני חושב שיש פה אי הבנה כללית של מה אומר "סגנון חיים מושך".
בגלל שרוב האנשים פה מכירים את השיטה של מיסטרי ברמה כזאת או אחרת -
אני אגיד את זה ככה, סגנון חיים מושך זה יותר סגנון חיים שהוא DHV אחד גדול.
מה זה בעצם DHV? (רענון קצר), ערך חברתי נקבע (לגברים בכל אופן) בעיקר ע"י "לחיצה" שחוזרת על עצמה לאורך כל האינטראקציה על הכפתורים Social proof , Pre-Selection, שהם "הוכחות" לעובדה שאם היית בקבוצה של 50 אנשים על אי בודד, אתה היית זה שמזיין.
מה אם במקום ללחוץ על ה"כפתורים" האלה מליון פעם תו"כ סיפורים ורוטינות, אנחנו פשוט לוחצים עליהם כל הזמן מהרגע שנכנסו לחדר?
תבינו משהו - סגנון חיים לא קשור לכמה כסף יש לך, אם אתה טס לחו"ל הרבה או קופץ ממטוסים. אם בחורה מסתכלת על תמונה של מישהו בפייסבוק וכתוב בתיוג "הג'קוזי שלי מחוץ לחדר בוילה החדשה", זה לא גורם לה להמשך אליו. מה יגרום לה להמשך אליו? אם היא תראה איתו עוד 2 כוסיות בג'קוזי הזה.
לצאת עם עוד שלושה בחורים להתחיל עם בנות (יענו סארג'), זה לא מושך. במקום, תנסו לצאת עם עוד שלוש בחורות. אני מבטיח לכם, סטים יפתחו בקלות, יהיה לכם הרבה הרבה יותר מקום "לפקשש", אתם דיי "תדלגו" על A2, ותגיעו ישר לקאווליפיקשן.
ונחשו מה, ידידות לא עולות כסף. פשוט תפסיקו לנסות לזיין את כל הבחורות שאתם מדברים איתן..
תפסיקו לדאוג לכסף, באמת שזה לא העיקר.



.
ציטוט ההודעה




