קודם כל תירגעו חרמנים קטנים,אלה לא ירידות כאלו...
אז לחבר טוב שלי היה היום יומולדת,חגג באיזה מועדון לא ידוע..אבל מי אני שאני לא אבוא ?
הבאתי חברים טובים,שמתי את כובע הפיקוק שלי,גינ'ס לבן קלאסה וחולצה כחולה צעקנית מ TNT , אני מוכן.
נכנסים למועדון,את הצייסר חינם הבאתי לחבר,עם כוסיות לא שותים.
היינו בין הראשונים,בנות מעטות...
סט ראשון,אני רואה סט של 5 כוסיות עם בלונדינית HB9 הכוסית הברורה של החבורה..מתחיל לרקוד לקחת לאחת מהן את היד,היא חושבת שאני הולך לסובב אותה כמו כל אחד,לא. הזזתי אותה הצידה עם האגן והצטרפתי למעגל שלהן...אחרי כמה שניות של חיוכים לכולן ,התחלתי לעשות ריקוד מביך..בדרך כלל זה שובר את הקרח אבל אחת מהן פשוט נבהלה ולקחה 2 צעדים אחורה. מיהרתי לומר לה שתקח את זה בצחוק ותזרום..לא עבד,הלך הסט.
סט שני,אני יושב על הבר משיג לחבר שלי את הצייסר שלו,אני קולט מישהי לידי.
אני: את מכירה את הברמן ? אני צריך 2 צייסרים במקום אחד דחוף !
היא : לא..
אני: עדיין,אם תצליחי להשיג לי אחד בחינם אני יביא לך את הכובע קצת..
היא: אני לא רוצה את הכובע
פה כבר הרגשתי רע... 2 נפילות ראשונות עם כוסיות אש..כשאין יותר מידי כוסיות אחרות בינתיים.
טוב אני מנסה לחזור לעצמי אבל זה לא הולך...אני פותח עוד כמה סטים,חלקים בריקודים חלקם מילוליים...שום דבר לא הולך.
פתאום אני קולט,נכנסתי למסיבה של ערסים ! הכול סיגריות ,מתחילים שירים גרועים,אני במלכודת עד 2 בלילה אין יציאה !
טוב עשיתי מה שיכולתי התחלתי לנסות להשיג צייסרים חינם...הלכתי לברמן דיברתי איתו קצת יצרתי קינו יצרתי שיחה על נושאים משותפים..בעיקר שקרים.
הוא רצה את הכובע,אמרתי בעד שוט,קיבלתי.
לא הספיק לי,רציתי עוד קצת..הצלחתי להוציא ככה עוד 2 שוטים ואז קיבלתי את הכובע בחזרה.
טוב לקראת סוף הערב יצאתי החוצה מבואס,מחכה לחברים שיצאו גם כן.
הבנתי שזה לא קורה,הודעתי להם שאני הולך ברגל (45 דקות הליכה) וזזתי.
אחרי 5 דקות של הליכה בבאסה וקללות על הערסים שניסו להתחיל ללכת איתי מכות אני קולט אוטו עם 2 בחורות עוצר לידי בחניה.
היא: "אתה הולך ברגל ? "
אני: "כן.."
היא: "לאן אתה צריך ? " IOI מטורף
אני: "ואו איזה חמודה ! " מחזיר IOI " אני צריך לאיזור שער ראשון"
עליתי לפני שהספקתי לשים לב בכלל מה הלך פה.
מתחילים לדבר ,הן גם כן מהמסיבה,ברחו משם מאותה סיבה שאני ברחתי..קיבלתי עוד קצת IOI מהנהגת,שיחקה בשיער ואמרה לי חוצפן.
אני: "ואללה אתן במגמת מחול ? אתן לא רוצות לדעת מה שמעתי עליהן.. "
שתיהן : "מה ? מה שמעת ? בטח רק דברים טובים.."
אני: "טוב עליתן עליי,אמרו שאתן חמודות ..מזל שרק האופי משנה אה ? "
הנהגת : "אני לא ממש מחול אני משחקת כדורסל"
סבבה מצאתי איתה נושא משותף,התערבנו על זה שאני לוקח אותה בכדורסל,היא הסכימה אבל לא החלטנו מה המנצח מקבל.
אני : " סבבה בשישי בספורטכיף אני יתקשר אלייך תבואי שאני יקרע אותך"
היא: "תרשום את המספר... " חח איזה חמודה היא מבקשת ממני =]
אני: "לא רוצה,תרשמי את" מגיש לה את הפלאפון
היא: "אוקיי..אני שומרת בתור **** המלכה "
אני: "כן..."
היא: " טוב אבל כשאני מנצחת אותך אני יכולה לבקש מה שאני ירצה ואתה חייב לעשות את זה,אוקיי ? "
אני : "זה בתנאי שתנצחי...יאללה לילה טוב !"
סגרתי נשיקה על הלחי ומספר והכי חשוב ,משהו לעשות ולא סתם מספר באוויר,קבענו פעילות מסויימת.
אז כנראה שהלילה הסתיים בעליה ואני מבסוט וזה נתן לי מוטיבציה לפרסם פה..אף פעם אל תתבאסו עד הסוף מיציאה למרות שאתם בטוחים שאתם הולכים לסגור 20 נשיקות כמו שאני הייתי בטוח.

"
ציטוט ההודעה

אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי