היום יש את הקטע הפמניסטי אז בכיף שתשלם גם.. רוצה שיוויון זכויות בכיף למה לא..
היום יש את הקטע הפמניסטי אז בכיף שתשלם גם.. רוצה שיוויון זכויות בכיף למה לא..
|
|
אם אתה טוב היא תשלם עליך אבל אל תהיה קמצן אם היא סתם מבקשת איזה גלידה אמריקאית או משהו שאתה רואה שהיא מתחשבת בסכום
נערך לאחרונה על ידי tomer095; 09-06-2010 בשעה 00:14.
ואתה תמיד נוהג לחיות על חשבון אחרים כמו טפיל?
אמנם זה כיף לגרום לבחורה לשלם עליך אבל להפוך את זה למנהג זה כבר משהו אחר.
אגב, לקנות לחברה שלך/ידידה לכיף משהו זה נחמד. נתינה זהו דבר חשוב בחיים.
אין שום דבר פסול בלקנות לבחורה או סתם בנאדם משהו. לי זה עושה כיף לתת ולתרום מעצמי לאחרים. אז מה פה לא בסדר?
גלה אחריות כלפי מעשיך וכלפי עצמך.
נערך לאחרונה על ידי Novice; 09-06-2010 בשעה 11:52.
לי אכפת. זה שאתה יכול לקבל הכל מהעולם לא אומר שאתה חייב לקחת(זאת גישה נפוצה אצל בני אדם..לגזול מכדור הארץ ומכולם רק כי יש לך את האפשרות).
לא רוצה לחיות על חשבון אחרים. אני לא טפיל.
אז שוב, אני אומר לך, אם זה לא משהו קבוע שבחורה תשלם עליך אז בכיף. אבל אם אתה הופך את זה למנהג אתה יוצר לעצמך בעיה בחיים בלי קשר לבחורות.
נערך לאחרונה על ידי Novice; 09-06-2010 בשעה 12:01.
נערך לאחרונה על ידי Novice; 09-06-2010 בשעה 12:05.
חחח בקיצור הכסף לא משחק תפקיד חשוב אז גם אם אין לך גרוש על התחת תתחיל איתה בכל זאת ומשם כבר הכול יסתר
תזכור הכסף מהווה יתרון אך לא יותר מזה
מה לא מנומס בזה שאני ניגש לבחורה ? בחורה מטבעה רוצה לפגוש גבר ! משהו לא בסדר איתך אם אתה חושב שזה לא מנומס לעשות משהו שהוא חלק מהטבע שלנו.
מה אנשים יחשבו עליי כשאני ניגש לבחורה ומתחיל איתה ? הם יכולים לחשוב שאני גבר ואני תותח ויכולים לחשוב שאני מפגר שעושה לעצמי בושות ..זה לא ממש אכפת לי מה אחרים חושבים עליי,אכפת לי מה אני חושב עליי.
אם היא לא רוצה שאני אתחיל איתה ,היא תגיד לי את זה בצורה ישירה או שהיא תגיד לי שיש לה חבר או אפילו תלך מהמקום ...אני לא הולך לרדוף אחריה,אחרי הכול,זה אמור להיות הדדי.
אפשר לחשוב מזה מספר של בחורה,כאילו שזה דבר קדוש ! כולה מספר,היא לא רוצה אותי ? היא יכולה לסנן.
רוב הפעמים הבחורה היא זו שמבקשת ממני את המספר בכל מקרה...
לא הבנתי שום נקודה כי כל מה שאמרת חסר בסיס ומנותק לחלוטין מהמציאות אני לא יודע איזה חינוך מעוות קיבלת אבל נשים זה לא פסל מזהב שצריך לסגוד לו.
סנופקין הוא היה סרקסטי, זו תגובה למשהו שמחקתי כבר. אני נועל את הנושא הוא יצא מכיוון לגמרי.