|
|
אחי בוא תראה לי שאתה רוצה לקנות ותקבל הוכחה מה הבעיה למה שאני יפרסם תמונה עם אני לא רוצה להוכיח לכם כלום עם מישהו רציני ורוצה לקנות אני יביא לו תמונה
טוב הינה תמונה
http://www.upit.ws/picture.php?file=d61f8b57e5a3b.jpg
המשתמשים שמחקתי זה אלו שעוד לא שיניתי להם סיסמא ועוד חוץ מהראשון שבוא שיניתי כל השאר משתמשים או ריקים או נעולים או לא יודע מה לא זוכר קיצר אפילו תבדקו
זהו יותר על תחפרו לי נמאס לי מכל התגובות פה ואני שונא להוכיח לאנשים דברים
נערך לאחרונה על ידי ofir250222; 09-06-2010 בשעה 15:36.
נו מה קיבלתם סיפוק מיני הרגשתם תחדירה לתחת שתמיד רציתם שיגעתם אותי קיבלתם מה שרציתם מה עכשיו יש לכם להגיד שזה מזויף או פייקים למרות שזה מתחבר ולא יודע כל מיני שטויות או תתנהגו כמו בני אדם
אחי אתה פה הליימר לא יודע אפילו לפרוץ פורום בלי אבטחה חח
נו מה חשבת שזה חחח אני פורץ עם CK אבל אחי עם אתה לא יודע ל-CK יש הרבה שימושים הקטע הוא לדעת איך להשתמש בו לכל מיני אפשרויות סטים אף אחד לא יודע לפרוץ איתו והתוכנה שאני מוכר פה לא קשורה ל-CK ועוד בהתחלה אמרתי שזה CK
אופיר, כדי שתרגע עם הדיבור שלך אחרת תמצא את עצמך בלי הפורום.
אחי זה לא משנה במה אחרי זה אני משתמש ומה אני עושה התוצאה שזה פורץ לי והרבה וזה מה שאני מוכר שתוכלו גם לקבל תוצאות וגם לדעת איך לעשות את זה מבין?
רגע אבל מקודם הזכרת איזו תוכנת קסמים שאין לאף אחד והיא פרטית
יכול להיות שהיא פתרום נעלמה?
לא אחי התוכנת קסמים זאתי תוכנה אחרת אחי יש לי בערך 5תוכנות פריצה שונות ושתיים מהם פרטיות מבין? ומה אתה מחפש דרכים שאני יצא הטמבל תבין לא תצליח ומה אין לך חיים כל היום פה באשכול ומנסה להכשיל אותי
נערך לאחרונה על ידי ofir250222; 09-06-2010 בשעה 17:03.